Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Yani
Yok artık eee zaten oğlunuz varmış
yani 10 cocugumuz varmışta hepsi kızmış buda kızolmuş gibi bi hal içinde. Tabi bu iki hafta içinde biraz daha kabullendi durumu ama en ufak bişey de ah ah erkek olacaktı ki gibi söylemleri oluyo canım sıkılıyor Kızıyorum. Rol mü yapayım dio

Kız çocuk istediğinden değildir de zamanında hayatına giren kızlar gelmiştir aklına .benim kızım da böyle yaşarsa biri benim kızımı da uzerse vs diye düşünmüştür. En azından öyle olmasını umuyorum

Valla benim benim iki oğlum var şimdi üçüncüye hamileyim dün kız olduğunu öğrendim sevinçten duramıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiç takma valla kızının keyfini çıkar

Ya inş bizde de öyle olur korkuyorum kızımıza soğuk davranmasından. Sürekli en ufak bi şeyde erkek olacaktı ki... ne planlarım vardı fln diyip moralimi bozuyor
Sakin bakma sen ona simdi benim ki geliyor kosarak hemen kızım nerde diye soruyor evladın saglikli olsun gerisi önemli deyil canim

Şükürsüz bir kul daha...Biz yıllardır uğraşıyoruz bir evladımız olsun diye.Allah adama bir erkek bir kız vermiş ama adamın derdine bak.Rabbim işte böyle haketmeyenlere veriyor.Diyecek çok şey var ama susmak lazım.En çok size üzüldüm hamilesiniz ve o adamın psikolojik şiddetine maruz kalıyorsunuz.

Boşarım o kocayı, çocuğunu da al git filan yazmışlar ama ben aynı fikirde değilim boşanmak bu kadar kolay bi iş değil ki tabi ki Eşinizin düşüncesine katılmıyorum ve çok sığ cahilce buluyorum ama boşanma sebebi olamaz dahi benim gözümde gaza gelmeyin lütfen.Bebeğiniz doğduğunda düşünceleri tamamen değişir hele ki kız çocuklar babaları küçükken daha düşkün oluyorlar onun keyfini Bi yaşasın iyi ki der bence

Despotluk değil bu,resmen vicdansızlık
Ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hâlâ böyle akıl yoksunu insanlarla yaşadığımıza inanamıyorum. Hem ayrıca o bebeğin bir tırnağına bile hasret yaşayan nice insanlar var
Yazık gerçekten çok yazık.

Arayan bulamiyor ne güzel bir kiz bir erkek daha ne... Ayrica size laf söylediğinde tarla bende ama tohum sende ne ektiysen o deyin...
Şu erkeklere bunu anlatmak için ne yapmak lazim acaba... Yanına oturun ve internetten cinsiyeti belirleyen kromozom anneden mi babadanmi geliyor okutun izletin gösterin... Sağlıklı olsun diye dua et deyin ve kalkıp siz tavır yapın... Biz kadınları sanki bizim elimizdeymiş gibi bastırmaya çalışan erkekler diyecek cok sey varda neyse...

Cahillik diz boyu.. evlat ayrımı yapılır mı ya? Bunun gibileri 5 erkek cocugu olsa 6ncsını da erkek isterler.. neden? Boyları uzuyor cunku irkik bibisiyim bin pipililirim vir binim. Ya gerçekten iğreniyorum bu zihniyetlerden o sabinin suçu ne? Siz de kesin net bir tepki koyup onu silkeleyin bi sağlam bence, yaptıgı gerçekten ama gerçekten çok ayıp Allah'ın gücüne gider ogluyla imtihan etmesin..

ALlahın zoruna gider öyle deme allah korusun oğlumuza bişy olur diye söyleyin
şükretmeyi bilsin az bu ne cahillik ya allah yardımcınız olsun

Bu adam okusa ne olur. Cahilin önde gideni. Insallah allah onun hatasını bebeginizden cikartmaz cezalandirmak icin... cok yazik gercekten. Kimisi arar kimiside haline sükür etmez. Allah ıslah etsin ne diyim sizde yerinizde olsam o adamdan bidaha asla cocuk yapmam. Ve o laflarinida ona her seferinde yediririm.

Gerçekten şok oldum Bu nasıl zihniyet okula ayakları mı gitmiş? Okulu boşver Allahtan gelene kim ne diyebilir? 1 oğlan 1 kız, Rabbim daha ne ikram etsin? Gerçekten yazık eşinize acıdım doğrusu yaşadığı güzelliği farkında değil. Bizde hergün Allahım nasip et diye dua ediyoruz. Böylelerine veriyor biz bu kadar isterken neden olmuyor diye şirk koşmak istemiyorum ama düşünmemek elde değil Allah affetsin

Kızının olmasının ne demek olduğunu bilmiyor ki
Hem sana mı bağlı ona bağlı deseydin vereydin bir kromozom da olaydı sanki ben sipariş ettim diye
Erkeklerin erkek sevdası işte benim eşim de erkek istiyordu nedense var erkeklerin çoğunda bu duyunca biraz üzüldü gibi olmuştu ben de kavga etmiştim o gün üzülmedim saçmalama falan dese de içime sinmedi bir daha görmedim böyle bir şeyini sonra.
bunun sebebi de benim çevrem oldu ay kesin erkek şöyle oldun ay kesin erkek böyle görünüyorsun deyince doktor kız dediğinde ben nasıl ya demişim o kadar Emindim erkek olacağından
Şimdi de diyor ki asla kızımın yerini kimse tutmaz ardından iki üç erkek çocuğum bile olsa o çok ayrı diyor
Bir gözlemle bakalım belki çok beklenti yaptı kendine

Allah akıl fikir versin kocanız cahiliye döneminde kalmış senelerce çocuk hasretiyle yananlar var Allah bir evlat daha vermiş oda ne güzel kız kızlar daha düşkün olur anaya babaya evin neşesi olur bir oğlu var ikinciyi ne yapacakmış futbol takımımı kuracakmış Siz takılmayın Allah sağlıkla kucağınıza almaya bakın psikolojinizi bozmayın Allahtan hayırlısını isteyin

Eğer eşin o çocuğa sevgi vermeyecekse,evlat ayrımı yapıp hor görecekse ve o kız çocuğu ömür boyu bunun boşluğunu yaşayacaksa buna rağmen ayrılmayacaksanız çocuğu aldırın cidden. Hiçbirimize dünyaya gelmeden önce fikrimiz sorulmuyor ve eminim hepimiz sevgisiz bir ailede büyümektense hiç doğmamayı tercih ederdik. Bir daha da bu adamdan hamile kalmayın. Dedemin 3 evladı var ikisi oğlan biri kız, kız olan annem oluyor. İki oğlunu dershanelere yazdırmış neler neler yapmış okumamışlar annemden her şeyi esirgemiş kadın o halde öğretmen oldu dayılarımsa hala dedemden harçlık alırlar ne hacizleri bitti ne borçları. Eşinizi büyük sınavlar bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…