Sende ona şart koş . Bundan sonra bı dediğimi iki etmiceksin anneni babanı silceksin. Bana ve bebeğime presnsesler gibi bakicaksin. O şartla gelirim de. Adama bak.3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Harfiyen katılıyorum.umarim konu sahibide senin benim gibi düşünürSenın arkanda duran aılenı o okuz ıcın sılmıceksın demı sımdı kufr edecm olmucak kendı aılesı neymıskı senı bu yasa getıren aılenı sıleceksın onlar ıcın. Bebegıne emınım aılen o hanzodan daha ıyı bakar eger bebegını dusunuyorsan o eve gıtme cunku orda cok mutsuz olur. Ve oyle ınsan bıle olamamıslar ıcın asla aılenı bırakıp gıtme gıdersen hersey mustehak olur zaten. Ay ben suan cıldırıyorum sen nasıl hala bebek ne olur gıtmezsem dıye dusunebılırsın. Hosss i..... sen kımsınde senın ıcın aılemı sılecem demen gerekıyorduu
Ağzına sağlık çok çok doğru taktikler ama yapmazdoğur çocuguda ver kendilerine ben senıde çocugunuda görmek istemiyorum
babasından hayır gelmeyen adamın çocugundan mı gelecek de
eğer köpek olup kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum , çocugumu vermem ağıtlarına girersen
bu ruh hastası adamın herşeyine katlanırsın
Bunu akrabam yaptı velayetleri bile verdi. Adam da aldı ve vermediAğzına sağlık çok çok doğru taktikler ama yapmazkeşke yapsa ah
Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .Bunu akrabam yaptı velayetleri bile verdi. Adam da aldı ve vermedi
Çocuğu aldırıp ayrılın.
Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.
Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)
Bence hemen iş bakın boşanırken de tazminat alın eşyaların parasını vs alabiliyorsanız alın.Aileniz bugün kabul etse yarın evimizde çocuğuna kadar bakıyoruz diye lafını ederler.3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Yanı gerçekten sanki sperm yumurtaya tutunduğu an birden değişmiş gibi anlatmak ne kazandırıyor anlamıyorum ben de .Hayır açık açık söyle öküz hep öküzdü ben görmezden geldim diye . Şu an aslında çokta seçeneğin yok çünkü adam çözüm aramıyor ya dediğim olur ya gidersin demiş. Sen de ya dediğini yapacaksın ya da boşayacaksın konu sahibi .Ben de bu adamın bal börek olup da hamilelik haberini aldığı gibi 180 derece döndüğünü düşünmüyorum.
Üzüldüm. Bile bile lades olmuş.
Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yokO adamın çocuğu o kadının çocuğu olmuyor mu?
Herkes bir şekilde doğuruyor da öyle dediğiniz gibi herkes anne olamıyor onun hakkını vermek için herşeyden önce elbette evladın gelmesi gerekiyor bir anne çocuğum çocuğum diye yırtınmayacakta ne için yırtınacak bir şekilde bir çocuk olduysa son nefesine kadar önce onun istikbalini rahatını düşünür bir anne evliliğini de ona göre yönlendirir bu adam benim çocuğuma iyi örnek olacak mı güzel babalık yapacak mı ne demek öyle doğur eşya gibi fırlat babanın eline bu vicdansızlıktan başka bir şey olmaz eşler anlaşamıyorsa çocuğun suçu ne ordan oraya savrulsunAy herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok
Daha yeni doğmuş anne sütüne annesine muhtaç bir bebeği nasıl versin ya nasıl bir vicdan bu anlamadım hem neden çocuğu vermem diiyip herşeyine katlanıyor boşar adamı mis gibi evladını ailesiyle birlikte büyütür adamın hiç bişeyinede katlanmak zorunda kalmazdoğur çocuguda ver kendilerine ben senıde çocugunuda görmek istemiyorum
babasından hayır gelmeyen adamın çocugundan mı gelecek de
eğer köpek olup kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum , çocugumu vermem ağıtlarına girersen
bu ruh hastası adamın herşeyine katlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?