Maalesef herkes anne olamıyor, sadece doğurmaksa kastınız o ayrı tabi. Sadece anne ya da babayı cezalandırmak, üzmek ya da bekar gezmesin vs gibi sebeplerle çocuklar mağdur edilmemeli.Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok
Ailen arkandaysa.. böyle Adam icin aile silinmez.. ne bicim insanlik disi sart kosmadir bu.. sanki ailesiyle evlenip ailesiylemi cocugu yaptiniz heryerde Onlar yaninda bitcek3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
kocası kotu bırı dıye bebegın yasam hakkı nıye sona erıyor pardon ?Çocuğu aldırıp ayrılın.
Daha yeni doğmuş anne sütüne annesine muhtaç bir bebeği nasıl versin ya nasıl bir vicdan bu anlamadım hem neden çocuğu vermem diiyip herşeyine katlanıyor boşar adamı mis gibi evladını ailesiyle birlikte büyütür adamın hiç bişeyinede katlanmak zorunda kalmaz
Bence değil. Tabi ben 3 haftalık diye okumuşum, 3 ayliksa artık geçmişÇok acımasızca değil mi?
Bu benim görüşüm.kocası kotu bırı dıye bebegın yasam hakkı nıye sona erıyor pardon ?
Iletisim kurmak,saglikli iletisebilmek bu kadar eziyet haline gelmemeli yahu.Aklimiz var fikrimiz var nasil bu kadar sacmalayabiliyoruz anlamiyorum.Hic mi akli selim yok bu ailede?Hic mi olgun bir buyuk yok yahu?Tovbe yarabbim ya.Hamile kadina soyledigi sacmaliklara bak.Yuz goz olunmus ama bi sakin olun celallenmeyin.Akli selim birinin kocanizi uyandirmasi lazim.Ha garantisi yok ama bunu denemek lazim.Hemen haftaya kestirip atmak cok mantikli degil.Bilemem belki adam koca veya baba olma vasiflarini tasiyamaz yuksek ihtimal ama sakin kalip biraz akla mantiga davet etmek lazim.Ailemi ezip gecip o kizi almam ne demek ya tam dayaklik.Meydana cikarip boylelerini dovup aile olma kurallarini anlatmak lazim.Biz ne kadar bu kadar akilsiz olduk ya.3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Valla anasi degil ama babannesi ingiltere kralicesi olan bile karisi icin sildi atti onlariAnası İngiltere kraliçesi mi
Daha büyümemiş bir adam ondan bir bebe
Şimdi barışsanız iki ay sonra bozuşursunuz iki ay olmazsa iki yıl
Kopmuş olmuş bitmiş, dönmeyin bu lafın üstüne asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?