Hamileyim esim Boşanalim dedi

Eşim 2. Çocuğu istemiyor tartışmak istemiyorum dua ediyorum hergün hamile kalayım diye ama tık yok!!!! Bu millet korunurken nasıl hamile kalıyor bizim preErvatifler neden bu kadar sağlam
Eşi prezervatif istemiyordur belki benimki kullanmaz mesela :/

ne kadar klise bir konu milyonlarca kadın cocuk diye inim inlerken tup bebek kapıların da perisan olurken sizin gibiler cocuk aldırmaya gidiyor of of of allahım ne olur isteyen ugrasan aglayan anne olmak icin dunyaları feda edecek kadınlara ver yarabbi amin .bebegini 6 sene sonra kucagına alan bir anne olarak ne diyim daha...

Eşi prezervatif istemiyordur belki benimki kullanmaz mesela :/

Yani hep sen korunacaksın öyle mi, hap, spiral, aylık iğne, kadın kondomu vs, cinselliği iki kişi yaşayacaksınız ama sorumluluğunu sadece sen üstleneceksin, bu kadar bencillik çok korkunç bence

biz 4 yıldır gitmediğimz doktor hastane kalmadı bi çocuk için....çaresizlikten kocakarılara bile gittik ve kimileri de aldırıyor...nasıl bi dünya,adalet YARABBİM
Haklısın valla..benimde 5 senede 1 dış gebelik ameliyatim var ic kanama baslamisti...ve her yıl 1 düşük..hamile kalmaya sevinemiyorum bile..tahlillerimiz temiz ama gel gör beni her giden yabrumda bende gittim her seferinde bir kez daha tekrar tekrar öldüm yavrularımın gidisiyle..esime belli etmeden yastıga kapanıp ağladığım geceleri saymıyorum bile...en son gecen ay erken düsük yaptım herzaman ki gibi ve ben çogu geceler hala ağlıyorum sessizce...bu satırları yazarken bile zor tutuyorum kendimi içimde bir yumru var sanki..bende birgün anne olurmuyum ki..kulaklarım anne kelimesini duyar mı ki..ellerim yavrumun minik ellerini tutar mı.gozlerim onun sıcak ve masum bakislarinda bulusur mu ki..mis kokulu cennet kokulu yavrum...seni 5 yıldır bekliyorum ben...

Yani hep sen korunacaksın öyle mi, hap, spiral, aylık iğne, kadın kondomu vs, cinselliği iki kişi yaşayacaksınız ama sorumluluğunu sadece sen üstleneceksin, bu kadar bencillik çok korkunç bence
Çok haklısın.

12 yıldır bu şekildeki adama 3 çocuk?
aferin,daha çok ağlarsınız..

Bu konuda bi önerin varsa alirim valla spiral taktirdim kansızlık olustu regl dönemlerim cok yogun geçti çıkarttırdim. Kondom kullanmadi geri çekme yöntemiyle korunduk ondada pek basarili olmadik sanırım. Sipiral ciktiktan 4 ay sonra gebe kaldim yeniden

Geri çekilme zaten bir yöntem değil, benim önerim erkeğin korunması hem hijyenik hem de ikinizin de vücudu etkilenmez kullan at

Ben zaten ben korunmam diyebilmesini anlamıyorum bu şu demek: ben korunmam sen ne yaparsan yap, diğer konularda da pek farklı tavırda olduğunu sanmam bu adamın, kolay gelsin ne diyim

Valla haklısınız, ben ikinci bebeğim dünyaya geldikten sonra hemen 3 aylık iğne vurulacağım ve eşimde kondom kullanmaya devam edecek. Gerçekten istemeyenler hamile kalmıyor, muallakta olanlar genelde korunurken hamile kalıyor.

konu sahibi neden banlanmış? ban nedeni hiçbir yerde görünmüyor mu acaba? ben banlandığımda da çözemedim bi türlü neden banlandığımı

Sizi biri kiplediğinde banlanıyorsunuz. Ben 3 gün ceza aldım neymiş polemik yapmışım, yahu herkes polemik içindeydi sadece bana niye veriyorsun cezayı. Bundan sonra bizde ufacık bir olayda kibleyelim insanları ilkokul çocuğu gibi

Ama bir oğlunuz var yani öyle hatırlıyorum. Hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdir.

Son düzenleme:
Aynen oyle herkez bebek diye ağlıyor benim boşanacak oldugum kocam iki defa bana çocuk aldırdı, elimde olmadan da hamile kalmıştım. Artık bebek beklemeye Yüzüm yok gelecekte, onun icin annelik hissindende hayalinden de cok uzağım. Gunahi vebali onun boynuna olsun. Psikolojim bozuldu

Merak etme canım tabiki onun boynuna günahı. Sen bol bol tövbe et, dua et ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçme...Tabikide sende anne olacaksın hiç merak etme...

Merak etme canım tabiki onun boynuna günahı. Sen bol bol tövbe et, dua et ve hiçbir zaman hayalinden vazgeçme...Tabikide sende anne olacaksın hiç merak etme...
Hayırlısı olsun artık hayatımda sagol canım. Istemeye Yüzüm yok Allahtan daha doğrusu

Hayırlısı olsun artık hayatımda sagol canım. Istemeye Yüzüm yok Allahtan daha doğrusu

Rabbim bütün tövbeleri kabul edendir..Israr edilen tövbeyi sevdiği kadar, duayı da sever Önemli olan gerçekten hak eden ve sevdiğin bir adamdan evlat sahibi olursun çünkü onun lezzeti apayrı

Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi su anda ates yok aslunda gorunen bir rahatdizligi da yok sira azi dislerine geldi

canım yaşayan bilir ancakinş Rabbbim bizim de kucağımızı doldurur ne diyeym....öyle bir sınav kiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…