hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yatalak hasta değil gayet sağlıklı birey muamelesi görmüşsünüz ki haftayı fullemişler.

Yatalak hasta muamelesini kendi kendinize yapıyorsunuz siz.

Hastaneye rahat gidebilmek adına haftada 3 koca gün fazla değilmi? Bebeklerimiz için 15 günde 1 yapılan kontrol gayet yeterli geliyor bildiğim.

Ayrıca özel hastaneler cumartesi ve pazar günleri de çalışıyor hafta sonu halledebilirsiniz hastane işlerinizi.

Hem Daha sık bile gitseniz her haftanın 3 günü hastaneye gitmek veya öyle düşünmek. Tamamen sizin yatalak hasta psikolojisine girdiğinizi gösteriyor.

Siz öğretmensiniz peki hiç mağazalarda 8-10 saat ayakta çalışan hamile satış elemanlarını düşündünüz mü? Onların malesef 2 gün çalışayım 3 gün çalışmayayım gibi bir lüksü yok onu da hatırlatmak isterim.

Ha bu arada sadece haftanın 2 günü çalışarak elde edeceğiniz kazanç HAKSIZ kazanç olacak. Boşuna kendinizi kandırmayın.

Ya Allah aşkına, öğretmenlerin kpss puanları falan da görüyoruz. Bir yeterlilik testi yapildiginda büyük çoğunluğu dökülüyor. Nitelikli universitelerden mezun olanlar zaten yolunu buluyor. Diğerleri anca tag kassın Twitter'da. tag kasmalarını da. Neden çünkü puan mühendislikten düşük, sizin tabirinizle kıytırık bölümlerden bile mezun alıp işte bu hanım gibi nasıl daha az çalışıp daha çok kazanırım formasyon alıp öğretmen olmaya çalışıyorlar. Ayrica diger meslek gruplarini kucumseyen sizsiniz kıytırık diyerek. Onermenizi kendinize uygulasaniz ne hos olur aslinda. "Ben kimim ki ozelde calisanlari, kiytirik uni mezunlarini kucumsuyorum" diye. *wink wink*
Nereden, ne sıfatla mezun olursanız olun, kimse size 3 boş gün vermez.

Yok ben tam tersi desteklenmesi taraftariyim.
Sadece idareci gözüyle haftaiçi boşaltın haftasonu çalışayım şık durmuyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma mesela?

Haftada 2 gün çalışmaya hep laf edilmiş ama tamam da toplam 15 saat dersiniz var zaten 2 günde toplansa ne oluyor saat değişmiyor. Niye laf ediliyor anlamadım. 15 saati 2 günde doldurunca haksız kazanç 5 günde doldurunca mı hak edilmiş oluyor? Saat değişmiyor neyini anlamadı bu kadınlar ben de onu anlamadım. Hemen de kıyas içine girmeler madem bu kadar rahat meslek siz de seçseydiniz. Ek ders falan da vermemişler 15 saat için 5 gün git git gel kötü olmuş.

Hafta içi ders vermeyin ben hamileyim 3 gün e derslerimi sığdırabilirsiniz diyorsunuz... Sonra da ben hasta mıyım neden böyle yapıyorlar diyorsunuz, öğretmensiniz ama yazarken katmışsınız karışırtırmışsınız...

Yok ben tam tersi desteklenmesi taraftariyim.
Sadece idareci gözüyle haftaiçi boşaltın haftasonu çalışayım şık durmuyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma mesela?
Ona ilk sayfada yorumumu yapmıştım ben.
O konuyu etik bulmuyorum kesinlikle. Malesef pek cok ogretmen onun pesinde , hos olmuyor

Yönetmelikte göre boş gün kavramı yoktur, ama idareciler inisiyatif dahilinde boş gün verirler benim bildiğim. ama diğer herkese verip de size vermiyorsa işte sıkıntı buradadır.
Arkadaşların da dediği gibi hamileyim diye boş gün isteyip, hafta sonu kurs istemeniz biraz tezat bir durum olmuş.
Müdürünüz de buna takılmış olabilir.

