Hamileyim, eşim boşanalım dedi

Konunun tamamına yorum yapmayacağım lakin kayınvalideniz için bebeğin altını bile değiştiremiyor demişsiniz, yapmayın lütfen. Bu kadın eşinizi hatta belki varsa kardeşlerini büyütmüş bir kadın elbette yapar

Eğer istemiyorsanız başka sebepleri varsa bunları dile getirin ama bebek büyütemez bahanelerine sığınmayın

Çocuk dünyaya getirmiş her kadının çocuğuna kendisinin baktığını mi dusunuyorsunuz? Esimin amca tarafından kuzeni çocuğunu akşam evine bile goturmezdi..istemezdi evine götürmeyi ..akşam işten gelir yemeğini eşiyle annesinde yer sonra kocasıyla evlerine gecerlerdi,ertesi akşam yine misafir gibi gelir çocuklarını görür evlerine donerlerdi.Yazin durum daha beterdi

Yazıklar olsun karnımda evladı var nasıl diyor onu bir bunun için bu adam bir bunun için bunu diyorsa bir ömür kahrı çekilmez

anası için huzursuzluk çıkaran adama sen yol ver bence... düzelmez.

Bebek altı değiştirmek üstün başarı ve üstün zeka gerektirmiyor ki, bunu ilk defa anne olan kadınlar hatta doğumdan yeni çıkıp anne olan kadınlarda yapabiliyor

Dogum yapacak olan sensin ama senin disinda herkes yaninda kimin duracagi kararini veriyor. Dogum yapacak karisi agliyor diye bosanmak isteyen bir koca. Neden bu kadar pasif duruyorsun rest ceksene ya

ay bunu yazmaya gelmiştim teşekkürler.

Kayınvaliden de orada bulunmak istemiş size zararı yoksa yani kötü bir kayınvalide değilse hem anneniz hem kayınvalideniz gelebilirdi..sadece bebeğin altını değiştiremiyor diye gelmemesini istemeniz biraz garip olmuş belki yemeklerinizide o yapacak yapacak. O kadın Senin kayınvaliden belki ama Neticede eşinin annesi büyük kavgalar etmeden ortayı bulabilirdiniz . Eşinin bu yüzden boşanalım demeside en az senin,bebeğin altını bile değiştirebilecek kapasitede olmayan kayınvalidenin gelmemesini isteyip kavga çıkartman kadar absürt.
Unutma Senin annen Anane oluyor kayınvaliden de Babaanne ..
Senin annen için sizin eviniz “kızının evi” olurken
kayınvaliden için de oğlunun evi oluyor
Sen anne olurken Eşin baba oluyor
Velhasıl Her iki anneninde torunu oluyor..

Konuda size hak veremeyeceğim, madem anneniz doğumda gelecekmiş eşinizin annesi de gelse ne olurdu yani , eşinizin yüzüne yüzüne onun gelmesini istemiyorum diyorsunuz sonrada kavga edip ağlama krizlerine giriyorsunuz, kaynanamı biliyorum bebeğin altını bile değiştirmez diyorsunuz, anneniz zaten geliyormuş o değiştiremez miydi, bu kadar hayatı yokuşa sürmeye ne gerek var, doğumdan sonra hem annesi hem kaynanası yanına gelmeyip de çocuğunun bütün sorumluluğunu tek başına alan o kadar anne varken, yok kaynanam gelir bakmaz, elini birşeye vurmazlarla ortamı germeye ne gerek var anı yaşayın lütfennn...

Anlayışsz bir eşin var.. insann annesinin öyle bir zamanda yanında olması onun için ne kdar önemli olduğunu anlamayacak kadar tiniyetsiz.. 4 ay önce doğum yaptım.. erken doğum ve sağlık problemim olduğu için sezeryana alınmak zorunda kaldım.. Sonuç kayınvalidemden ister istemez çekindiğim için hep annemden yardm istedm.. lavaboya giderken, afedersin klozete otururken, yatarken- kalkarken... Annenin yanına git ve doğumunu orada gerçekleştir.. böyle bir süreçte seni anlamayıp boşanmayı ağızına rahatlıkla alabilen kocana da tek başına ayaklarının üzerinde durabileceğini göster..

Yalniz konu sahibinin kayinvalidesi onun annesi gelirse ben de gelirim diyor. Isin icinde inat ve kiskanclik var gibi.

Konudaki kayinvalide "Tamam oglum ihtiyaciniz olursa ben de gelirim." Ya da benim de hevesim var. Uygun olursa ben de gelmek isterim dememis. O gelirse bende gelirim demis.

Valla ne desem bilemedim.
Böyle zamanlarda destek olamayacak birilerinin yanınızda isi olmamalı.
Ben de yeni dogum yaptım 1 ay bile olmadı henüz
Dogum sonrası bazı problemler sebebiyle hastanede yattım.
O zaman kayinvalidem yanımdaydı ve eve dönüşte kaldı bizde birkaç gün inanılmaz yardımı dokundu bana .
Sonra annem geldi ve evde sadece oturdu ve makarna yaptı. O makarnayı yaparken de evi bir güzel batırdı. Hic bir şeye el sürmedi.
Bende sen git anne dedim.
Bir de utanmadan ağlıyor sen beni istemiyorsun diye. Ne ağlıyorsun dedim. Sen bu evle baş edemezsin dedim. Üstüne yerleri süpürdüm ben. Kendisi yerinden kalkmadı . Ve ben sezeryan ameliyatliyim.
Demedi yani bana kızım ver ben süpüreyim.
Insan aşırı sinir oluyor . Fazla kalabalığa gerek yok hele yardımı olmayacak insan asla olmasin yanınızda annemi gondereli 1 hafta olacak benim sinirim geçmedi henüz. Bunun için boşanacak kişi de boşansın ne diye canınızı sıkıyorsunuz.
Hamilelik zaten zor doğum deseniz o da kolay değil bu sıcakta bu ortamda kimseni kaprisini çekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…