Hamileyim eşim beni çok üzüyor

Seni ve yasadigini anlayabiliyrm arkadas biraz sinirli ve daha gelisimini tamamlamamis. Bunu onunla oturup konusmalisn eger ayrilmak istemiyorsan bbir süre onu tahrik edici seyler soyleme yumusak ve alttan alan taraf ol. Ama iyi zamanindada sen beni cok kirdin ben arrik dayanamayrm gibi laflar sarfet eminim duzelicektir. O duzeldigindede taht senin olcak istedigin kadar bagrirsin ozaman. Ama dedigim gibi bunlar bosanmak istemiyosan ki önerim

Cidden hayret biri esiniz ya hic kendini gormuyor kendi sucunu size yukluyor. Ayrilmayi dusundugunuzu soylemeyi denediniz mi? Belki hatasini anlar korkar ayrilcaksiniz diye.
O kadar eminki gidemeyecegimden Bi ara aşırı kavga etmiştik gece gidicem ben dedim tuttu oturttu beni sabah gidersin dedi, ertesi gün geldi espri yapar gibi gitmemissin dedi zoruma gitti hiçbir şey diyemedim. Bu yaşıma kadar ne dediysem yapan bir yapım oldu ama evlilikte böyle olmuyormuş

Evliliğin daha çok yeni tam oturmamış.Eşinin mesleği nedir bilmiyorum ama ben de evliliğimin ilk yıllarında senin gibiydim.Eşim meslek gereği zaten yapısıda öyleydi ikisi birlesince barut oluyordu hersey batıyordu.Çok çabuk sinirleniyor bağırıyor sonra bağırdığına pişman oluyordu.Boşanmak evet bir çözüm ama bana göre değil.Bu kendini ezdirmek anlamına da gelmesin.Ben eşimin huyunu öğrenmiştim.Çok fazla polemiğe girmemeye çalıştim ve çokta önemsemedim.Eşinin sinirli yapısı olması psikopat olacağı anlamına gelmiyor.Bende hamileyim ve hamileyken herşeye daha fazla tepki veriyor insan.Anlık öfkelenirdi eşim artık zamanla azaldı simdi ben gülüp geçiyorum.Tabi bu benim eşim için geçerli öfkesi anlık ve asla ne sözlü ne de davranişla şiddete meyil olmadi zaten buna müsade etmem.Bu boyutta ise zamanla kötu huyunu törpüleyebilirsin.

Evet eşim zaten agresif biriymiş ama flört döneminde çok anlayamadım tabi. Gorsemde kılıf uydurdum hep. Eşim bizim sözümüze yakin anne ve babasını kazada kaybetti her yaşadığımiz şeyi onlara olan üzüntüsüne bağladım ama sonuçta bende insanım insan sevdiğine kiyamaz yani ben öyleyim.

Belediyede masabasinda rahat bir işi var. Evet zaten insan zamanla karşısındaki insanın huyunu alıyor alışıyorum. Bu da kötü aslında ama geçinmek için tabi. En zoruma giden de gelip gönlümü almaması Bi kere aşırı şiddetli Bi şekilde beni itmisti yatağa düşmüştüm çok ağlamıştım o zaman gelip ofkelendim diyip sarıldı onun dışında asla duzeltmedi kiriklarimi. Ben ona kırıldığımı anlattığımda da tek söylediği şey hep ben hep ben sen çok bencilsin der.

Eşin niye bu kadar agresif ki hep mi böyleydi
Evet ailesi içinde de böyleymiş. Aslında çok komik guleryuzludur yani görseniz asla inanmazsınız belki bunları yaptığına. Bana ablası Bi ara şey demişti agresifligini senle torpuler inşallah bende öyle düşünüyordum ama ömrümden gideceğini bilmiyordum

Evliliğin ilk ayları zordur zamanla oturur. Sakin bir zamanınızda aile terapistine gitmeyi teklif edin derim . Ben boşanmanın en en en son çare olarak düşünülmesi gerektiğini savunmalardanım

Evliliğin ilk ayları zordur zamanla oturur. Sakin bir zamanınızda aile terapistine gitmeyi teklif edin derim . Ben boşanmanın en en en son çare olarak düşünülmesi gerektiğini savunmalardanım
Aynen öyle bende istemem tabi ayrılmayı. Bunu dusunucem inşallah

Kaba bir adam belli.. herkes sevebilir bu bir mazeret olamaz,etrafa karşı gayet efendi gibi durabilir,ama gerçek kişiliği evdekidir asla değişmez bu tipler ..Çok üzüldüm bence fazla bir beklenti içerisindesiniz...hiç gerek yok

Adam evlenmeden önce de böyleymiş zaten kendin kılıf uydurduğunu itiraf etmişsin kendi ağzınla.
Bile bile lades yapmışsın yol yakınken dön. 5 aylık dersin sonra o 5 yıl olur bir çocuk daha eklenir üzerine. Geçim olmadan huzur olmaz hayatın zindan olur.

Konunuzu okudum ben de çok benzer şeyler yaşıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aramız kötü.çok mu beklentim var bilmiyorum ama şakayla karışık geçen yemekte ben aşermeye inanmıyorum artık canın bişey çekerse ertesi gün alırım bence olur nolcak dedi ben de istemicem bak senden hamilelik boyunca hiçbişey görcen dedim sorun yok benim için dedi gülerek
Sürekli böyle şeyler yaşıyoruz ve ben her seferinde ona öküzsün insanlıktan anlamıyosun diyorum, hakaret ediyorum böyle konuşan biri değildim ama hormonlardan sanırım çok sinirliyim kaldıramıyorum.midem bulanıyor günlerdir bir kere bile sormadı gün içinde iyi misn diye ya da gelirken canın bişey ister mi nane limon yapıyım mı vs.çok mu zor bunlar? Söylediğimde çok şey bekliyomuşum gibi davranıyor ilgi gösterirse şımarıp fazlasını istermişim bu nası bi bakış açısıdır anlamıyorum oysa ben o hastayken bişeyi varken hep ilgi gösterirm
sizin eşleriniz nasıldı bu dönem

Canım üstte mesajımı yazdım ama alıntı yapmamışım, durumlar nasıl? Merak ettim eşinde düzelme oldu mu iyiye mi gitti kötüye mi?

Yine hayatı kararan bir bebek..Baba asla değişmeyecek,anne zamanla ve mutsuzlugun verdiği sabırsızlıkla sinirli bir kadına dönüşecek.Olan yine çocuğa olacak.

Günahtır aldırma Allahını sana bir lutfu ben 2 ciyi istiyorum olmuyor tüp bebek deniyoz

Yine hayatı kararan bir bebek..Baba asla değişmeyecek,anne zamanla ve mutsuzlugun verdiği sabırsızlıkla sinirli bir kadına dönüşecek.Olan yine çocuğa olacak.
Konuyu ben tekrar gündeme getirdim ama yorumunuz konu sahibine mi yoksa yukarda yazdığım mesajıma mı? Alıntı yapılmadığı için karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…