Kayinpederimdeyiz yumusatmaya çalışıyorlarNeden tartisma cikti bak suan ikinizde sinirlisiniz sakın cocugu aldiriyim diye fevri davranmayin biraz sakinlesin konusun sonra ne yapacağınıza sakin kafayla karar verin
neden tartisma ciktiKayinpederimdeyiz yumusatmaya çalışıyorlar
8 haftalık cocuk yani bildigin cocuk cinayet olur bu8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
Dün gurumceme gittim git geri gelme babna git ordan dedi. Aksam uzeri eve geldim. Is icin sehir disindaydi. Eşim eve gelmeden yattim. Küçük oglumun burnu kanamis. Geldi uyardi beni kalktım temizledim üstünü degistirdim. sonra tuvalete girdim benim yanimda durmak istemiyorsun diye bagarmaya basladi. Ne istiyorsan yapalim ben sıkıldım artik dedim 3 kere bosanalim dedi. Eminmisin dedim cocugu aldirip bosanalim dedineden tartisma cikti
Hmm neden babanin evine git dedi bi sebebi olmasi lazimDün gurumceme gittim git geri gelme babna git ordan dedi. Aksam uzeri eve geldim. Is icin sehir disindaydi. Eşim eve gelmeden yattim. Küçük oglumun burnu kanamis. Geldi uyardi beni kalktım temizledim üstünü degistirdim. sonra tuvalete girdim benim yanimda durmak istemiyorsun diye bagarmaya basladi. Ne istiyorsan yapalim ben sıkıldım artik dedim 3 kere bosanalim dedi. Eminmisin dedim cocugu aldirip bosanalim dedi
Yapma günaha girme8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
İnsanlar seni şu anda eşinle barıştırmaya çalıştırıyor sen burada yorum mu yazıyorsun?Kayinpederimdeyiz yumusatmaya çalışıyorlar
Ilk cocugu isteyerek yaptim ama bu karnimdaki ve 2. Çocuğum spiral takiliyken kaldiMadem hep böyleydi. neden 3. çocuk istediniz ki. ?
İnsanlar seni şu anda eşinle barıştırmaya çalıştırıyor sen burada yorum mu yazıyorsun?
"Napıyorsun kızım,bir şey anlatıyoruz,sen telefonla niye bik bik oynuyorsun?" demiyorlar mı?
Madem bu kadar onlara saygın bitti,orada ne işin var ki?[/QUOTE
Siz nasil konusuyorsunuz ya millet dagildi cumaya gitti yanliz kaldim dukkandayim cevap yazmasam zarf atti diyorsunuz cevap yaziyorum saygisiz oluyorum sizofrenlik varmi sizde?
Psikolojim bozuldu bosanalim deyince şimdide Özür dilediAldirma o bebegi aldirirsan obur dunyada karsina cikar birak gitsin giden biz bebek isteriz siz aldirsiniz rabbim onu verdiyse vardir bir bildigi
Bir kadin bir kadina bunu dermi ya yildirdinizmi ne demek hanfendi perdeleri actirmaz pencereden baktirmaz kapinin önüne cikarmaz yaz günü 40 dereceli sicaklarda feraceyle dolasirim kıskanc adamla evli olmak nedir bilirmisiniz siz ?? Dert anlatanda kabahat ya kötü yorum yapıp neden daha fazla bunalima sokuyorsunuz siz beni..!!Yaa ALLAH Aşkına akli dnegesi yerinde olan hiçbir kadın-erkek sebepsiz yere '12 yıl boyunca,Boşanalım lafını zırvalamaz '' buna sebep olacak ne yaptınız ? yıldırdınızmı eşinizi ? ya da yaşanmışlklar,birikmişlikler mi var ? var bir şey muhakakkta... anlatmıyorsunuz
Üçüncü korunurken olmuştur.
Ilk cocugu isteyerek yaptim ama bu karnimdaki ve 2. Çocuğum spiral takiliyken kaldi
Bu kadar psikolojik sorunlu adamla sevişip çocuk yapmaya devam ederseniz bunalımdan çıkarsın bence.Bir kadin bir kadina bunu dermi ya yildirdinizmi ne demek hanfendi perdeleri actirmaz pencereden baktirmaz kapinin önüne cikarmaz yaz günü 40 dereceli sicaklarda feraceyle dolasirim kıskanc adamla evli olmak nedir bilirmisiniz siz ?? Dert anlatanda kabahat ya kötü yorum yapıp neden daha fazla bunalima sokuyorsunuz siz beni..!!
Ilk cocugu isteyerek yaptim ama bu karnimdaki ve 2. Çocuğum spiral takiliyken kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?