Aynen öyle ben daha bunu söylemeden kendisi senin artık 15 saatin var dedi zaten ben seni bu şekilde çalıştıramam dedi
Bir öğretmen olarak duyarliliginiz icin teşekkür ediyorum.Ya konu hakkında bilgim yok, öğretmen de değilim ama nedir bu öğretmenlerin çilesi cidden anlamıyorum. Okulda çocuklarla uğraş, dışarıda yok sen benden fazla alıyorsun, yok 3 ay tatil yapıyorsun. Madem o kadar özeniyorsun sen de öğretmen olsaydın, hayatımda bu kadar saçma kıyaslamalar duymadım. Doktorlar da yüksek maaş alıyor ama çektikleri çile benimkiyle bir değil, acilde çalışan arkadaşım her gün "Keşke yazmasaydım bu bölümü" diye bana ağlıyor. Şimdi bu kız benden fazla maaş alıyor diye hak ediyorsun bu muameleleri mi diyeyim? Konu sahibi size de sağlıklı doğumlar diliyorum, canınızı sıkmayın.
Kursu istediğimiz zaman sonlandırabiliriz ve başka birini başlatabiliriz bunu daha önce defalarca yaptı
Müdürümüzle branşım aynı, benim bi kaç dersime o girecek diğer branş dışı derslerimi de dağıtacak
Aslında öğretmenlerin devamlı ağladığı yok. Çalışma saatleri inkar edilemeyecek kadar İyi, bu bir gerçek ama bu onların da şikayet etme hakları olmadığını göstermiyor. Hem öğretmenlerin şartları kötüleşse, mühendislere bir ekleme yapılmıyor. O zaman diğerini de zorlaştırmanın, ya da şikayet etme, otur yerine demenin anlamı yok.konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
Ben sadece 1 gün boş olsun istemiştim hastane için
Bu öğretmen düşmanlığı neden var anlamıyorum. Çok rahat olarak görüyorsanız siz de öğretmen olsaydınız.konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
Bu konuyu murlar nette ogretmenlet bölümünde acsaniz,en azından herkes öğretmen orda,daha sağlıklı bilgi alirsinizArkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. (Normalde 3 günüm bile boş olabilecekken) ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?
işte tam da bu yuzdenBu öğretmen düşmanlığı neden var anlamıyorum. Çok rahat olarak görüyorsanız siz de öğretmen olsaydınız.
Bir gün boyunca derslere girmenizi tavsiye ediyorum size o zaman bu kadar nefret dolu olmazsınız bizlere karşı.işte tam da bu yuzden
Canım hamilelikte sadece kontrol olmuyor,tahlil de isteniyor ve tahlili tekrar göstermek en az 2 saat.Ben tüm tetkiklerimi cumartesi de hizmet veren bir hastanede yürüttüm bu yuzden.Dersini bu şekilde yer degistirmesi sıkıntı çıkarır.Cunku herkes başka bir yerde derste olduğu bir an, gittim geldim nerdeyse yarım gün gidiyor.Ben Pdr ciyim öğretmenle konuşup dersini almam dahi problem oldu.İdare tüm okulda boş dersleri takip Edip seminer vs.icin o saatlerde derse girmemi soylediİyi de riskli gebelik olmadıktan sonra kontroller ayda 1 zaten. Nesine boş gün istiyorsunuz ki? O gün dersinizi bir arkadaşınızla değiştiriverseniz olmuyor mu?
Ekleme: hayırlı olsun bu arada bebiş :)
Kursa kendi devam edecek branş aynı olduğundan, tabiki belki de kötü niyeti yoktur ama 15 saatten fazla da çalışabilirim ben salya sümük hastayken dersler boş geçmesin diye zorla beni okula götürmüş birinden bahsediyoruz..bunu aslında ben hamile olmadan da yapmaya çalışmıştı o yüzden kabullenemiyorumkursu kime verdirecek
kurs açmayacak mı
bir de bana adam kötü niyetli gelmedi
derslere o girecekse
size zaten branş dışı ders veriyorsa, ikinci dönem vermemesi de normal
evet yatalak değilsiniz ama hamileye ekstra yük yüklemek mevzuata göre sıkıntı yaratır
yani asli göreviniz dışında size ek iş neden versin ki
Teşekkürler, kendimi nasıl ifade etmeliyim ne söylemeliyim sizceEski bir öğretmenim
Asla öyle kolay bir iş değil
Maaşları az bile
Şu an üstüne para verseler yapmam diyorum
Neyse konu bu değil
Ortada bir gün boşaltılmalı tabi
4 gün ekdersli şekilde ve bir gün de haftasonu çalışırsanız sorun kalmaz
Ama kendinizi konuda yazdığınız gibi ifade ettiyseniz yanlış anlaşılma ihtimaliniz yüksek
Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Özelde cumartesi günleri de gidebilirsin.Ben sadece 1 gün boş olsun istemiştim hastane için
Aynı sınıfta 30 kişiye yetebilmek, sus konuşma bağırışları eşliğinde hem ayakta ders anlatıp hem anlayıp anlamadıklarını kontrol etmek..zor.anlamayanlara dışardan ne kadar basit görünüyorBir gün boyunca derslere girmenizi tavsiye ediyorum size o zaman bu kadar nefret dolu olmazsınız bizlere karşı.
Devlet hastanesine gidiyorum burada güvenebileceğim bir özel hastane yok maalesefDevlet hastanesine mi gidiyorsun? Özelde cumartesi günleri de gidebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?