- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
"Tabiku onun boynuna" allah ın işine sen karışıyorsun , nasl bu kdar emin konuşuyorsun tabiki diyerek artistligi yapan sensin.
Bana sorma araştır o zaman. Sana ben bişey söyleyimmi; keşke şu dağdaki ...tohumlaarının hepsi kürtajla alınsaydı da günahlarıda benim boynuma olaydı. Olayı o kadar dramatik hale getirmeyin, analar ne caniler doğuruyor görüyoruz. Bırakın babası anası istemiyor aldırıyorsa vardır bir hayır. Günah onların bizene. Pişman bir kadın vardı karşımda hatta konu sahibide değil bu, ne deseydim intihar et sen bir günahkarmısın deseydim, oysa ki Rabbim hangi günah olursa olsun tövbeye çağırmıyormu ve sadece şirk yapanı affetmiycem demiyormu ve bu kadın zorla ve tehtit altında çocuğunu aldırmıyormu o zaman sonuç, suçlu olan kim tabikide erkek...Kadın masum demiyoruz ama en azından pişman. Bu ülkede kocası tarafından zorla satılan kadınlar var o zaman suçlu yine kadınlar mı? neyse iyi güler size.
Bana sorma araştır o zaman. Sana ben bişey söyleyimmi; keşke şu dağdaki ...tohumlaarının hepsi kürtajla alınsaydı da günahlarıda benim boynuma olaydı. Olayı o kadar dramatik hale getirmeyin, analar ne caniler doğuruyor görüyoruz. Bırakın babası anası istemiyor aldırıyorsa vardır bir hayır. Günah onların bizene. Pişman bir kadın vardı karşımda hatta konu sahibide değil bu, ne deseydim intihar et sen bir günahkarmısın deseydim, oysa ki Rabbim hangi günah olursa olsun tövbeye çağırmıyormu ve sadece şirk yapanı affetmiycem demiyormu ve bu kadın zorla ve tehtit altında çocuğunu aldırmıyormu o zaman sonuç, suçlu olan kim tabikide erkek...Kadın masum demiyoruz ama en azından pişman. Bu ülkede kocası tarafından zorla satılan kadınlar var o zaman suçlu yine kadınlar mı? neyse iyi güler size.
Düşünceniz bi yandan haklı ama bi yandan değil.. Konu üzerine konuşacak olursak, anne baba evli. Daha önceden zaten çocukları olmuş, doğmuş. Kimse kimseyi ilişkiye zorlamamis. Eğer anne sağlıklı ve çocuklarına bakabilecek durumdaysa ayrılık bebek aldirmaya sebep değil. Bu keyfiyete giriyor. Eşi boşanmak isteyebilir. Bir annenin yapacağı şey hadi eyvallah madem öyle sen benim bedenimde yaşayan canlıya kiyamazsin demek. Zaten hastaneye gittiğinde anne aldırmak istemiyosa hiç kimse bişi yapamaz. Allah affeder deyip günaha davet etmek yanlış bence. Burda tecavüzü sağlık sorunlarını katmiyorum. Ama evliyken güzel hadi bebegimiz olsun deyip ayrılırken kalp atışları olan bi çocuğa kıymak ne kadar affedilir bilmiyorum... İçki içmek zina etmek gibi bişey değil bu. Bir anlık hataydı yaptım pişmanım değil. Bilerek tasarlayarak bi canlıya kıymak.
Düşünceniz bi yandan haklı ama bi yandan değil.. Konu üzerine konuşacak olursak, anne baba evli. Daha önceden zaten çocukları olmuş, doğmuş. Kimse kimseyi ilişkiye zorlamamis. Eğer anne sağlıklı ve çocuklarına bakabilecek durumdaysa ayrılık bebek aldirmaya sebep değil. Bu keyfiyete giriyor. Eşi boşanmak isteyebilir. Bir annenin yapacağı şey hadi eyvallah madem öyle sen benim bedenimde yaşayan canlıya kiyamazsin demek. Zaten hastaneye gittiğinde anne aldırmak istemiyosa hiç kimse bişi yapamaz. Allah affeder deyip günaha davet etmek yanlış bence. Burda tecavüzü sağlık sorunlarını katmiyorum. Ama evliyken güzel hadi bebegimiz olsun deyip ayrılırken kalp atışları olan bi çocuğa kıymak ne kadar affedilir bilmiyorum... İçki içmek zina etmek gibi bişey değil bu. Bir anlık hataydı yaptım pişmanım değil. Bilerek tasarlayarak bi canlıya kıymak.
