Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Valla boyle adami teselli etmeyi birak oyle bir paylarim ki soyledigine pisman olur. Bunda teselli edilecek ne var!! Bir de dogunca sever falan diyenlere sunu soylemek istiyorum evet oyle bir ihtimal var ama kizin en ufak hatasinda soylemistim sana aldiralim, zaten hic istememistim deme ihtimali de var ki duyuyoruz, okuyoruz. Benim icin daha da uzatirsa bosanma sebebi.

Eğitimli olsa ne olur olmasa ne olur. Cehalet akıyor buram buram. Böyle adam olacaklarsa bi zahmet dünyaya gelmesinler.

Hani demiş ya aldıralım zamanın da diye, keşke anası da onu aldırsaymış zamanında. İnsan israfı işte. Kocam bana böyle trip atıp laf etse, burnundan getirirdim onu. Kız çocuklarına değer vermeyen adamcıklara tahammül edemiyorum. Üstelik ilk çocuk da erkekmiş zaten. Hani hiç yok da değil.

Senin üstün zeka kocana çok laf demek isterdim de yok yere ban yemeyeyim şimdi.

Ben de ikizlere hamileyim hayirlisiyla.Ikisi de erkek.Cinsiyetler tam netlestigjnden beri cevremdeki keske biri kiz olsaydi lafindan biktimmm.Ucan tekme atmak istiyorum.Diyalog hic mi degimez.
-Cinsiyetleri ne?
-Ikisi de erkek nasipse🧡🧡
-Hııı(duraksama)Keske biri kiz olsaydi.
-Saglikli olsunlar da bizim icin onemli degil (icimden kufurler tabi)

Ne kadar ayıp. Bunca evlat sahibi olamayan varken. Engelli dogan bir sürü çocuk varken. Saglıklı olacagına şükretmek yerine kızdı demek. Yazık o yavruya. Sizin neden hevesiniz kaçtı. Siz de mi vazgectiniz? Suçu cinsiyeti yani. Pes. Ne diyorsun çocugumız diyeceginize hevesim kaçtı diyorsunuz. Cehalet zihniyet okuyunca bitmiyor malesef. Ne okumamışlar var gayet kendini geliştirmiş. Allah çocugunuzın yardımcısı olsun.

2 tane çocuk yaptığınız adamın sığ olduğunu düşünemediniz öyle mi ?
Her neyse konuya yorumum şu; benim için bosanma nedenidir bu , gerçi ondan önce muhtemelen kadına verdiği deger bu olan bir adamla evlenmezdim.

Ilerde o yavrucak büyüyüp eli ekmek tuttuğunda ve esiniz bir bardak suya muhtaç oldugunda kızınızın eline düşmeyeceği ne malum,Rabbim hayırlısından versin ,esiniz çok cahil cinsiyet kavramını kendi şeylerinin belirlediğini ne çabuk unutmuş biyoloji dersi görsün azıcık, sizde ahlanıp vahlanıp kocanızı ikna çabalarına girmeyin kendisine ne deseniz boş, evladiniz olacak ve kız olacak diye burun kıvırıyor ne diyeyim. Bende hamileyim uzun uğraşlar sonucu hayırlı haberi aldık, suan benim icimdeki can altından da daha değerli Allah ıslah etsin kocanızı

Ben anlamiyorum bu insanlari o bi mucize hayati boyunca sukretse yine az kalir daha dun eltimin 1 2 senedir olmasi icin ugrastigi 4.5 aylik karnindaki.bebeginin beyni kafayasi gelismedigi icin anneye zarar verdigi icin aldilar hepimiz yikildik ailesi perisan oldu. Boyle seyler olurken saglikli sihhatli olan bi bebege bunlar nasil soylenebilir Allahim sen akil fikir ver insanlara sukursuz insanlar Allah islah etsin...

Allah'ım neden böyle adamlara kız çocuk nasip edersin! Bu sitede, uzaktan takip ettiğim bir üye var, daha yeni üçüncü oglu oldu. Hem kendisi hem de eşi kız çocuk için cabaliyorlardi ama nasip değilmiş. Şimdi de dorduncuyu yapmak niyetindeler, kız olur diye. Ya isteyene verme istemeyene hemen ver. Esinize ne desek boş, gerek yok. Ben kendim için diyeyim bir şeyler bari, Allah'ım bir oğlum.var, bir de kız nasip eyle bana. Aminnnn.

Tövbe yarab, ona deseydiniz ulan senin şeyinden çıkan şeyle çocuk oluyor surat yapma alırım ayağımın altına ha diye.
Kız çocuğu demek cennet demektir.

Zaten bir oğlunuz varmış, ne hayali varsa onunla yaşasın. Siz de “bende kız çocuğu hayalim vardı, hep bir kızım olsun ona güzel elbiseler alıp çeşit çeşit tokalar takmayı istiyordum” deyin. Sakın alttan almayın birde kendini haklı görmesin.

Back
X