- 31 Mayıs 2019
- 127
- 172
- 18
- 34
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
yani 10 cocugumuz varmışta hepsi kızmış buda kızolmuş gibi bi hal içinde. Tabi bu iki hafta içinde biraz daha kabullendi durumu ama en ufak bişey de ah ah erkek olacaktı ki gibi söylemleri oluyoYok artık eee zaten oğlunuz varmış
Kız çocuk istediğinden değildir de zamanında hayatına giren kızlar gelmiştir aklına .benim kızım da böyle yaşarsa biri benim kızımı da uzerse vs diye düşünmüştür. En azından öyle olmasını umuyorumKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Valla benim benim iki oğlum var şimdi üçüncüye hamileyim dün kız olduğunu öğrendim sevinçten duramıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiç takma valla kızının keyfini çıkarYani
yani 10 cocugumuz varmışta hepsi kızmış buda kızolmuş gibi bi hal içinde. Tabi bu iki hafta içinde biraz daha kabullendi durumu ama en ufak bişey de ah ah erkek olacaktı ki gibi söylemleri oluyocanım sıkılıyor Kızıyorum. Rol mü yapayım dio
Sakin bakma sen ona simdi benim ki geliyor kosarak hemen kızım nerde diye soruyor evladın saglikli olsun gerisi önemli deyil canimYa inş bizde de öyle olurkorkuyorum kızımıza soğuk davranmasından. Sürekli en ufak bi şeyde erkek olacaktı ki... ne planlarım vardı fln diyip moralimi bozuyor
Acaba ne gibi planları varmış?Ya inş bizde de öyle olurkorkuyorum kızımıza soğuk davranmasından. Sürekli en ufak bi şeyde erkek olacaktı ki... ne planlarım vardı fln diyip moralimi bozuyor
Despotluk değil bu,resmen vicdansızlıkKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
ALlahın zoruna gider öyle deme allah korusun oğlumuza bişy olur diye söyleyinYani
yani 10 cocugumuz varmışta hepsi kızmış buda kızolmuş gibi bi hal içinde. Tabi bu iki hafta içinde biraz daha kabullendi durumu ama en ufak bişey de ah ah erkek olacaktı ki gibi söylemleri oluyocanım sıkılıyor Kızıyorum. Rol mü yapayım dio
SüpersinAl çocuklarını git doğunca
Sebep zaten istemiyodun dersin
Terbiyesiz herif
Benim çocuğuma eşim engelli olursa aldırırız demişti kendi de engelli he
Sen git kendini aldır mal dedim
Bi daha lafı geçöedi
Ezilmeyin şu adamlara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?