Hayır bide analar ne caniler doğuruyor dramatikleştirmeyin demek daha bir korkunç hangi bebek cani doğar onu anne baba yoğuracak işte, şey gibi olmuş o yorum: üzülme cani de olabilirdi öyle düşün kendini rahatlat
Hayır bide analar ne caniler doğuruyor dramatikleştirmeyin demek daha bir korkunç hangi bebek cani doğar onu anne baba yoğuracak işte, şey gibi olmuş o yorum: üzülme cani de olabilirdi öyle düşün kendini rahatlat
Alakası yok ben onu şuan bir sürü askerimi şehit eden caniler için söyledim ve kimse bana onların masum olduğunu savunmasın heleki sen o kaosun içinde olan biri olarak. Caniden cani doğar bu benim fikrim.
O çok başka tabi. Ama onun da çaresi kürtaj değil tabi...
Alakası yok ben onu şuan bir sürü askerimi şehit eden caniler için söyledim ve kimse bana onların masum olduğunu savunmasın heleki sen o kaosun içinde olan biri olarak. Caniden cani doğar bu benim fikrim.
Olayı bambaşka yerlere çekmeye çalışıyorsun terörist konuşmuyoruz burda ayrıca evet onları da aileleri öyle yetiştiriyor anne baba da sempatizan bu konu ayrı bu paragrafta kalsın bitsin
Tabiki moral vermek isteyebilirsin ama bunun yolunun yanlış olduğunu düşünüyorum, zaten ben temelde bir kadının çıkıp kocam bebeğimi aldırttı demesini anlayamıyorum, bir insan bedeni hakkında nasıl bu kadar edilgen olabilir, sanki kısırlaştırılmaya götürülen kedi, can bu kocam aldırttı ne demek
Şimdi geçmişi okudum moral vermeye çalıştığın arkadaş iki kere aldırmış, kocam aldırttı, hem de iki kere, istemeden hamile kalmış, iki kere, rakamla 2, şimdi gene korunmayla ilgili birsey yazıcam sonrada topa tutuyolar ben bunu anlayamam ya
Bak şimdi olayı başka yere çekmiyorum en baştan kastettiğim caniler onlardı yani söylediğim hiç bişeyi kıvırmam. Keşke onlar kürtajla alınsaydı da günahları benim olsaydı dedim. Bir insana bol bol dua ve tövbe et demenin neyi yanlış moral onuda merak ettim. Sırf saldırmak ve olayı tartışmaya dökmek için yorumları bile tam anlamadan yorum yapmak ayrı bir vukaat. Lütfen bu son cevabımız olsun ve fikir beyan ederken sadece konu sahibine ederseniz kimse üzülmez. Ben daha kimsenin yorumunun altına o bana saldırmadan yorum yapmadım. Sonra ben banlanıyomsaygılar iyi günler, bol güneşler.
Ayrıca ben kaliteli prezervatif kullanıyorum valla yırtıkta değildi ama korunmadan hamile kaldımsana biraz yardım edeyim dedim
İyi de bana saydırıp sonrada daha yazma diyemezsin, ben çok basit birsey söylüyorum, o bebekler bile doğuştan canı terörist değil anne baba bilinçli olarak üreyip isteyerek öyle yetiştiriyor 3 günlük bebeyken alıp ben baksam büyütsem en alasından Atatürkçü olur o çocuk da
Neyi tartıştığımızı bile anlamıyorum, konu kocam aldırttı diyen kadına günahı kocanın boynuna demekti, bende karşı sav olarak hayır kadın kedi değildir kendi bedeni hakkında söz sahibidir aldırmak zoru da değil Velev ki aldırdı yapan iki kişi olduğuna göre günah da iki iki kişilik lakin tövbesini, tovbesinin kabulünü Allah bilir diyorum bu yani, dağdır teröristir kocasının sattığı kadınlardır alakasız
Yardımı o moral verdiğin arkadasa yap bence, demek ki o vakıf değil korunma işine ki iki kere hamile kalıp koca zoruyla kürtaj olmuş
Hic merak etmiyorum icinizden gecenleri hanfendi kimsenin ne yasadiginizi bilemezsiniz. Sizin sinirleriniz ziplamasin diye acacagim konuyu açmaktan vazgececek degilim evet o gün oyleydi bugun boyle varmi size bi zarari begenmediyseniz gormeyin hadi simdi naş..!!''Boşanıyoruz bebeği aldırmaya gidiyoruz.''
''Yok vazgeçtik şimdilik iyiyiz''
Şimdi dilimden dökülenleri buraya yazsam ban yemekle kalmam üyeliğimi silerler. İki gün sonra 'kocişim canım bebeğimiz ehi' diye yorum yazacaksanız konu açmayın burada.
Sinirlerim zıpladı Allah Allah ya !
Size ne oldu ?Konuyu yazan arkadasim senden cok ozur dileyerek buraya yaziyorum suan bende cok kotuyum bende hamileyim ve cok uzgunum derdimi anlatmak istiuorum ama yeni konu acamiyorum nolur biri bana yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?