Hamileyim eşim beni çok üzüyor .

İşi ciddiye bindir bakalım o eşinin etekleri nasıl tutuşuyor?

Dediklerinz çok guzel öncelikle teşekkür ederim . Benim korkum artması zaten ve çocuğuma güzel bir yuva verememk .. Kayınvalide haksizken ona adım atmak zoruma gidiyor ama sanırım başka çarem kalmadı yoksa annesine kızıyorum konuşmuyorum diye benim tarafimda kötü olacak ..

Kac aylik hamilesiniz ama ben sizin yerinizde olsa kurtaj olup yepyeni hayat kurardim. Bi koca kendi ailenle gorusemezsin diyemez
Yapamam o cana kıyamam aklımdan geçmedi değil çok üzüldüğümde ama aklımdan geçmesi bile canımı yaktı 3.aydayiz

Iyi kayinvalidenizle tekrar konusun. Esinizde sizi şiddetle sindirebildigini anlasın. Ben anlamıyorum. Kızlarımızı kim bu kadar zayıf yetiştiriyor gerçekten ilk şiddeti o hak ediyor.

Ay bu gayganalar geberin inşaAllah

Söylemiycem bundan sonra ama o kadar lafindan sonra kv ye gitmek güç bela gibi geliyor. .

Yapamam o cana kıyamam aklımdan geçmedi değil çok üzüldüğümde ama aklımdan geçmesi bile canımı yaktı 3.aydayiz
O zaman o canin kotu bi hayati olur boyle babayla siz bilirsiniz. O cana kiyamam laflari sonradan aci veriyo malesef.

Hamilelik öncesi kavgalarimiz oluyordu bu denli şiddetli olmazdı ne Zaman hamile kaldım ve bir zaman sonra elimde olmadan alınganlık ve tahammulsuzlugum arttı o zaman başladı ..Annesinle ilgili konusmayacagim görüşme kısmı nasıl olur bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi ben idare edicem olayları .. duygularımla hareket edince benim zararıma oluyor

Boşanmanız hamilesiniz kalsaniz huzurunuz yok göze alamıyorsunuz ama bir meleği huzursuz bir yuvada büyütmeyi göze alıyorsunuz. Ayrıca sizin sorununuz kv değil net bir şekilde eşiniz ve siz kv olmasa hayatınızda mutlu olacağınızı sanıyorsunuz. İnsan olarak değer görmemek zor ama hamileleikle birlikte bu duygu iyice katlanıyor açıkçası tereddüt edilecek bir durumda bile değilsiniz bence .
Ben her zaman herkes hata yapabilir düşüncesindeyim ama sizin eşinizin karakteri bozuk .kusura bakmayın.

Evet beni haksız buluyor annem doğru söyledi hakettin diyor. Çift terapisi benimde aklıma geldi çünkü çok çıkmaza giriyor bu evlilik . Öncesinde olmayıp hamile halimle ustuste yaşamak daha çok koyuyor zaten

Hamilelikte ister istemez değişiyor kadınlar. Eşiniz anlayamamış. En iyisi sakin olmanız artık. Oturup konuşun olmadı bundan sonra toparlanalım deyin. Beklentiniz varmış gibi konuşmayın tabii.

Konu sahibesi erkekler hiç bir şekilde düzelmiyor ya da değişmiyor. Annesine laf yetiştirme sana tavsiyem . Esinle annesi bir araya gelince senlik bir olay yaratmamaya çalış mümkün derecede bahane uret gitme . Sen boşanmak istemiyorsan o zaman idare etmeye calisican. Duymayacak görmeyecek konusmayacaksin .

Adım atmayı onlari yemeğe çağırarak yapabilirsiniz. Siz arayacaksaniz eşininizin yaninda arayın.

Öncesinde de eşinizle bir kaç cümlelik bir konuşma yapın.

Yani normal şartlarda bu evlilik çok yıpratır.

Eşinizin karakteri neyse o dur düzelmez. Fakat ayrılmak istemiyorsanız yaralanmadan ve evliliğimizi catlatmadan ilerlemek adına bu adımları atmalısınız.

Bu defa sinir koyarak ilerleyin. Gülen yüzünüzü eksiltmeyin ama çok az cümleler kurun. Cevap vermeyin, duymamazlıktan gelin

Eşinizin gözlerinin içine bakarsanız o anda alacağı mesajı alır. Siz ekstradan bak şunu şunu yaptı diye dillendirmeyin

Kısacası sabır işi aile ve bu şekilde dengeyi kuramayan, krizi yönetmek yerine karısına saran kişiyle mücadele etmek sabır işi.

Kolay gelsin .

Valla iki seçenek var ya gideceksiniz ya kalacaksınız hayat sizin karar sizin
Bu adam düzelir mi bilmem ve sanmıyorum ama o annesi asla düzelmez.

Birebir olmasa da benzer durumlar yaşanmışlığım var.
Malesef görüşmeme kararı ile bu evliliği , böyle bir eşle sürdürmeniz mümkün değil. Görüşün ama sık değil ya da görüşüyormuş gibi yapın , kayınvalide sizi huzursuz mu ediyor verin cevabını, eşinizin bilmesi gerekmiyor.
Eşinizin sizi bu halinizle ittirip kaktırması çok üzücü, hamileliğim de kayınvalidemden dolayı eşimle ilgili sorunlar yaşadım ama şükür ki böyle şeyler yaşamadım, kaldırması zordur herhalde.
İlişkinizi eşinizin gözüne iyi gidiyormuş gibi gösterin ama iyi gitmesine gerek Yok.
Hala eşiniz aynı kafada devam ediyorsa bu yapacaklarınızdan sonra lütfen kendinize de bebeğinize de zehir etmeyin hayatı, ayrılın.

Adamı odunla bayıltana kadar döveceksin, kaynananın da ağzını kulaklarına kadar yırtacaksın. Terbiyesiz densizler.
Ne hadle itip kakıp bi de şiddete kadar vardırabiliyor ?
Çekme ! Başta çekilmeyen restler ilerde hiç çekilmiyor, çocuk var katlanayım, kocamdır katlanayım ilerde çok daha kötü boyutlara varıyor. Çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…