Şuan ki durumun nedir ? Lütfen yazar mısın ?3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.
Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)
3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Çocuğunu böyle ruh hastası insanların eline mi versindoğur çocuguda ver kendilerine ben senıde çocugunuda görmek istemiyorum
babasından hayır gelmeyen adamın çocugundan mı gelecek de
eğer köpek olup kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum , çocugumu vermem ağıtlarına girersen
bu ruh hastası adamın herşeyine katlanırsın
O adamın çocuğu mu??????Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.
Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)
Rabbim hak edeni anne etsin :)Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok
Çocuk olduklarını düşünüyorum.. normal bir kadın kafası olamaz..O adamın çocuğu mu??????
Bebeği 9 ay karnında taşıyıp doğuran taş mı bacım??
Nasil kafalarınız var ya
Katılıyorum benim evladım yok olması için dünyaları veririmÇocuk olduklarını düşünüyorum.. normal bir kadın kafası olamaz..
Böyle şart koşan adamdan koca, aile olmaz zaten. Bu tip adamlarin derdi ne neden böyleler ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum. Böyle adamlari yetiştiren anne babaların suçu galiba. Sorunun kökenin de anne baba var ki onlara güveniyor. Bizim de gelinimiz var bir sorun olduğunda babam annem hatta ben bile konuşurum kardeşimle. Aklını başına alsin diye. Hatta bakiyorum da hep gelinimizin yaninda oluyoruz ona destek oluyoruz.keşke her erkek ailesi böyle olsaOnunki ailede sizinki ne anneni babanı silip gidersen bu adam seni yine kovar. Daha evlendiğinin farkında değil ya da hizmetçi olarak almışlar seni.
Tam boşan demelik bir konu boşan geri dönme. Şartla evlilik sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?