Hamileyim esim Boşanalim dedi

Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi su anda ates yok aslunda gorunen bir rahatdizligi da yok sira azi dislerine geldi
Dur ben yazayım :) diş olabilir ama sen genede ateşini takip et canım. Bazen diş diyoruz enfeksiyon çıkabiliyor. Malum gökçe ne zaman diş çıkarsa boğaz enfeksiyonu geçiriyor

Cocugunuzu kesinlikle aldirmayin derim sonucta o bir can bir melek ve obur dunyada inanin sorgusunu veremezsiniz kendinizi ezdirmeyin tabi kocaniza karsi ama 12 yildir evliymissiniz ve huyunuda biliyorsunyz artik neden dedigini kendinizi uzmeyin sizi cok iyi anliyorum uzmeyin kendinizi birine kizip bi cana kiymk buyuk vebal

Size iki sey soyleme geregi doğdu.
Birincisi; evlilik sorunluysa hic cinsellik olmayacak diye birsey mi var ki? ( korunma meselesi ayri)
Ikincisi; günah ve yasak olan birseyde bencesi yoktur bu işin. Rahme düştüyse yaşama hakki vardır, yaratılmıştır ve doğanı öldürmekle henüz dogmayani öldürmek arasında bir fark yoktur. Ikisini yapan da katildir.

Merak etme canım tabiki onun boynuna günahı. Sen bol bol tövbe et, dua et ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçme...Tabikide sende anne olacaksın hiç merak etme...
Ne demek onun boynuna günah ı.
Bir bebeği aldırmak bebeğini öldürmek cana kiymak.
Günahı onun boynuna deyip vicdan hafifletilmez.
Aldirmayin dogurun bakin yoksa cezasını hem bu dunyada hemde ahirette cekersiniz

Bana eşim ikide bir bosanalım dese yıllarım böyle geçse evet ben seks yapamam o ayrı yatak ayrı diyemem, ayıp olacak ama hazır hale gelemem yani,5 dk da hazır olup 5 dk da hazır eden çiftlere bravo tabi bele kuvvet

Evlilik sorunluysa her zaman sorunlu mu oluyordur yani ne bileyim ben. Hic mi iyi gecindikleri zaman olmuyor. Onu kastediyorum. Sonucta bosanmiyor duruyorlar.
Ayrintiya gerek yok.

Ne demek onun boynuna günah ı.
Bir bebeği aldırmak bebeğini öldürmek cana kiymak.
Günahı onun boynuna deyip vicdan hafifletilmez.
Aldirmayin dogurun bakin yoksa cezasını hem bu dunyada hemde ahirette cekersiniz

Sen o kadının ne yaşadığını biliyormusunda artistlik yapıyorsun. Bu işler büyük konuşmaya gelmez. Zorla aldırmış eşi ve anlamadan başkasının yorumuna yorum yapma. Hem tövbe et, dua et diyoruz Allahın işinede mi karışıyon belki affetti. Tey Allahım ya..

ne diyim bilemedim allah yardımcınız olsun

"Tabiku onun boynuna" allah ın işine sen karışıyorsun , nasl bu kdar emin konuşuyorsun tabiki diyerek artistligi yapan sensin.

Konuyu yazan arkadasim senden cok ozur dileyerek buraya yaziyorum suan bende cok kotuyum bende hamileyim ve cok uzgunum derdimi anlatmak istiuorum ama yeni konu acamiyorum nolur biri bana yardim etsin

''Boşanıyoruz bebeği aldırmaya gidiyoruz.''

''Yok vazgeçtik şimdilik iyiyiz ''

Şimdi dilimden dökülenleri buraya yazsam ban yemekle kalmam üyeliğimi silerler. İki gün sonra 'kocişim canım bebeğimiz ehi' diye yorum yazacaksanız konu açmayın burada.
Sinirlerim zıpladı Allah Allah ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…