hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

ne kadar istemese de istemesin. halime sukerdip. bebegimi saglikli dünyaya getirmek istiyorum.

bu sans bir daha gelir mi bilmiyorum. Allah isteyenlerin gönlüne göre versin ...

Valla yas farkı srn oluyo. Bence aldırma keyfinimi beklicen.. yasın ilerliyor.bende esimden üç yas büyüğüm oda hemen istedi...iki eylkken oldu çok şükür... olunca fikri değisir... evlenmeseymş ozaman...

bende ilk yas farkini dusundum... yapacak birsseyim yok dedim. susup anliyorum diyor bu kez

Bir kere esini seven her erkek, ikisiden bir parca olan o bebegi ister. İs guc maddi durum falan hikaye. Bence once
İliskinizi gozden gecirin.
canim bu cinsel hayatida onemsemek degil. Benim esimde 25 yasinda. Bebek olana kadar nerdeymis. Anlamak istemiyorum boyle adamlari. Burda ya kafasi karisik ya da sevgi eksikligi olabilir..

Bzde birbuçuk senedir uğraşıyoruz sebepsiz olmuyo. Ne denesek olmadı içimizde bir acı bu atamıyoruz ne yapsak yaşamayan anlamaz. Etrafımda herkes hamile ben sadece onlara bakıp gizlice aglıyorum karnıma yastık koyup ayna karşısında kendime bakıyorum eşim her ay inşallah bebegimiz geldi diye karnımı severwk uyuyo ve her ay hüsran veee bgnde kırmızılar geldi ve bazı insanlarda

Buna dertmiş sorunmuş gbi davranıyo

Ya yaşından dolayı cinsel hayatının bozulmasından mı korkuyor ?? Benim eşim 20 yaşında Bizde 5 sene düşünmüyorduk kazayla oldu ilk bebeğimi düşürdüm nasıl hastanede düşünmememize rağmen ikimizde ağladık hastane ayağa kalktı birdaha yapmayız 5 sene dedik korunduk ama nasip işte kurrban olduğum Allahım korunmamıza rağmen verdi ilk düşükten hemen sonra ama kendime geelememiştim ağlamaktan canım gitti diye sonra bir gece ikinciyi öğrendik daha ilk şoku atlatamamışken hemen sahiplendi tabi daha genciz babalık duygusuna büründüğünü düşünmüyorum ama doktor Her gitmemde mutlaka benle gelir kalbini dinlemek için .... İkimizde daha çoook genciz ve bir bebeğin sorumluluğuna geçtik asla aldıralım lafı geçmedi kimseden kv hariç...Onuda sağolsun eşim susturdu ... Birlikte büyücez artık 3 müz

Kaç senelik evlisin yaşın kaç hormon tahlili yaptırdın mı eşin dr gittimi. Hiç tedavi gördünüz mü. Uzmanlar korunmadan 1 yıl süre içersinde gebelik oluşur diyorlar. En iyisi daha fazla beklemeden dr gidin.

Gittik herşeyi yaptırdık temiz çıktı 6 7 ay yumurta takibi yaptırdık olmadı doktorlar ilaçta vermiyo herşey normal hormonlarınla oynamayalım diye. Eşimde tüp bebege karşı allahın işine karışılmaz vercegi zaman verir diyo ama 35 36 yaşına geldi çok üzülüyo belli etmesede

Ufak aile yerim sizi:) allah tamamına erdirsin

Amiinn teşekkür ederim Allah sizede verir inşallaah ezan okunurken dua edeyim sizede :) büyürüz inş hepberaber :)
Bende 22 yaşındayım 2 senedir olcak inşallah ama daha çift çizgi göremedik cnm. Kıymetini bilin bak biz ne kadar uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…