- 10 Temmuz 2021
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merveeaydin22
-
Bu okuduklarim gercek mi aman Yarabbi.Başlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
Yuh yani diyorum erkek şahsiyete , eş demiyorum çünkü eş kelimesi bu anlattıklarının tam tersini karşılamak zorunda. Zekasinda sorun mu var,ne kadar egoist bir mahluk ,rahatsizsiniz zor bir hamilelik geçiriyorsunuz buna istinaden zorla ilişkiye girmek nedir hemde normal insana bile zorla iyi bişey değilken hamile eşine karşı ... Ay ne kadar iğrenç insanlar var gerçekten , Allah aşkına susuyor musunuz bu laflara karşı s...tır olsun gitsin cocugunuzla çok güzel yaşarsınızBaşlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
Bence bu yapidaki bir değişik varlık çocuk olunca iyice bela olacak kızın başına. Nasıl yakmışsın başını be canım ya . Haberlerde görüyoruz bu tipleri ,hep hep bu tipler . Insallah sağlıkla kurtulursunuz çünkü tek careniz kurtulmakYuh yani diyorum eşinize. Zekasinda sorun mu var ,rahatsizsiniz zor bir hamilelik geçiriyorsunuz buna istinaden zorla ilişkiye girmek nedir hemde normal insana bile zorla iyi bişey değilken hamile eşine karşı ... Ay ne kadar iğrenç insanlar var gerçekten , Allah aşkına susuyor musunuz bu laflara karşı s...tır olsun gitsin cocugunuzla çok güzel yaşarsınız
Böyle konuşan ve seni cinsellik objesi olarak gören bi adamla hayat geçmez eşine çocuğunu taşıyan kadına nasıl böyle şeyler insan midem bulandı ciddenBaşlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor
Hala ne yapacağınızı mı soruyorsunuz?? Yazık değil mi size??Başlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
Aynısını düşünüyorum . 2 senedir çocuk bekliyoruz . Tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ,sonra aşılama ile hamile kaldım . 5 aylık hamileyim değil ilişki eşimle öpüşmedik bile ,eşim öpüşmeye bile diyor mikrop bulaşır birşey olur vs Allah korusun zaten zor sahip olmuşuz birde şeyimin derdine mi düşecem. Arkadaşlara deyince üstüme gülüyorlar ama ne çektiğimizi bir Allah bir biz biliyoruz .Ayrica bu sapkinlikla ben cocugum icin bile tedirgin olurdum.
Allah yardımcın olsun öncelikle.Kendi kanını bebeğini bile düşünmeyen bir adamdan bahsediyorsun.Böyle birinden herşey beklenir.Sizinle sırf cinsellik için evlenmiş öyle görünüyor.Paylasımj cinsellik sadece merhamet değil.Yani kendi şeyine sahip çıkamayan bir adamla birliktesiniz.Aldatması an meselesi.Yada çocugunuza sapıklık yapması.Anne babadan ayrı büyümeycek diyor ama bebeğin sağlıgını tehlikeye atıyor.Bu nasıl bir çelişki ?Bence ailenizle konusun ve adama yol verinBaşlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
Sen düpedüz tecavüze uğruyorsun ablacım şaka mı bu ne demek ne yapacağımBaşlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?