- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi emptystring
-
Kayınvalidem annemin geleceğini duyunca gelmek istedi diyerek durumu manipüle ediyorsunuz. Zira anneniz gelecği için değil doğan çocuk onun da torunu olacağı için gelmek istiyır bu son derece normal. Sanki önce çağırmışsınız gelmemiş de anneniz gelince gelmek istemiş gibi yazınca mesele de haklı olmuyorsunuz.Hamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Oğlunuz evlendiğinde torununuz doğarken yanında olmak isterseniz, geliniz sizi kabul etmediğinde de umarım duruma böyle bakıyor olursunuzOğullarından ayrılamayan ana kuzusu olanlar evlenmesin mümkünse ya.. Şu kadınları Bi rahat bırakın.. Tamam bizde anneyiz ama herkes evlenince bir aile olduğunu kavrayabilseler
Ben iki doğum yaptım o anda sevmediğim kimseyi görmek istemedim. Norkozluyken görümcem beni konuşturmaya çalıştı saçmalayayım diye ağız aradı kv de de aman ne var sezeryanda normal doğursaydın görürdüm annelik mi sezeryan normal doğum yapacaksın anne olduğunu anlamak için demişti sinir olmuştum. Konu sahibi zaten demiş anlaşamıyoruz diye. Kızının doğumuna gidebilir ama gelinin doğumuna gitmese de olur kendi annesi olsun yanında demeli çünkü özeli kızın annesinin yanında daha rahat olur. Doğum yapınca gelirler görmeye görüp giderler. Bence kız annesi ile erkek annesi arasında çok fark var bir de lohusa daha hassas olur burda ne konular okuyoruz. Kadın Doğum yapıyor kv görümce elti çöküyor eve lohusa lohusa birde hizmet bekliyorlar. Doğum özel bir an herkes nasıl istiyorsa öyle yapmalı. Kv gelecem diye tutturmasa karı koca araları bozulmayacak. Herkes anlayışlı olmalı. Benim çocuklarım istemezlerse düğününe doğumuna misafir gibi gitsem de olur onlar mutlu olsun da huzuru bozulmasın diye düşünürümOğlunuz evlendiğinde torununuz doğarken yanında olmak isterseniz, geliniz sizi kabul etmediğinde de umarım duruma böyle bakıyor olursunuz
Çocuk sahibi değilim ama boşarım dedikçe her geri adım atışınızda başka konularda da bunu kullanacaktır diye düşünüyorumHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Kayınvalidem bunu duyunca o geliyorsa ben de gelirim demiş. Ama kendisi öyle çok da yardım edecek tipte biri değil; daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bebeğin altını bile değiştiremiyor. Ben de eşime o zor dönemde annemi istediğimi, onun annesini istemediğimi söyledim. Çok büyük kavgalar ettik. En sonunda kendi anneme gelme dedim. Eşim sürekli ağladığım için ve ortamı gerdiğim için çok mutsuz olduğunu, böyle devam etmek istemediğini söyledi, hatta boşanalım bile dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, cevap veremedim. Boşanma gündeme geldiğinden beri kafam allak bullak oldu, nasıl davranacağımı bile kestiremiyorum. Mevcut durumda annem de doğuma gelmeyecek, inanılmaz stresliyim. En çok da bütün bu üzüntü bebeğime yansıdığı için mutsuzum. Nasıl davranabilirim şu durumda?
Kabul edince de sen zaten beni istemiyormuşsun moduna giriyorlar benimki öyle olduEşiniz bu durumda bu moda girdiyse yapacak tek şey verdiği kararı uygulamak
Kendi annesi gelsin diye öyle yapıyor bu blöfü yersen bittin tamam boşanalım git evden annem gelecek doğumuma deHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Aman böle adam istediği moda girsin yaKabul edince de sen zaten beni istemiyormuşsun moduna giriyorlar benimki öyle oldu
Girsin de bebek olucak olması kötüAman böle adam istediği moda girsin ya
Ya ne dünyalık şeyler ya. En basiti kendi annemden örnek vereyim annem bebek altını değiştirmeyi blmyr bakmayı çok beceremiyor gelinlern evine doğum zamanı gitti. Yanında bulundu gelinlerde annemi gercekten çok severler eşim benim annem için gelmesin dicek varya bende çok üzülürdüm bu nedir ya herşey iş mi arkadaşım yada aranızda saygı yokmu. Sırayla gelsin diyin lohusayim annenin yanında cekinirim annemle rahat ederm sonrada annem gelsin diyin yada gelsin inanın çözüm çok en kolayı gelmesin Diyip sonrası madem öyle annemde gelmesin diyip bu mutsuz tabloyu ortaya çıkarmakHamileyim. Doğumumda yardım için annem gelecekti.
Ne güzel bir yorumdurKayınvalidem annemin geleceğini duyunca gelmek istedi diyerek durumu manipüle ediyorsunuz. Zira anneniz gelecği için değil doğan çocuk onun da torunu olacağı için gelmek istiyır bu son derece normal. Sanki önce çağırmışsınız gelmemiş de anneniz gelince gelmek istemiş gibi yazınca mesele de haklı olmuyorsunuz.
Bu sebeple eşinizden haksız olduğunuzu söyleyip özür dileyin bence. Hamile olunca kutsanmış olmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?