- 14 Eylül 2017
- 7
- 14
- 16
- 41
- Konu Sahibi emptystring
-
Var.Maddi özgürlüğünüz var mı?
O zaman tamam de ver dilekçeyi g.t gibi kalsın.
O zaman ben sizin yerinizde olsam asla bu ortamda doğum yapmam. Giderim ailemin yanına. Böyle bir durumda yanınızda annenizi istemeniz kadar doğal birşey yok. Ben de doğum yaptım biliyorum o anki duyguları. Bunlari anlayamayacak adama bir dk tahammül etmem ne yalan soylıyım. Şu durumda yaşadığınız strese bak. Çok üzüldüm halinize. Şu anda sizin bunları kafaya takıyor olmanız, eşinizin bu durumdaki bi kadına o zaman boşanalım demesi bile ne bileyim hiç birşeyi haketmediğini gösteriyor. Allah yardımcınız olsun.
Tıniyeti bozuk vasat herif.Hamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Bana aklınca gözdağı veriyor gibi geldi eşiniz.Hamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Şu erkekler benim annem üstün diyorlar yaHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Yani maddi özgürlüğünüz varsa ailenizin yanına gidip doğum yapmak bir secenek fakat sonrasında o doğum hormonları sebebi ile eşiniz yanınızda değil diye canınızı sıkıp bebeğinize sütünüze yansıtmanızda muhtemel. Eşiniz sinirle öyle bişey demiş olabilir hoş değil dediği fakat bebeğinizin doğduğu anda beraber olsanız en güzeli olur iki tarafta aile gelmesin sonra bebege bakamayınca zaten eşiniz sizin annenizi kendisi cagıracaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?