- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kurs ücreti normal ek dersten fazla olduğu için herkes kurs alıp hafta içi çok ders almama taraftarı. İdare de böyle durumlarda o öğretmenlere hoşgörü ile yaklaşmıyor.
Malesef çalışan kadınların hemen hepsi sizin gibi sağarak çocuğuna süt veriyor. Iş hayatı böyle işteBen arada bosluk koy emzirmeye gideyim diye direniyordum guc bela onu bile vermiyordu inanin.Emziremedigimden sütü gece sagiyordum uzun sureler.
Doğunun en ücra yerinde yıllarca kelle koltukta çalıştım. Severek ve isteyerek yaptım bunu ama böyle arkadaşların bizi paragöz olarak görmeleri beni üzüyor.Aynı sınıfta 30 kişiye yetebilmek, sus konuşma bağırışları eşliğinde hem ayakta ders anlatıp hem anlayıp anlamadıklarını kontrol etmek..zor.anlamayanlara dışardan ne kadar basit görünüyor
Ben 3 gün boş gün istemiyorum, 3 gün olabilecekken 1 günü bile problem yapıyorlar diyorum ayrıca hafta içi boş gün istememin nedeni hastaneye filan rahat gidebilmek
Ne alakasi var?
Sizin şartlarıniz ya da maasiniz baska bir meslek grubunu niye baglasin?
O zaman lise mezunu olup universite mezunu olanlardan daha fazla kazananlara da tepki gosterelim.
Burda negatif yorum yazanlar kıytırık bölüm mezunu ama öğretmenlerin hepsi sanki Bilkent öyle mi? Hahaha.Ogretmenlere neden bu kadar onyargilisiniz? Yok az calisiyosunuz, yok ben 9-6 calisip ayni parayi aliyorum falan. O zaman siz de ogretmen olsaydiniz, tutan mi vardi? Universitede kiytirik bolumler okuyup ozelde ne is olsa yaparim moduna girmezdiniz boylece. Konu sahibi ne sormus siz ne soyluyorsunuz, bunun adi cekememezlik resmen.
Konu sahibi, evet idare ayip etmis. Sizi gorevlendirmeyle baska okula yollayacaklarina ders saatinizi artirsinlar madem. 15 saate tabi ki 1 gun bos istenir cok normal. Ve kurs istemek de hakkiniz. Hamilesiniz diye neden almayasiniz ki? Bence idare ile konusun taleplerinizi. Sessiz kalmayin. Boyle haksizliklar cok oluyo maalesef.
Not: ogretmen degilim
Hanımefendi artık konuyu baştan okuyup anlamanız mümkün mü? Ben 1 gün boş olsun istiyorum o da hastane için tepki veriyorsanız da doğru verin kalan 3 günde de kurs istemiyorum eski kurslarım 1 gündü onun devamını istiyorumDurduk yere tepki göstermiyoruz. neden 2 gün değil de 4 gün çalışıyorum diye sızlanmasına tepki gösteriyoruz. Kalan 3 günde de ücretli kurs istiyormuş. Ülkenin şartları belliyken konu açmasın bari açıyorsa da tepki geleceğini bilsin.
EstağfirullahBurda negatif yorum yazanlar kıytırık bölüm mezunu ama öğretmenlerin hepsi sanki Bilkent öyle mi? Hahaha.
Bolum kiytirik degilse okuduklari universite kiytiriktir. Ben ODTU mezunu bir muhendisin bir ogretmenle ayni parayi almadigini biliyorum cunku. Ha gidip de zottirik universitesinden mezun olursan muhendis olsan da alacagin para belli. Kiyas yapmamak lazim o yuzden. Insan once kendine bakip ben neyim ki karsimdakini kucumsuyorum demeli.Burda negatif yorum yazanlar kıytırık bölüm mezunu ama öğretmenlerin hepsi sanki Bilkent öyle mi? Hahaha.
Burda önyargı yok ki hangi meslek grubu olursa olsun iş günleri içersinde özel bi durum için aylarca haftada 1 gün gelmemeyi hangi işveren hangi müdür kabul eder ? Birçok kadın çalışıyo hamileyken. Cumartesi günüde açık hastane çok fazla var. Yani işten değil de kendinden fedakarlık etmek gerekiyor birazOgretmenlere neden bu kadar onyargilisiniz? Yok az calisiyosunuz, yok ben 9-6 calisip ayni parayi aliyorum falan. O zaman siz de ogretmen olsaydiniz, tutan mi vardi? Universitede kiytirik bolumler okuyup ozelde ne is olsa yaparim moduna girmezdiniz boylece. Konu sahibi ne sormus siz
Kamu mühendis olarak nasıl öğretmen maaşıyla aynı maaşı alıyorsunuz?konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?