Hamileyim eşimle tartıştık baba evindeyim

Çakala bak hele. Sen onun ailesinin sözünden çıkmayacaksın ama o senin aileni sana sildirecek. Mesaj atman bile hata ne yapalım diye bırak o atsın. Eğer gidersen şartlarını kabul etmiş olursun ve bidaha konuşmaya hakkın olmaz. Ya burnu sürtülsün gerçekten bi eş ve baba olsun ya da git davayı aç

Sende ona şart koş . Bundan sonra bı dediğimi iki etmiceksin anneni babanı silceksin. Bana ve bebeğime presnsesler gibi bakicaksin. O şartla gelirim de. Adama bak.

Harfiyen katılıyorum.umarim konu sahibide senin benim gibi düşünür

Ağzına sağlık çok çok doğru taktikler ama yapmaz keşke yapsa ah

Senin baban arkanda olacak gitme diyecek , o eş kişisi de benim ailem ne diyorsa onu yapacaksın diyecek. Yıl olmuş 2020 ana baba sözünden çıkmayan bir insanla evli kalmayı mı düşünüyorsunuz. Boşanın o adamdan ailesini ezmezmiş. Buyursun otursun ailesiyle

Bunu akrabam yaptı velayetleri bile verdi. Adam da aldı ve vermedi
Yinede o adamın çocuğuna bakmaya gerek yok gelmezse gelmesin benim meselem gelsin kısmı değil açıkçası .
O bekar oğlan gibi gezecek kadinda çocuğuyla derbeder mi olacak.

Oldu canim.
Diye düşünüyorum:)

ne demek sileceksin aileyi çok sinirleniyorum çok ömür boyu yalnız kalır bu kafadakiler inşallah hiç bir kadın bunlara hayat yoldaşlığı yapmasın hemcinslerime kızıyorum öyle ya da böyle erkeğin dediğine geliyorlar hep bir olup bunları terbiye edebilsek ah

Bence hemen iş bakın boşanırken de tazminat alın eşyaların parasını vs alabiliyorsanız alın.Aileniz bugün kabul etse yarın evimizde çocuğuna kadar bakıyoruz diye lafını ederler.

Ben de bu adamın bal börek olup da hamilelik haberini aldığı gibi 180 derece döndüğünü düşünmüyorum.
Üzüldüm. Bile bile lades olmuş.
Yanı gerçekten sanki sperm yumurtaya tutunduğu an birden değişmiş gibi anlatmak ne kazandırıyor anlamıyorum ben de .Hayır açık açık söyle öküz hep öküzdü ben görmezden geldim diye . Şu an aslında çokta seçeneğin yok çünkü adam çözüm aramıyor ya dediğim olur ya gidersin demiş. Sen de ya dediğini yapacaksın ya da boşayacaksın konu sahibi .

Ee napacağın belli boşayacaksın.
Tek kelime bile konuşma bu adamla, ya adam sana bunları söylerken nasıl çileden çıkmıyorsunuz yahu ben bana yapılmadığı halde empati yapınca çıldırıp saydırıyorum

Sanki iki canım cicime yine barışabilirsin sinyali alıyorum ama neyse

O ne saçma bi beklenti kendi ailemi ezmem ama sen aileni siliceksin. Ağaç kavuğundan mı çıktım ben diyemediniz mi?

Annenle babanla evlenmedim onların istediklerini yapmak zorunda değilim sadece saygı duymak zorundayım. Ailenin evinde kalsaydın hep neden evlendinki madem sütten daha kesilmeden deyin.

Ailemi silmiyorum, bırak her dediğini yapmayı senin ailenle de arama mesafe koyuyorum. İnsan gibi yaşayacaksın bu şekilde işine geliyorsa deyin.

Karnında ki çocuk tek senin değil, onunda çocuğu neden tek sen düşünesin?
Genelde ilk başlarda erkekler bu boşanma mevzusunu blöf olarak çok kullanır. Eğer şimdi boyun eğersen evliliğin boyunca her tartışma da bu duruma maruz kalırsın.

O adamın çocuğu o kadının çocuğu olmuyor mu?
Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok

Ay herkes anne ya bu kadar da kendinizi evladım diye yirtmayin. Tabi yirtacagiz normal şartlarda ama Şuan mesele bambaskayken çocuğum da çocuğum diye yirtinacaj bı mevzu yok
Herkes bir şekilde doğuruyor da öyle dediğiniz gibi herkes anne olamıyor onun hakkını vermek için herşeyden önce elbette evladın gelmesi gerekiyor bir anne çocuğum çocuğum diye yırtınmayacakta ne için yırtınacak bir şekilde bir çocuk olduysa son nefesine kadar önce onun istikbalini rahatını düşünür bir anne evliliğini de ona göre yönlendirir bu adam benim çocuğuma iyi örnek olacak mı güzel babalık yapacak mı ne demek öyle doğur eşya gibi fırlat babanın eline bu vicdansızlıktan başka bir şey olmaz eşler anlaşamıyorsa çocuğun suçu ne ordan oraya savrulsun

Daha yeni doğmuş anne sütüne annesine muhtaç bir bebeği nasıl versin ya nasıl bir vicdan bu anlamadım hem neden çocuğu vermem diiyip herşeyine katlanıyor boşar adamı mis gibi evladını ailesiyle birlikte büyütür adamın hiç bişeyinede katlanmak zorunda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…