- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Seni ve yasadigini anlayabiliyrm arkadas biraz sinirli ve daha gelisimini tamamlamamis. Bunu onunla oturup konusmalisn eger ayrilmak istemiyorsan bbir süre onu tahrik edici seyler soyleme yumusak ve alttan alan taraf ol. Ama iyi zamanindada sen beni cok kirdin ben arrik dayanamayrm gibi laflar sarfet eminim duzelicektir. O duzeldigindede taht senin olcak istedigin kadar bagrirsin ozaman. Ama dedigim gibi bunlar bosanmak istemiyosan ki önerimAma başta 'çok korktum niye bağırıyorsun' dedim. Sende durmuş yüzüme bakiyosun boş boş gülüyorsun dedi delirdim ne gülmesi ya sen ne kadar yalan söyler oldun dedim. Kolumu sıkıp çekti beni canım yanıyor bırak dedim. Eve geldik tuttu çenemden nasıl sıktı anlatamam hatta sabah işe geldim arkadaşım söyledi cenendeki çizik ne dedi. Allah mutsuz evlilik olacaksa kimseye nasip etmesin evlenmeyi bence
O kadar eminki gidemeyecegimden Bi ara aşırı kavga etmiştik gece gidicem ben dedim tuttu oturttu beni sabah gidersin dedi, ertesi gün geldi espri yapar gibi gitmemissin dedi zoruma gitti hiçbir şey diyemedim. Bu yaşıma kadar ne dediysem yapan bir yapım oldu ama evlilikte böyle olmuyormuşCidden hayret biri esiniz ya hic kendini gormuyor kendi sucunu size yukluyor. Ayrilmayi dusundugunuzu soylemeyi denediniz mi? Belki hatasini anlar korkar ayrilcaksiniz diye.
Evet eşim zaten agresif biriymiş ama flört döneminde çok anlayamadım tabi. Gorsemde kılıf uydurdum hep. Eşim bizim sözümüze yakin anne ve babasını kazada kaybetti her yaşadığımiz şeyi onlara olan üzüntüsüne bağladım ama sonuçta bende insanım insan sevdiğine kiyamaz yani ben öyleyim.Eşinizde öfke kontrolü sorunu mu var .Her zaman böyle küçük bir şeye bağırıp sinirleniyor mu ? Bu normal değil çünkü.Belki destek alarak atlatabilir .Siz de “keşke bu bebek olmasaydı” dediğiniz için daha da sinirlenmiş olabilir.Bence hemen boşanmayı düşünmeyin , güzelce konuşun bu durumu .Ki eşiniz hala böyle giderse şiddete kadar gidebilir Allah korusun .Severek evlendiyseniz , bebeğiniz olacakken size Daha ılımlı davranması gerekiyordu .Önce bi oturup konuşun , baktınız hala aynı , ailenizde destekçinizde ki zaten çalışıyormuşsunuz yollarını ayırmayı düşünürsünüz
O kadar eminki gidemeyecegimden Bi ara aşırı kavga etmiştik gece gidicem ben dedim tuttu oturttu beni sabah gidersin dedi, ertesi gün geldi espri yapar gibi gitmemissin dedi zoruma gitti hiçbir şey diyemedim
Belediyede masabasinda rahat bir işi var. Evet zaten insan zamanla karşısındaki insanın huyunu alıyor alışıyorum. Bu da kötü aslında ama geçinmek için tabi. En zoruma giden de gelip gönlümü almaması Bi kere aşırı şiddetli Bi şekilde beni itmisti yatağa düşmüştüm çok ağlamıştım o zaman gelip ofkelendim diyip sarıldı onun dışında asla duzeltmedi kiriklarimi. Ben ona kırıldığımı anlattığımda da tek söylediği şey hep ben hep ben sen çok bencilsin der.Evliliğin daha çok yeni tam oturmamış.Eşinin mesleği nedir bilmiyorum ama ben de evliliğimin ilk yıllarında senin gibiydim.Eşim meslek gereği zaten yapısıda öyleydi ikisi birlesince barut oluyordu hersey batıyordu.Çok çabuk sinirleniyor bağırıyor sonra bağırdığına pişman oluyordu.Boşanmak evet bir çözüm ama bana göre değil.Bu kendini ezdirmek anlamına da gelmesin.Ben eşimin huyunu öğrenmiştim.Çok fazla polemiğe girmemeye çalıştim ve çokta önemsemedim.Eşinin sinirli yapısı olması psikopat olacağı anlamına gelmiyor.Bende hamileyim ve hamileyken herşeye daha fazla tepki veriyor insan.Anlık öfkelenirdi eşim artık zamanla azaldı simdi ben gülüp geçiyorum.Tabi bu benim eşim için geçerli öfkesi anlık ve asla ne sözlü ne de davranişla şiddete meyil olmadi zaten buna müsade etmem.Bu boyutta ise zamanla kötu huyunu törpüleyebilirsin.