Müdürü tümden başka okula gondermek istemiş ,sonrada 21 saate ders tamamlama için başka okula göndermek ile tehdit etmiş.Ama arkadaş okulun kidemlisi yani birini tutmak için arkadaşı göndermeye çalışıyor.Olumu gösterip sıtmaya razı etmek içinde 15 saati 5 güne yayılıyor sonrada kurs gorevide verdirmemis.

Okul mudurun boş gün verir vermez o ayrı ( okulunda boş günü olan varsa bu iyi niyet değil) ama hafta sonu kurs görevini vermemesi saçma.Ha ben ister miydim o ayrı. Ben kendimi ekstra para kazanmak için yormam,eşim yorsun ...

konu sahibesi ben anlamadım.
haftada 15 saati her güne nasıl yaydı?
her gün 1 dersiniz mi var 2 saatten? bir günde 2 ders mi?
böyle ise günün geri kalanı boş olmuyor mu zaten?
Mesela 1 ve 2 dolu 3 ve 4 boş 5 ve 6 dolu bu şekilde her gün

Maaşı haketmeniz için 15 saati doldurmalısınız. Günde 8 saat ders yapan bir lise değilse orası zaten 3 günü doldurmak zorundasınız. Boş gün isteyip bir de kurs açmak da pek etik değil. Haksızsınız.

Kamu mühendis olarak nasıl öğretmen maaşıyla aynı maaşı alıyorsunuz?
ee ne yapalim devlet oyle veriyor siz boyle yazmakla bir sey degismiyor sizin gibi ders aralarinda tutulan nobetin parasini bile verince oyle oluyor

İyi de sen ebadan kurs başvurusunda bulunursun çocuklar seni seçerse zaten kurs açılır. Ne demek idare kurs acmayacak? Boş gün vermiyorlarsa sen de ayda bir gün rapor alır hastaneye gidersin yapacak birşey yok. Görevlendirme ile ilgili de 21 saatten fazla ders istemediğine dair dilekçe yazarsın o zaman zaten başka kuruma göndermezler.

Evet, anladım. Ama boş gün diye diretmek hususunda bildiğimi söyledim. Okulun asıl öğretmeni varken görevlendirme gelene veremez ders yükünü. madem ihtiyaç yok görevlendirme gelen gider diye biliyorum.
zaten müdürün yaptığı her konuda haksızlık, ama müdür de işte kendi işinin görmeye çalışıyor. Doğru mu? Hayır tabi ki de...

Konu sahibi bu konunuzu Facebook’ta öğretmenler sayfası var oraya mesaj atarsanız onlar yayınlıyor ve fikir verenler oluyor. Sonuçta oradakiler öğretmen konuda bilgi ve tecrübeliler. Buradan öneri çıkmaz gibi duruyor. Oraya yazın bence :)

Değerli meslektaşım hamilelikte 15 saat ders alman çok mantıklı. Müdürünüz hem senin hem de öğrencilerin iyiliğini düşünmek zorunda. Sürekli ayakta ders anlatmak hamilelikte çok zor olacaktır. Bence senin sağlıgın paradan daha önemli.Tekrar konuş müdürünle ders programını ayarlayacaktır.Sen istemediğin surece başka okula görevlendiremezler hamilesin çünkü.Kursuda boş ver bol bol dinlen.Hayırlı doğumlar

walla olayı anlamadım kurs kurs diye tutturuyorsun 8. sınıf diyorsun ne düşüneyim kafam karışmış mesajını kaçırmışımdır
Hocamız biraz işine geldiği gibi aktarıyor. Sınav hala var. Yalnız tüm öğrencilere mecburi değil. İyi bir liseye girmek isteyen öğrenciler -kim girmek istemez- o sınava yine girecekler. O yüzden kurs verimliliğinin yine üst düzeyde olması gerekiyor. Hocam burada en mantıklısı 15 saat dersi iki yanda üç güne yaymaları. Hayatta hiçbir şey canınızdan, sağlığınızdan kıymetli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…