Dur ben yazayım :) diş olabilir ama sen genede ateşini takip et canım. Bazen diş diyoruz enfeksiyon çıkabiliyor. Malum gökçe ne zaman diş çıkarsa boğaz enfeksiyonu geçiriyorKizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi su anda ates yok aslunda gorunen bir rahatdizligi da yok sira azi dislerine geldi
Yanlis yerde de olsak yine bulustuk canimDur ben yazayım :) diş olabilir ama sen genede ateşini takip et canım. Bazen diş diyoruz enfeksiyon çıkabiliyor. Malum gökçe ne zaman diş çıkarsa boğaz enfeksiyonu geçiriyor
Aldırmadım canım Özür diledi simdikllik iyiyizÇok üzüldüm ya hamile birihe yapılırmı bu. Nold u acaba umarım aldırmamıstır...
Aldırmadım canım Özür diledi simdikllik iyiyiz
Size iki sey soyleme geregi doğdu.Bu şekilde hep sorunlu olan çiftlerin nasıl 2 ve 3.çocukları yapabildiklerini anlamıyorum ben.hep sorunlusunuz ama cinsellik devam ediyor garip değil mi?
Eğer anne baba olarak o çocuklara yetemiyorsaniz mutsuz bir ailede büyütüyor kavga gürültü içinde yasatıyorsaniz ben bir cana kiymayın yazık demeyeceğim çünkü doğurup mutsuz büyütmek daha da yazık bence.
Ne demek onun boynuna günah ı.Merak etme canım tabiki onun boynuna günahı. Sen bol bol tövbe et, dua et ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçme...Tabikide sende anne olacaksın hiç merak etme...
Size iki sey soyleme geregi doğdu.
Birincisi; evlilik sorunluysa hic cinsellik olmayacak diye birsey mi var ki? ( korunma meselesi ayri)
Ikincisi; günah ve yasak olan birseyde bencesi yoktur bu işin. Rahme düştüyse yaşama hakki vardır, yaratılmıştır ve doğanı öldürmekle henüz dogmayani öldürmek arasında bir fark yoktur. Ikisini yapan da katildir.
Evlilik sorunluysa her zaman sorunlu mu oluyordur yani ne bileyim ben. Hic mi iyi gecindikleri zaman olmuyor. Onu kastediyorum. Sonucta bosanmiyor duruyorlar.Bana eşim ikide bir bosanalım dese yıllarım böyle geçse evet ben seks yapamam o ayrı yatak ayrı diyemem, ayıp olacak ama hazır hale gelemem yani,5 dk da hazır olup 5 dk da hazır eden çiftlere bravo tabi bele kuvvet
Evlilik sorunluysa her zaman sorunlu mu oluyordur yani ne bileyim ben. Hic mi iyi gecindikleri zaman olmuyor. Onu kastediyorum. Sonucta bosanmiyor duruyorlar.
Ayrintiya gerek yok.
regli oldum :)Aslında doğru diyosun boşanmayıp duruyosa o iş de elbet olacaktır
regli oldum :)
Hadı hayırlısı yavrucum benı haberdar etHadi be dur bakalım benim nolacak
Ne demek onun boynuna günah ı.
Bir bebeği aldırmak bebeğini öldürmek cana kiymak.
Günahı onun boynuna deyip vicdan hafifletilmez.
Aldirmayin dogurun bakin yoksa cezasını hem bu dunyada hemde ahirette cekersiniz
Aldırmadım canım Özür diledi simdikllik iyiyiz
"Tabiku onun boynuna" allah ın işine sen karışıyorsun , nasl bu kdar emin konuşuyorsun tabiki diyerek artistligi yapan sensin.Sen o kadının ne yaşadığını biliyormusunda artistlik yapıyorsun. Bu işler büyük konuşmaya gelmez. Zorla aldırmış eşi ve anlamadan başkasının yorumuna yorum yapma. Hem tövbe et, dua et diyoruz Allahın işinede mi karışıyon belki affetti. Tey Allahım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?