Evet ailesi içinde de böyleymiş. Aslında çok komik guleryuzludur yani görseniz asla inanmazsınız belki bunları yaptığına. Bana ablası Bi ara şey demişti agresifligini senle torpuler inşallah bende öyle düşünüyordum ama ömrümden gideceğini bilmiyordumEşin niye bu kadar agresif ki hep mi böyleydi
Aynen öyle bende istemem tabi ayrılmayı. Bunu dusunucem inşallahEvliliğin ilk ayları zordur zamanla oturur. Sakin bir zamanınızda aile terapistine gitmeyi teklif edin derim . Ben boşanmanın en en en son çare olarak düşünülmesi gerektiğini savunmalardanım
Konu sahibine mi diyorsunuzKorkunç bir adamla evlisiniz üzgünüm.. Hayatınızı karartmayın
Canım üstte mesajımı yazdım ama alıntı yapmamışım, durumlar nasıl? Merak ettim eşinde düzelme oldu mu iyiye mi gitti kötüye mi?Merhabalar yeni üye oldum çok mutsuzum bi yandan da mutluyum tabi Rabbim hamilelik duygusunu bana yaşattığı için. 25 yaşında 5 ay evli, çalışan ve 7 haftalık hamile bir kadınım.
Bebek düşünmuyoduk uzun Bi süre ama nasipten ötesi yok tabi. Evliligimin başlarında eşimle kavgalarımız başladı severek evlendik bu arada. Bu yüzden de bebek istemiyordum. Öğrendiğimde buruk Bi sevinç yaşadım sonra Allahım zoruna gider diye gerçekten sevindim.
Çok uzatmadan dün yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Belki saçma gelcek size ama gerçekten saçma bir sebepten çıktı kavgamız. Akşam disaridaydik eve gidiyorduk bi an da kaldırımdan giderken Bi örtülü citin arkasında köpek havladı ama ben anlayamadım başta nereden geldiğini aşırı korktum ve geri kaçıp dondum kaldım. Eşim bağırdı birden gelsene diye tabi ben o an bambaşka Bi haldeydim hareket bile edemiyodum. Bağırmaya başladı ne duruyorsun öyle gel diyorum yüzüme bakiyosun dedi sert şekilde. Bende bağırdım korktum dedim. Sonra keşke bu bebek olmasa ne günahı var ki gelcek dedim. Git aldır o zaman sonra nereye gidiyorsan git dedi küfür ederek. Aşırı sınırlı biri ama ben her seferinde bu kılıfı uydurmaktan yoruldum
Eve geldik banyoya gidip ağladım baya. Geldi Bi hışımla sana çok yüz verdim ben ondan şımardın sen falan dedi. Nasıl zoruma gidiyo anlatamam. Sen babandan tek ağır söz duyma oku büyü neşe saçan biri ol sonra biri gelip senin tüm bu sevincini alsın.
Ben napmaliyim bu durumda inanın Allahtan korkmasam ve rahat biri olsam bebeğimi aldırırım ama sonra nasıl yaşarım bilmiyorum
Günahtır aldırma Allahını sana bir lutfu ben 2 ciyi istiyorum olmuyor tüp bebek deniyozMerhabalar yeni üye oldum çok mutsuzum bi yandan da mutluyum tabi Rabbim hamilelik duygusunu bana yaşattığı için. 25 yaşında 5 ay evli, çalışan ve 7 haftalık hamile bir kadınım.
Bebek düşünmuyoduk uzun Bi süre ama nasipten ötesi yok tabi. Evliligimin başlarında eşimle kavgalarımız başladı severek evlendik bu arada. Bu yüzden de bebek istemiyordum. Öğrendiğimde buruk Bi sevinç yaşadım sonra Allahım zoruna gider diye gerçekten sevindim.
Çok uzatmadan dün yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Belki saçma gelcek size ama gerçekten saçma bir sebepten çıktı kavgamız. Akşam disaridaydik eve gidiyorduk bi an da kaldırımdan giderken Bi örtülü citin arkasında köpek havladı ama ben anlayamadım başta nereden geldiğini aşırı korktum ve geri kaçıp dondum kaldım. Eşim bağırdı birden gelsene diye tabi ben o an bambaşka Bi haldeydim hareket bile edemiyodum. Bağırmaya başladı ne duruyorsun öyle gel diyorum yüzüme bakiyosun dedi sert şekilde. Bende bağırdım korktum dedim. Sonra keşke bu bebek olmasa ne günahı var ki gelcek dedim. Git aldır o zaman sonra nereye gidiyorsan git dedi küfür ederek. Aşırı sınırlı biri ama ben her seferinde bu kılıfı uydurmaktan yoruldum
Eve geldik banyoya gidip ağladım baya. Geldi Bi hışımla sana çok yüz verdim ben ondan şımardın sen falan dedi. Nasıl zoruma gidiyo anlatamam. Sen babandan tek ağır söz duyma oku büyü neşe saçan biri ol sonra biri gelip senin tüm bu sevincini alsın.
Ben napmaliyim bu durumda inanın Allahtan korkmasam ve rahat biri olsam bebeğimi aldırırım ama sonra nasıl yaşarım bilmiyorum
Konuyu ben tekrar gündeme getirdim ama yorumunuz konu sahibine mi yoksa yukarda yazdığım mesajıma mı? Alıntı yapılmadığı için karışıyorYine hayatı kararan bir bebek..Baba asla değişmeyecek,anne zamanla ve mutsuzlugun verdiği sabırsızlıkla sinirli bir kadına dönüşecek.Olan yine çocuğa olacak.
Konu sahibineKonuyu ben tekrar gündeme getirdim ama yorumunuz konu sahibine mi yoksa yukarda yazdığım mesajıma mı? Alıntı yapılmadığı için karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?