hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

Bende 22 yaşındayım 2 senedir olcak inşallah ama daha çift çizgi göremedik cnm. Kıymetini bilin bak biz ne kadar uğraşıyoruz
Blmez olur muyum tabiki biliyorum kurban olduğum Allahım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah...

eger aldirmazsam benden uzaklsir diye korkuyorummm...
bence elinden geldiği kadar sonuna kadar diren bişekilde eşini ikna et canım eşin genç olabilir ama biz kadınların bio saati tik tak işliyor ve daha kısa vaktimiz var ne yazık ki .. bu gün eşin senden uzaklaşır diye aldırırsan - ki bence bu cinayettir neyse - yarın çok pişman olabilirsin... hem bence eşin bebeğinin yüzünü görünce herşeyi unutacak erkekler babalık duygusunu tam anlamıyla anca bebeklerini görünce anlayabiliyorlarmış ...

ah canım bizde nerdeyse 3 yıldır evliyiz eşimi daha yeni ikna edebildim ama 3. ayım malesef daha hamile kalamadım .. benimki ikna olana kadar kendisi korunuyordu yani onu ikna etmeden deneyemedim bile inşallah en yakın zamanda hamile kalırız ...

Benm esimde iki yil istemedi simdide bir dusuk yaptim ikinciye hamileyim suan ama nehamilelik ignemi desen aspirinmi desen neler neler
Allah isteyince verecekmi sanki ne biliosubuz eninde sonunda olcak cocuk

Kesinlikle ikna etmeye çalış, bebeğinden vazgeçme.
İsteyince olacak mı sanki nereden biliyor?
1 yılı geçti olmuyor bizim..

Evliliğinizde sorun falan yoksa çok saçma istememesi,
bir bebek evliliğin verdiği en güzel ve hatta tek güzel şeydir bence..

Istememesinin sebebi ne bide sende gelecek gormuomuda istemio bebek insan sevdginden nasil bebek istemez

Burada eşinin yaşından çok senin yaşın önemli. Stres yapmayın stres herşeyi olumsuz yönde etkiliyor. Tecrübe ile sabit. Tatil yapın gezin bu konuları konusmayin.
Tüp bebek te öyle olumsuz bir durum değil benim ilk çocuğum 2 aylıkken düştü. 8 ay olmayınca Dr gittim. Erken menapoz riski olunca hiç beklemeden tüp bebek yaptırdım çok şükür Oğluma kavustum. Üzerindeki stres gidince kızıma doğal yoldan hamile kaldım. Stres bütün hormonları yönetiyor unutmayın bunu. Birde hayırlı evlat için dua edin en önemlisi de bu

Ediyorum etmezmiyim 23 yaşına giricem bu ayın 17 sinde. Aslında napsam aklıma geliyo stres yapmıyorum yani yapmamaya çalışıyorum ama olmamasını saglıcak kadar takıntı haline gelmedi tabiki.

Ediyorum etmezmiyim 23 yaşına giricem bu ayın 17 sinde. Aslında napsam aklıma geliyo stres yapmıyorum yani yapmamaya çalışıyorum ama olmamasını saglıcak kadar takıntı haline gelmedi tabiki.
Yaşınız çok musait inşallah bekletmeden versin Allahim. Ben 34 yaşında evlendim 37 yaşında anne oldum.

Bende bekliyorum 2 sene oldu kısmet artık napalım allah yavrunuzu size bagaşlasın
Ibrahim Saraçoğlu nun açıklamaları vardı. Erkeklerde herşey normal olsa bile sperm ler yumurtayı dölleyemiyor
Bir kür onermisti. Bence onu bir arayın randevu ile görüşüyor telefonda hatta arama zamanlarını sekreterleri söylüyor. Örneğin 13.30 ile 17.00 arası diyor. Siz 13.15 te arayın hatta kalın yoksa düşürmek çok zor. Birde tahlil sonuçları nizi ister onlarida faks layin.

Aaaa kürü sadece özel olarak arayıncamı söylüyorrr

Aaaa kürü sadece özel olarak arayıncamı söylüyorrr
Yo Hayır öyle değil Eşinizin spermiyogram testini istiyor. Ona göre kür öneriyor. Siz önce onu aramadan keçi boynuzu kürü var bir onu deneyin eşinize 2 3 ay kadar. Bal polen arı sütü gibi ürünler kullanın. Özellikle soğuk pres çörek otu yağı kullanın sabahları aç karnına. 2 3 ay deneyin bakalım. Eğer istanbul da isen macun hazırlayan biri var. Yönlendirme yaparım. Önce siz dediklerimi bir uygulayın

Bunları 2 3 aydır deniyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…