Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Esyyyyyyyyyyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
127
172
18
34
Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorum aslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum

Kendi kromozomuyla alakalı bi durumu sana mı yıkıyo??
Okusa nolur bu adamlar eşşoğlu eşşek olunca
Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dio bak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim

Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dio bak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
Al çocuklarını git doğunca
Sebep zaten istemiyodun dersin
Terbiyesiz herif
Benim çocuğuma eşim engelli olursa aldırırız demişti kendi de engelli he
Sen git kendini aldır mal dedim
Bi daha lafı geçöedi
Ezilmeyin şu adamlara ya

Aman Allahim o ne demek öyle ya .. ne güzel bir oglunuz varmis zaten bir de kiziniz olacak Allahtan baska ne istenir ki .. Allah akil fikir versin ne diyelim

kendisini bi “kadın” doğurmamış mı?
önemli olan sağlıklı olması ya..
biz ugrasıyoruz olmuyor, beyefendi cinsiyet beğenmiyor.
Malesef bende anlamış değilim allahım böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demekki diom. Belki erkek olsadı farklı sıkıntıları olcaktı fln demeye çalışıyorum ama yok allahım her isteyene evlat versin kimsenin kucağını bos bırakmasın ve anlayışlı eş nasip etsin....

senin için üzüldüm.
onun söylediklerine kulaklarını tıka duyma
kız cocukları babaya duskun olur eminim dogunca yaptıgı hatayı anlar.

Sende kadınsın madem bu kadar nefret ediyor senin yanında ne işi var.
İnsan yerine koyup hakaret ederek banlanmaya değmez.
Ya çocuğumuz doğunca bu söylediklerinden muhtemelen pişman olacak bal gibi de sevecek kızını ama dur bakalım eminim buna maksat hamileliği Zehir etmek

Kimin bir kız çocuğu dünyaya gelir de onu toprağa gömmeden, horlamadan ve üzerine erkek çocuğunu tercih etmeden yetiştirecek olursa Allah Teâlâ o kimseyi cennetine koyacaktır.” Her kim ki kız çocuğunu yetişkinlik çağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse, kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yanyana bulunacağız”Erkek çocuk nimet,kız çocuk ise hasenedir; yüce Allah nimetin hesabını sorar, haseneye ise mükâfat verir.Allah'tan korkunuz; çocuklarınız arasında adaletli davranınız." Diyen peygamber efendimiz simdi boyle davranan insanlari gorse ne kadar uzulurdu

Ya çocuğumuz doğunca bu söylediklerinden muhtemelen pişman olacak bal gibi de sevecek kızını ama dur bakalım eminim buna maksat hamileliği Zehir etmek
Bu daha fena değil mi? Hamileliği size zehir edecek kadar kötü kalpli mi? Hemde bilerek.

Kendi beceriksizligine yansin okumus ama adam olammis yazikkk zihniyete allahin gucune nasl gidiyor

Yazınız çok güzel... eşime göstereceğim. Allah razı olsun. Allahım hidayet versin....

Bide onu teselli etmye mi calsiiyon. Allahm sana yardim etsin.
Ne dusunurse dusunsn birak. Sen uzulme hic bnm kocamda ilk hamile kaldgmda 5 karis suratla gecirdi gunleri . smdi cocugum da cocugum diyo esya bakyo. Erkekler boyledir. Skma canini hamileleigin tadini cikarmya bak . uzulme sakn

"okumak cahilligi alır, eşeklik bakidir" diye bir atasozu vardir. resmen o durum suan. okumus olsa ne olmasa ne, zihniyeti geri olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…