Hamileyim eşim beni çok üzüyor .

üzüyor dediğiniz de küfür edip dövmesi. ne kadar normalleştirmişsiniz.

Eşiniz sizi hak etmiyor lütfen kendi değerinizi bilin ve o kişiden olabildiğince uzaklaşın ne hali varsa görsün

Yaşadığınız şey gerçekten korkunç. Çok üzüldüm , hamile olduğunuz için ayrıca sizi anlıyorum değişik duygular yaşıyorsunuz.

Normalde belki çoktan ayrılmıştınız ama insan hamileyken çok farklı bir psikolojiye giriyor, ne yapacağını bilemiyor doğacak bebeğini düşünüyor.

Sadece şunu düşünün, bugün hamile halinizle size şiddet uygulamaya çalışan, üzmekten kırmaktan korkmayan bir insan, yarın çocuğunuza da aynı şeyleri yaparsa ? O zaman pişman olmayacak mısınız çocuğunuzu böyle bir insanla aynı evde büyüttüğünüz için ?

Baba olunca değişir diye düşünmeyin, malesef öyle olmuyor... bu yüzden etrafımızda bir sürü psikolojisi bozuk insan var.

Boşansan annesinin ekmeğine yağ sürmek nedir ya ? Bu yüzden boşanmamak ne saçma bir fikir. Kv nin ekmeğine yağ sürmeyin aman dayak yemeye, hakarete devam ozaman.

Hamileyken esinizin sizi fiziksel olarak hirpalamasi ayni zamanda cocugunuzu da ileride gurultu yapti diye dovmesinin alt yapisi. Kotu es, iyi baba hamile esine zarar vermez. Bilir ki cocugu zarar gorur.Ama sorumsuz es icin cocuk onemli degildir. Konu sahibi taviz tavizi dogurur. Kararinizi verirken cocugunuzun selametini dusunun lutfen. Bizler buradan esinizin ilgili alakali bir babadan ziyade sorumsuz bir baba olacagini seziyoruz. Kendi hayatiniz cocugunuzun gelecegi. Lutfen iyi dusunun. Rahman zorda kalanin yardimcisidir. Ama kendi elinizle yarattiginiz kotu kosullarin ceremesini yalniz cekmeyeceksiniz.

Sorunlu evliliklerin ortak noktası çocuk herhalde. Şiddet eğilimi olan adamdan hamile kalmışsınız gayet bilerek, o yüzden baba evine dönmeyin, bir mucize olur belki çocuk doğunca düzelir

Dayak küfür için haklısınız. Bunun için boşanacaksanız boşanın. Ama aile için boşanılmaz. Kavga etmeniz bile suç.

Onun annesine laf sayıp o aynısını söyledi diye zorunuza gitmiş. Sizde anne olacaksınız. Bence biraz empati yapmaya çalışın. Kendi annenize nasıl davranılmasını istiyorsanız bunu ona davranışlarınızla gösterin. İnatla değil.

Kötüde olsa, küfürbazda olsa o onun annesi. Siz sevmesenizde eşiniz seviyor. Ne olursa olsun sevecekte. Bir çok erkek bu ikilemde kalınca annesini tercih eder. Kötülüklerini düşünmez annelik hakkını düşünür.

Karnınızda bir günahsız, boşansanız babasız büyüycek. Boşanmasanız bu şekilde şiddet dolu bir evde büyüycek. Bence çözüm boşanmak değil orta yolu bulmak. Hayatımızda bazen hiç sevmedigimiz insanlara hatır için katlanırız. Siz biraz ılımlı yaklaşmaya başladıgınız halde eşiniz hala kaba ve ailenize karşı aynı tutumu sergilerse haklısınız.

Ama evlendiginizden beri adamla annesi için tartışmışsınız çoğunlukla. Eşinizin hiç hatırı yok mu tahammül edemeyecek kadar.
Yanlış anlamayın lütfen. Kapıyı kapatınca sizinde onunda annesi dışarda kalır. Bunu sağlayıp evde huzurlu olmak için iki tarafta o kapı dışında ailelere sevmese bile saygılı davranmak, laf taşımamak, birbirine ailesini kötülememek zorundadır.

Aman Kv ekmeğini yağlı yemesin, sen dayak yemeye devam et.
Bikaç ay sonra beni ve çocuğumu dövüyor ama babasız çocuk büyütmek istemiyorum, napim diye konunu bekliyorum.
Merak ediyorum bu kafada ailenizmi yetiştiriyor, yoksa evlendikten sonramı oluyor bu kafalar.
Ona göre kızlarıma yön verecem çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…