hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet memnun değilim çünkü ben istemedim kendisi durumumu bahane etti önceden de zaten azaltmak istiyordu.
Benim adıma karar veriyor
Sonra da diyor yok görevlendirme vericem
Beni düşünüyormuş gibi yapıyor ama aslında tam tersi beni yoruyor

Doğuda görev yapmadim. Trde memur değilim. Siz extra caba sarf edip memur olmuşsunuz. Yani kendi secimizin. Her sefanin cefasi vardir. Doğuda o ülkenin bir parcasi olduğu icin mecbur yapiyorsunuz görevinizi. Teşekkür ederiz.
Maaşınız ayin 1. yatmiyormu? Doğu ağır geldiyse istifa edin özel okula gecin? KPSSY°e zorla sokmadilar sonucda.

Gülü seven dikenine katlanmak zorunda. Memur olarak sayamicak kadar avantajiniz var... buda dikeni olsun

Bizim yaşadığımız ülkede hamileler doğumdan 2 ay önce izne çıkabiliyor,yani bayan bir ay sonra sizin ulkenizde ise geçmeyecek bu ülkede doktora gitmek için boş güne ihtiyaç duyacak

Konuda kac aylık hamile olduğu yamiyor.
Temmuzda doğum demiş. Hesabima göre Temmuz 2018'...yani konu sahibi daha iyi aylık hamile... iki aylik hamile insan niye haftanin 3 günü doktora giderki? Gerekliyse zaten rapor alsin ve direk evde kalsin

Senin müdürün norm fazla olma ihtimali olan bir zumreni koruması altına almış.O gitmesin diye seni yıldırmak isteyecek.Sen bu savaşa girmek istemiyorsan kendin görevlendirme iste
Yok mücadele ederim diyorsan kendini iyi ifade ederek savaş çünkü,aslında 3 gün bile olabilir vs.acilamalarin asıl konuyu dağıtti.Uc gün sonra Milli Eğitim Müdürlüğünde de böyle söyleme.İyiyim ,çalışmak istiyorum.İdarem 5 gün beni okulda tutuyor,boş derse sokuyor( böyle bir talep olursa gir derse imzala sınıf defterini,iste ekdersini ,vermeyince yap şikayetini) ama ekders almama kurs görevi almama engel oluyor diye.

Biz sizinle anlaşamayız :) hayat sizin için çok kolay meslek sahibi olmak bırakmak tekrar başka bir yere girmek filan..yorumunuz için teşekkürler çok yardımınız dokundu

Öyle yapacak gibiyim teşekkür ederim

Yok öyle istememiş dersim az 3 gün bile olabilecekken 1 gün dahi vermedi demek istemiş( gereksiz bir ayrıntı olmuş).

:) bunu yazmaktan yorulmayacağım defalarca yazdım , 3 gün istemiyorum doğudayım ilçedeyim ile gidip gelmek için 1 gün istiyorum

Hamilelikte ne kadar az ders alırsan o kadar iyi. Bizim gibi öğrencinin geleceğini ilgilendiren mesleklerde sevk ve rapor alınması her şeyi etkiliyor ki rapor ve sevk bolca kullanılır hamilelikte. Hastane işi için konuş kendin için değil öğrencinin dersinin boş geçmesini istemediğinden bahset.Umarım ders programın istediğin gibi olur.

Yok öyle istememiş dersim az 3 gün bile olabilecekken 1 gün dahi vermedi demek istemiş( gereksiz bir ayrıntı olmuş).
1 gün boşluk vereceklermiş, konuda belirtmiş. Okullar 6 maksimum 7 saat. 2 gün eder 14 aaat. Maaşı haketmesi için 3 gün çalışmak zorunda.

Biz sizinle anlaşamayız :) hayat sizin için çok kolay meslek sahibi olmak bırakmak tekrar başka bir yere girmek filan..yorumunuz için teşekkürler çok yardımınız dokundu

Bak canim... konuna sorunlarini yazmamişsin... yani direk girip... ben boş gün istiyorum ama vermedi filan.
Doğuda olduğunu, mesafenin berbat olduğunu filan yazsan hadi neyse... ona göre belki yardim eden cikar. Burda kimse genelde 15 sayfa yorum okumaz.

Not: yukarida yazdığımin arkasindayim ama... her olayda ben doğuda görevliyim demek olmuyor. Bıle bile memur oldun ve bu zorlukları bile bile anne olmayi secdin.

1 gün boşluk vereceklermiş, konuda belirtmiş. Okullar 6 maksimum 7 saat. 2 gün eder 14 aaat. Maaşı haketmesi için 3 gün çalışmak zorunda.
Vermiyormus idare önce veririm demiş sonra da ,başka okula göndermekle tehdit etmiş.Ben okullarda herkese aynı davranilmasindan yanayım.Baska birine boş gün veriliyorsa bu arkadaşa da verilmeli

Ya benim son sınıflara dersim yok diyorum siz öğretmen misiniz?

Son sınıflara dersiniz yokmuş. Şuan dersine girdiğiniz öğrenciler seneye ya da sonraki sene sınava girmeyecekler mi? Ama teog yok ki, kaldırıldı diyeceksiniz.. Teog var ya da yok, yaklaşımınız hoşuma gitmedi.

Bir de merak ettiğim bir konu var. Özel sektörde çalıştığım için bilmiyorum. 15 ders verdiğinizde maaşınızda eksik oluyor mu yoksa tam maaş mı oluyor?

Allah aşkına konu sahibine ne kadar yüklenilmiş!
Yok öğretmen olmasaydın memur olmasaydın bilmem ne!
Öğretmenlik diğer memurluklardan şu şekilde farklıdır.
Normal bir memur hastaneye gitmesi gerekiyorsa çıkar gider.
Arkasında bıraktığı işi bir başkası da tamamlayabilir.
Fakat konu sahibinin boş günü olmadığında (ki 15 saat derse de gayet günü boşaltılabilir. İdarecilik de yaptım. Eğer boş gün verilmiyorsa gıcıklık yapılıyordur) öğrencilerini bırakıp gidecek. Müfredattan geri kalacak, öğrencileri konudan geride kalacak. Buna mahal vermeden uyum yoluna gidilebilir.
Maalesef okullarda dişi geçen geçene. Öncelikle idarecinizle uygun bir şekilde konuşun.
Varsa sendikanızdan yardım isteyin. Ve gerekiyorsa evet gidin milli eğitimle görüşün.
Siz ben idareyle kötü olmayım dedikçe üstünüze geleceklerdir. Biraz da siz dişinizi gösterin.

Ben istemedim 1 günüm boş olsun dedim zaten sana 15 saat ders vericez olur dedi sonraa aaa ama o boş günde de seni başka okula vericem dedi
Başka okulda ders saatimi tamamlayacaksınız kendi okulumda tamamlayın talebinde bulun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…