- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Eşiniz sizi hak etmiyor lütfen kendi değerinizi bilin ve o kişiden olabildiğince uzaklaşın ne hali varsa görsünKaynanamin hakaretleri yüzünden kendisiyle görüşmüyorum ve bugün eşim kendi annemle görüştüm diye bir bahane bulup annesiyle görüşmüyorum diye başladı kızıp küfür etmeye bende boş durmadim o öyle deyince ağzım a geleni saydım .hamileligimn başından beri kavgalarimizda beni ittirip kakmaya ve dövmeye kalkıyor buda ayrı bir travma... Annesiyle gorusmuyorsam annemlerlede gorusmuycekmisim .. Benim ailem onu hep el üstünde tutmuştur ama onun annesi her defasında olmadık birseyde kırar beni lafını söyler .. bende cevabimi verirdim ama en son hamileligime bile laf söyleyince çileden çıktım . Ben annesine kizdigimda onunla konuşurken aynı şeyleri benim annemle ilgili söylüyor misilleme yapıyor .. o kadar ağır geliyor ki yaşadıklarım saatlerdir ağlıyorm ayrlsam çocuğum nolcak, kalsam huzurum yok. Doğumda annem lohusalıkta annem tabiki yanımda olcak diyorum olsun ama ben yokken gelsin gözüm görmesin diyor sırf ağzı bozuk annesiyle görüşmüyorum diye .. Boşansam annesinin ekmeğine yağ sürücem en son kavgamiza şahit olduğunda siz boşanin demişti bende bu senin kararına olacak şey değil demiştim. Bir guvencem yok , hamile halimle baba evine dönmek zoruma gidiyor.. ne yapmalıyım
Tabi kocası da strese giriyor o da doğuracak ya. Strese girip kadını pataklamayı hakaret etmeyi normalleştirmeyin allah aşkına .hamilelik durumlarında iki tarafta çok stresli oluyor bende yaşamıştım sabır
hamilelik durumlarında iki tarafta çok stresli oluyor bende yaşamıştım sabır
Boşanacağına inandır bi şekilde, peşinden geliyorsa seviyordur, gelmiyorsa zaten bitsin gitsin.Ne yapmaliyimki tutuşsun ?
Kaynanamin hakaretleri yüzünden kendisiyle görüşmüyorum ve bugün eşim kendi annemle görüştüm diye bir bahane bulup annesiyle görüşmüyorum diye başladı kızıp küfür etmeye bende boş durmadim o öyle deyince ağzım a geleni saydım .hamileligimn başından beri kavgalarimizda beni ittirip kakmaya ve dövmeye kalkıyor buda ayrı bir travma... Annesiyle gorusmuyorsam annemlerlede gorusmuycekmisim .. Benim ailem onu hep el üstünde tutmuştur ama onun annesi her defasında olmadık birseyde kırar beni lafını söyler .. bende cevabimi verirdim ama en son hamileligime bile laf söyleyince çileden çıktım . Ben annesine kizdigimda onunla konuşurken aynı şeyleri benim annemle ilgili söylüyor misilleme yapıyor .. o kadar ağır geliyor ki yaşadıklarım saatlerdir ağlıyorm ayrlsam çocuğum nolcak, kalsam huzurum yok. Doğumda annem lohusalıkta annem tabiki yanımda olcak diyorum olsun ama ben yokken gelsin gözüm görmesin diyor sırf ağzı bozuk annesiyle görüşmüyorum diye .. Boşansam annesinin ekmeğine yağ sürücem en son kavgamiza şahit olduğunda siz boşanin demişti bende bu senin kararına olacak şey değil demiştim. Bir guvencem yok , hamile halimle baba evine dönmek zoruma gidiyor.. ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?