Hamileyim eşimle tartıştık baba evindeyim

Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok
Maalesef herkes anne olamıyor, sadece doğurmaksa kastınız o ayrı tabi. Sadece anne ya da babayı cezalandırmak, üzmek ya da bekar gezmesin vs gibi sebeplerle çocuklar mağdur edilmemeli.

Ailen arkandaysa.. böyle Adam icin aile silinmez.. ne bicim insanlik disi sart kosmadir bu.. sanki ailesiyle evlenip ailesiylemi cocugu yaptiniz heryerde Onlar yaninda bitcek Eger geri dönersen cocuguda istedikleri gibi yetistirirler..

Valla yapacağınız şey çok belli; Ayrılmak .Sakın çocuğum babasız büyümesin diye hiç bir şeyi sineye çekmeyin .Emin olun ki öyle daha kötü sonuçlarla karşılaşacaksınız. Unutmayın siz değerlisiniz ve bir erkeğin malı değilsiniz. Ayrıca da arkanızda dağ gibi babanız var Türkiye'de bu desteği bulamayan nice kadın var. Umarım her şey siz ve bebeğiniz için daha iyi olur.

yazdıgım şeyin begenelmediğini biliyorum bende begenerek yazmadım
ama erkekler bu öküzleri yola getirmenın yolu bu ,

Iletisim kurmak,saglikli iletisebilmek bu kadar eziyet haline gelmemeli yahu.Aklimiz var fikrimiz var nasil bu kadar sacmalayabiliyoruz anlamiyorum.Hic mi akli selim yok bu ailede?Hic mi olgun bir buyuk yok yahu?Tovbe yarabbim ya.Hamile kadina soyledigi sacmaliklara bak.Yuz goz olunmus ama bi sakin olun celallenmeyin.Akli selim birinin kocanizi uyandirmasi lazim.Ha garantisi yok ama bunu denemek lazim.Hemen haftaya kestirip atmak cok mantikli degil.Bilemem belki adam koca veya baba olma vasiflarini tasiyamaz yuksek ihtimal ama sakin kalip biraz akla mantiga davet etmek lazim.Ailemi ezip gecip o kizi almam ne demek ya tam dayaklik.Meydana cikarip boylelerini dovup aile olma kurallarini anlatmak lazim.Biz ne kadar bu kadar akilsiz olduk ya.

Ya allahım niye böyle öküzleri dünyaya musallat edip sonra niye bizim gibi akıllı tatlı çalışkan düşünceli merhametli kadınların başına bela oluyorlar neyse tövbe allahim vardır bir bildiğin. Bence asla asla asla dönmeyin o kadar güçlü durunki o neyi kaybettiğini anasına yansın hiç ondan haber beklemeyin direk davanızı acın zaten pandemide dolayı süreç uzuyor baya o zamanda size gelirse ona anneni babanı silip bana ve aileme köpek ve köle olacaksan gel yoksada yolun açık olsun .sizden korksun utanmaz

Anası İngiltere kraliçesi mi

Daha büyümemiş bir adam ondan bir bebe

Şimdi barışsanız iki ay sonra bozuşursunuz iki ay olmazsa iki yıl

Kopmuş olmuş bitmiş, dönmeyin bu lafın üstüne asla
Valla anasi degil ama babannesi ingiltere kralicesi olan bile karisi icin sildi atti onlari

Aileni sil gel diyen adamin tek arzusu seni kendine kole etmektir. Arkana bile bakma bence.

geri adım atma
hamileyim diye peşlerine düşüp sakım anneni babani silmeye görusmemeye kalkma.
arkanda bir annen baban varken sana boyle davranan onlar yokken ne yapar bunu düşün.
çocugum babasiz kalacak duygusalliginada kapilma.
onun bir babasi var ama mutsuz gücsuz bir annesi olmasin
bazen babasız olmak babalı olmaktan daha iyidir.

Aaaaaa ne güzel..kendi ailesi kıymetli.onun ailesinin her istediğini yap ama sen kendi ailenle görüşme..aileni sil..eşin ne kadar zeki!bu saatten sonra aileni siler gidersen sende hakeettiğin hayatı yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…