Hamileyim eşimle tartıştık baba evindeyim

Emelklkl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
5
19
3
29
3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.

3 ay öncesinde de böyleydi eşiniz değil mi?

Bir anda değişmemiştir.

Yapılacak birşey yok, sizden ailesine kul köle olup kendi anne babani sileceksin diyen adamdan ne köy olur ne kasaba.

Niye boyle bir okuzden hamile kaldiniz demicem olan olmus ama huyunu hic mi bilmiyordunuz. Nisanli iken falan farkli mi davrandi? Ne yapacaksin sen biliyorsun. Aileni sil diyen adama geri donecek degilsin.
Nisanli iken asla boyle degildi gerekirse herkese cizgimi koyarim kimseyi karistirmam dedi hamile kalmadan once bile boyle degildi Allahin emaneti iste hamile kaldim boyle oldum

onlar hamile, eli mahkum dönecek diye bekliyorlardır.ailen arkandaysa sana destek oluyorlarsa kozlar senin elinde hiç yüz verme böyleyken kıymet bilmeyen hiç bilmez sonu pek güzel durmuyor.

Senın arkanda duran aılenı o okuz ıcın sılmıceksın demı sımdı kufr edecm olmucak kendı aılesı neymıskı senı bu yasa getıren aılenı sıleceksın onlar ıcın. Bebegıne emınım aılen o hanzodan daha ıyı bakar eger bebegını dusunuyorsan o eve gıtme cunku orda cok mutsuz olur. Ve oyle ınsan bıle olamamıslar ıcın asla aılenı bırakıp gıtme gıdersen hersey mustehak olur zaten. Ay ben suan cıldırıyorum sen nasıl hala bebek ne olur gıtmezsem dıye dusunebılırsın. Hosss i..... sen kımsınde senın ıcın aılemı sılecem demen gerekıyorduu

doğur çocuguda ver kendilerine ben senıde çocugunuda görmek istemiyorum
babasından hayır gelmeyen adamın çocugundan mı gelecek de

eğer köpek olup kapına gelmezlerse bende birşey bilmiyorum , çocugumu vermem ağıtlarına girersen
bu ruh hastası adamın herşeyine katlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…