- 31 Mayıs 2019
- 127
- 172
- 18
- 34
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dioKendi kromozomuyla alakalı bi durumu sana mı yıkıyo??
Okusa nolur bu adamlar eşşoğlu eşşek olunca
Al çocuklarını git doğuncaBilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim diobak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
Aman Allahim o ne demek öyle ya .. ne güzel bir oglunuz varmis zaten bir de kiziniz olacak Allahtan baska ne istenir ki .. Allah akil fikir versin ne diyelimKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Malesef bende anlamış değilim allahım böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demekki diom. Belki erkek olsadı farklı sıkıntıları olcaktı fln demeye çalışıyorum ama yokkendisini bi “kadın” doğurmamış mı?
önemli olan sağlıklı olması ya..
biz ugrasıyoruz olmuyor, beyefendi cinsiyet beğenmiyor.
AminnnnAman Allahim o ne demek öyle ya .. ne güzel bir oglunuz varmis zaten bir de kiziniz olacak Allahtan baska ne istenir ki .. Allah akil fikir versin ne diyelim
senin için üzüldüm.Malesef bende anlamış değilim allahım böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demekki diom. Belki erkek olsadı farklı sıkıntıları olcaktı fln demeye çalışıyorum ama yokallahım her isteyene evlat versin kimsenin kucağını bos bırakmasın ve anlayışlı eş nasip etsin....
Ya çocuğumuz doğunca bu söylediklerinden muhtemelen pişman olacak bal gibi de sevecek kızını ama dur bakalım eminim bunaSende kadınsın madem bu kadar nefret ediyor senin yanında ne işi var.
İnsan yerine koyup hakaret ederek banlanmaya değmez.
Kimin bir kız çocuğu dünyaya gelir de onu toprağa gömmeden, horlamadan ve üzerine erkek çocuğunu tercih etmeden yetiştirecek olursa Allah Teâlâ o kimseyi cennetine koyacaktır.” Her kim ki kız çocuğunu yetişkinlik çağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse, kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yanyana bulunacağız”Erkek çocuk nimet,kız çocuk ise hasenedir; yüce Allah nimetin hesabını sorar, haseneye ise mükâfat verir.Allah'tan korkunuz; çocuklarınız arasında adaletli davranınız." Diyen peygamber efendimiz simdi boyle davranan insanlari gorse ne kadar uzulurduKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Bu daha fena değil mi? Hamileliği size zehir edecek kadar kötü kalpli mi? Hemde bilerek.Ya çocuğumuz doğunca bu söylediklerinden muhtemelen pişman olacak bal gibi de sevecek kızını ama dur bakalım eminim bunamaksat hamileliği Zehir etmek
Kendi beceriksizligine yansin okumus ama adam olammis yazikkk zihniyete allahin gucune nasl gidiyorKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Yazınız çok güzel... eşime göstereceğim. Allah razı olsun. Allahım hidayet versin....Kimin bir kız çocuğu dünyaya gelir de onu toprağa gömmeden, horlamadan ve üzerine erkek çocuğunu tercih etmeden yetiştirecek olursa Allah Teâlâ o kimseyi cennetine koyacaktır.” Her kim ki kız çocuğunu yetişkinlik çağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse, kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yanyana bulunacağız”Erkek çocuk nimet,kız çocuk ise hasenedir; yüce Allah nimetin hesabını sorar, haseneye ise mükâfat verir.Allah'tan korkunuz; çocuklarınız arasında adaletli davranınız." Diyen peygamber efendimiz simdi boyle davranan insanlari gorse ne kadar uzulurdu
"okumak cahilligi alır, eşeklik bakidir" diye bir atasozu vardir. resmen o durum suan. okumus olsa ne olmasa ne, zihniyeti geri olduktan sonraBilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim diobak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?