- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Sabrettikçe kendin yorulucaksın ve bebeğine de bir faydan olmayacak. Bu kadar stresli sekilde 9 ay sürmez. Eşinle konuş olmayacaksa ayrıl. İlerleyen zamanlarda çocuk olduğunda hiç ayrılamazsın çocuk şçin kalırım dersin ama seninde bir hayatın var malesef ki o hayat bir daha hiç birimize gelmeyecek. Sen altyan aldıkça karşı taraf üstüne gelecek sağlıklı bi gebelik olmaz. Mutlu huzurlu be stressiz olmalısın.Ayrılmak kolay mı o kadar, ailemi dahil ettim bi ara bu konuya annem kapımız sana açık sen karar ver dedi. Ama daha 5 aylık evliyim nasıl böyle bir şey yapabilirim düzelir zamanla dedim. Annem bak ben 25 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa sadece sen varken giderdim yazık etme kendine dedi. Aslında eşimi herkes sever iyi bir insan ama işte ailem beni ağlarken gördüğü için hazmedemediler. Değişken ve sinirli yapısı beni de dengesiz yaptı iyice
Bende ondan korkuyorumOnlar nasıl söz öyle yakışmamış yani her ne kadar kızgın olunsa bile öyle sözler edilmemeli bence. Ve daha yeni evlisiniz şimdiden böyleyseniz ilerde tahmin edemiyorum bide bunun çocuktan doğduktan sonrasi var.
Ailende destekci madem daha cok sartları zorlamadan dön babanın evine kendine ziyan etme balam kendine acımıyorsan bebegine acıAyrılmak kolay mı o kadar, ailemi dahil ettim bi ara bu konuya annem kapımız sana açık sen karar ver dedi. Ama daha 5 aylık evliyim nasıl böyle bir şey yapabilirim düzelir zamanla dedim. Annem bak ben 25 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa sadece sen varken giderdim yazık etme kendine dedi. Aslında eşimi herkes sever iyi bir insan ama işte ailem beni ağlarken gördüğü için hazmedemediler. Değişken ve sinirli yapısı beni de dengesiz yaptı iyice
İnşallah düzelirEğer ailen destekçinse çok fazla bekleme ve ayrıl. Ama tek başına hayatını kurman gerekiyorsa biraz daha şartları olgunlaştır öyle ayrıl. Düzelebilir gibi durmuyor.
Iyi düşününBende ondan korkuyorum
Katılıyorum. O kadar neşeli biriydim ki şimdi sürekli düşünen yüzü asık birine döndüm. Bi de laf söylediğinde yüz astigimda şunun yüzüne bak demesi en zoru. İnsan senin yüzünden de diyemiyor anca içime atıyorumEvlenmek için ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor alınması lazım. Öfke kontrolü olmayan adamlar evlenmesin yazık ya sağlam insanın psikolojisini bozuyorlar.
Ah be canim madem ailen de yaninda ne diye hic cevap vermiyorsun sende bu egoist bencil kişinin karsisinda kendini ezdiriyorsun? Ayrilmak istemiyosan da blof yap o zaman. Annenlere git kal bi sure ozur dileyip hatasini anlayana kadar da donme. Git aldir demis demek istemiyor bebegi. Bebegini de seni de istemeyen bu kişiden ne yarar gelir sana? Iyice dusun tart boyle bi omurle kendine yazik etme.Katılıyorum. O kadar neşeli biriydim ki şimdi sürekli düşünen yüzü asık birine döndüm. Bi de laf söylediğinde yüz astigimda şunun yüzüne bak demesi en zoru. İnsan senin yüzünden de diyemiyor anca içime atıyorum
Ama başta 'çok korktum niye bağırıyorsun' dedim. Sende durmuş yüzüme bakiyosun boş boş gülüyorsun dedi delirdim ne gülmesi ya sen ne kadar yalan söyler oldun dedim. Kolumu sıkıp çekti beni canım yanıyor bırak dedim. Eve geldik tuttu çenemden nasıl sıktı anlatamam hatta sabah işe geldim arkadaşım söyledi cenendeki çizik ne dedi. Allah mutsuz evlilik olacaksa kimseye nasip etmesin evlenmeyi benceAma kuzum o sözün karsianda kim olsa daha beterini soyler. Keske bu bebek olmasa demekte agir bence . Bnde bunu duysam.daha agrini karsi tarafa soylerdm. Bunun yerine ona niye bagirdn neden biyle yapiyosun gibi sorular sormaliydn
Bizde adettir aile kızını evine götürür 1 haftalığına falan geçen hafta gittim evimiz Bi dolmuşla 25 dk falan. Eşim işten geç çıkıyor yani 2 kez 9 gibi evde oldu gerçi ama. Bi kere bile yanıma beni görmeye gelmedi bu yüzden de kavga ettik ailem bile yüzüme vurdu niye hiç gelmedi diye. Niye hiç yanıma gelmedin dedim beni özle, kavgalarımız azalsın diye dedi sanki bu bana özgü bu duygularAh be canim madem ailen de yaninda ne diye hic cevap vermiyorsun sende bu egoist bencil kişinin karsisinda kendini ezdiriyorsun? Ayrilmak istemiyosan da blof yap o zaman. Annenlere git kal bi sure ozur dileyip hatasini anlayana kadar da donme. Git aldir demis demek istemiyor bebegi. Bebegini de seni de istemeyen bu kişiden ne yarar gelir sana? Iyice dusun tart boyle bi omurle kendine yazik etme.
Cidden hayret biri esiniz ya hic kendini gormuyor kendi sucunu size yukluyor. Ayrilmayi dusundugunuzu soylemeyi denediniz mi? Belki hatasini anlar korkar ayrilcaksiniz diye.Bizde adettir aile kızını evine götürür 1 haftalığına falan geçen hafta gittim evimiz Bi dolmuşla 25 dk falan. Eşim işten geç çıkıyor yani 2 kez 9 gibi evde oldu gerçi ama. Bi kere bile yanıma beni görmeye gelmedi bu yüzden de kavga ettik ailem bile yüzüme vurdu niye hiç gelmedi diye. Niye hiç yanıma gelmedin dedim beni özle, kavgalarımız azalsın diye dedi sanki bu bana özgü bu duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?