Eşi prezervatif istemiyordur belkiEşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlam
Eşi prezervatif istemiyordur belkibenimki kullanmaz mesela :/
uyelerin banlandigi nasil goruluyor. ben goremiyorum sanki.Konuda son durum nedir? Üye banlanmış, fake mi?
İlk mesaja bak üye banlanmışuyelerin banlandigi nasil goruluyor. ben goremiyorum sanki.
Haklısın valla..benimde 5 senede 1 dış gebelik ameliyatim var ic kanama baslamisti...ve her yıl 1 düşük..hamile kalmaya sevinemiyorum bile..tahlillerimiz temiz ama gel gör beni her giden yabrumda bende gittim her seferinde bir kez daha tekrar tekrar öldüm yavrularımın gidisiyle..esime belli etmeden yastıga kapanıp ağladığım geceleri saymıyorum bile...en son gecen ay erken düsük yaptım herzaman ki gibi ve ben çogu geceler hala ağlıyorum sessizce...bu satırları yazarken bile zor tutuyorum kendimi içimde bir yumru var sanki..bende birgün anne olurmuyum ki..kulaklarım anne kelimesini duyar mı ki..ellerim yavrumun minik ellerini tutar mı.gozlerim onun sıcak ve masum bakislarinda bulusur mu ki..mis kokulu cennet kokulu yavrum...seni 5 yıldır bekliyorum ben...biz 4 yıldır gitmediğimz doktor hastane kalmadı bi çocuk için....çaresizlikten kocakarılara bile gittikve kimileri de aldırıyor...nasıl bi dünya,adalet YARABBİM
Çok haklısın.Yani hep sen korunacaksın öyle mi, hap, spiral, aylık iğne, kadın kondomu vs, cinselliği iki kişi yaşayacaksınız ama sorumluluğunu sadece sen üstleneceksin, bu kadar bencillik çok korkunç bence
Yani hep sen korunacaksın öyle mi, hap, spiral, aylık iğne, kadın kondomu vs, cinselliği iki kişi yaşayacaksınız ama sorumluluğunu sadece sen üstleneceksin, bu kadar bencillik çok korkunç bence
Bu konuda bi önerin varsa alirim valla spiral taktirdim kansızlık olustu regl dönemlerim cok yogun geçti çıkarttırdim. Kondom kullanmadi geri çekme yöntemiyle korunduk ondada pek basarili olmadik sanırım. Sipiral ciktiktan 4 ay sonra gebe kaldim yeniden
İşe yaramadığı düşünülen ya da şüpheye düşülen durumlarda kullanmak için var zaten ertesi gün hapı, ve bu hapta korunmanın bir parçası ihtiyaç halinde, aktif cinsellik yaşayan her kadın bunları bilmeli bilinmediği için istemsiz hamilelikler oluyo işte tam da dediğim nokta, hatun hap kullanıyo mesela, aynı saatte alması gerektiğini bilmiyo, spiral taktırmış kontrolü olduğunu bilmiyo, 5 liralık kondom alıyo ertesi gün hapından bhaber, 2015 oldu sene
ben imkansız demediğim halde neden ikide bir bu tartışmaya girip kendi kendine gülüyosun anlamıyorum %99 dedim ki korunma üzerine kullanılan tüm alet edevatta yazan budur %1 falso verir o %1 hep kk da mı diyorum buna inanmıyorum diyorum, tepki çekmemek için böyle diyolar diyorum
atıyorum ortada 5 paragraf evliliğinden dert yanan kadın var 3.çocuğuna hamile haliyle burdaki kadınlar soruyo neden o zaman hala hamile kalıyosun diyo hatun da e korunurken oldu, eleştirilerin önünü kapatmanın en kısa yolu bu çünkü
konu sahibi neden banlanmış? ban nedeni hiçbir yerde görünmüyor mu acaba? ben banlandığımda da çözemedim bi türlü neden banlandığımı
2 kere korunurken hamıle kaldım
1 prezervatif içimde kaldı
2.de ertesi gün hapı içmiştim.
2 .dede gebe kaldım. olmaz demiyorum ama her iki seferindede doktor şoke olmuştu öyle söyliyim.
sonuc mu ? Bence gene hamileyim
Aynen oyle herkez bebek diye ağlıyor benim boşanacak oldugum kocam iki defa bana çocuk aldırdı, elimde olmadan da hamile kalmıştım. Artık bebek beklemeye Yüzüm yok gelecekte, onun icin annelik hissindende hayalinden de cok uzağım. Gunahi vebali onun boynuna olsun. Psikolojim bozuldune kadar klise bir konu milyonlarca kadın cocuk diye inim inlerken tup bebek kapıların da perisan olurken sizin gibiler cocuk aldırmaya gidiyor of of of allahım ne olur isteyen ugrasan aglayan anne olmak icin dunyaları feda edecek kadınlara ver yarabbi amin .bebegini 6 sene sonra kucagına alan bir anne olarak ne diyim daha...
Aynen oyle herkez bebek diye ağlıyor benim boşanacak oldugum kocam iki defa bana çocuk aldırdı, elimde olmadan da hamile kalmıştım. Artık bebek beklemeye Yüzüm yok gelecekte, onun icin annelik hissindende hayalinden de cok uzağım. Gunahi vebali onun boynuna olsun. Psikolojim bozuldu
Hayırlısı olsun artık hayatımda sagol canım. Istemeye Yüzüm yok Allahtan daha doğrusuMerak etme canım tabiki onun boynuna günahı. Sen bol bol tövbe et, dua et ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçme...Tabikide sende anne olacaksın hiç merak etme...
Hayırlısı olsun artık hayatımda sagol canım. Istemeye Yüzüm yok Allahtan daha doğrusu
canım yaşayan bilir ancakHaklısın valla..benimde 5 senede 1 dış gebelik ameliyatim var ic kanama baslamisti...ve her yıl 1 düşük..hamile kalmaya sevinemiyorum bile..tahlillerimiz temiz ama gel gör beni her giden yabrumda bende gittim her seferinde bir kez daha tekrar tekrar öldüm yavrularımın gidisiyle..esime belli etmeden yastıga kapanıp ağladığım geceleri saymıyorum bile...en son gecen ay erken düsük yaptım herzaman ki gibi ve ben çogu geceler hala ağlıyorum sessizce...bu satırları yazarken bile zor tutuyorum kendimi içimde bir yumru var sanki..bende birgün anne olurmuyum ki..kulaklarım anne kelimesini duyar mı ki..ellerim yavrumun minik ellerini tutar mı.gozlerim onun sıcak ve masum bakislarinda bulusur mu ki..mis kokulu cennet kokulu yavrum...seni 5 yıldır bekliyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?