Hamileyim, hissizim

Benim basta kendi annem darliyor beni bebek ile ilgili bir sey konusmuyormusum. Ne konusayim ki diyorum daha incir boyutunda minicik bir canli.

Benim de cok yakin bir arkadasim var hep 'Cocugumu cok seviyorum ama anneligi hic sevmedim' diyor. Sanirim boyle bir sey sizinki de.
Evet ve bence herkes bu kadar dürüst davranmiyor. Ya yargilanmaktan korkuyor ya da toplumda anne imaji ile var olmaktan hoslaniyor. Herkes anaç degil, oyle hissetmiyorsaniz kendinizi kotu hissetmenize gerek yok

Ben de ister istemez erkekmis gibi hissediyorum. Ama su ana kadar butun evcil hayvanlarimi da erkek secmistim neden bilmiyorum. Biz sanirim doguma kadar cinsiyetini ogrenmeyecegiz biri agzindan kacirmazsa klinikte.

Benim basta kendi annem darliyor beni bebek ile ilgili bir sey konusmuyormusum. Ne konusayim ki diyorum daha incir boyutunda minicik bir canli.
Benim annem de ayni seyi yapiordu. Istemiyorum demedim bir sey demedim Sadece cok sasirdik cok sevinemedik demistim. Sonrasinda boyle düşünmememe ragmen beni aylarca kizim allahin gücüne gider sen bu cocugi istemiyorsun cocugunbasina bisey gelecek diye darladi. Yok oyle bisey dedigim halde dinlemiyordu Laftan anlamaz biri zaten

Mesela ben geçen gün napıcam beni yalnız bırakmayın korkuyorum doğumda yanımda olun dedim annemlere arkadaşıma vs ağladım da ara ara o ağlamalar gelip yokluyor baya baya da korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum normalde yalnızlığı çok severim misafirden nefret ederim vs hormonlarım ne hale soktu bu hamilelik sürecinden önce psikoloğa da gittim ön hazırlık yaptım hormonlar mahvetti tabi

Şuan 23 haftalık hamileyim ve duygusal olarak bağ kurmam hareketlerini hissetmeye başlayınca oldu hatta dışardan görmeye başlayınca desem daha doğru olur. .Geçenlerde bir arkadaşımız isteyerek hamile kalmasına rağmen bebeği istemedi anne gibi hissetmiyorum diyip bebeği aldırmak istedi ve aldırdılar boşanıyorlar şuan. Sürekli anlattık herkese öyle testi gördüğü an analık güncellemesi gelmiyor zamanla oluşuyordur ama inanmadı. Benim de ilk 3 ay migren sürekli baş ağrısı iştahsızlıkla geçti. etrafa keşke midem bulansa benimde normal insanlar gibi diyordum neyseki 15. Haftada hepsi bitti şükür.Şuan eşim bile şaşırıyor sürekli hareketlerini ona göstermek istiyorum göbeğimin çıkmış olmasından çok mutluyum. Ama hala da öyle anayım ben diye gezemiyorum

Hayatımda hiç böyle bir kumar duymadım. O bebek bir insan. Olursa olur olmazsa çay demleriz bu nasıl bir bakış açısı.

Plansız olabilir anlarım. Hissizligi anlarım. Garip hissetmeyi de anlarım. Ama bu hamile kalma şeklini asla anlamak istemiyorum.

Sizde de ne üreme sistemi var arkadaş ya.her seferinde kıskanmayacağım diyorum yine kıskanıyorum

Ben de anneme, esim hep benim yanimda olacak ama sen bebek ne zaman odadan cikarsa nereye goturuyorlar diye peslerinde gezeceksin diyorum. Annem ceza avukati diye sanirim ya bebegi kacirirlarsa, karistirirlarsa diye o gitsin istiyorum

Ben normalde de esime yapisik yasamayi sevdigimden herhalde esime asiri duskunlestim. Hic yanimdan ayrilmasin istiyorum. Neyseki bu ara evden calisiyoruz ikimiz de

Ben de isteyerek , planlayarak hamile kaldım ama ben de düşündüğüm kadar büyük hisler yaşayamıyorum , bazen korkuyorum . Hamileliğin tadını çıkar diyorlar çok şükür sıkıntım yok ama tadı nasıl çıkarılır anlayamıyorum . Gerçekten büyük büyük hisler var mı yoksa herkes sürü psikolojisiyle mi böyle söylüyor anlayamadım .

Ya evet amma klasik söz hamileliğin tadını çıkar açık konuşmak gerekirse hangi tadı? Elim kolum kalkmıyor bazen sürünerek tuvalete gidiyorum hani tadı yok psikolojik olarak çöktüm durduk yere çöküp ağlıyorum arada böyle akıl verdiklerinde daha da zoruma gidiyor açıkçası keşke evet kolay değil doğunca hepsi geçecek deseler ama tam tersi bunlar iyi günlerin bebekten sonra daha kötü olacak dedikleri için daha kötü oluyorum

Hamilelikte yorgunluk uykusuzluk devam edecek bunu diyorlar aslında. Yani öyle toz pembe bir şey beklemeyin. İlk iki sene gerçekten çok çok zor. Ama üstesinden geleceksiniz ve o başarma hissi de hiç bir şeye benzemeyecek.
Sağlıkla alın kucağınıza

Bendd 8 haftalık hamileyim, herkes soruyor nasıl geçiyor, ilk ne hissettin, şuan ne hissediyorsun diye.. Bebek istiyordum, şükür ama hiçbir şey hissedemiyorum ve bu yüzden bende vicdan azabı çekiyorum..

Aman nesi varmış.ben senelerdir korunmuyorum.kadıncağız ne bilsin üreme sisteminin şahane çalıştığını.mesela ben denememipş olsam boşu boşuna korkular içinde kendimi paralamak zorunda kalacaktim.denedim, rahat rahat keyfime bakıyorum.ama belli ki bu arkadaşın çok sıkı korunması gerekiyor. Ama denemeden de nereden bilecekti ki ? Bir ihtimal diye diye çocuğu olmayan insanlar bile kendinden ödün vere vere korunmak zorunda mı kalacakti? Çok zor bir şey yani.çok yan etkili, zevksiz.

Çok normal şuan hormonlar sizi ele geçirmiş biraz büyüyünce tekmeler falan başlayınca daha çok heyecanlanirsiniz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

“Olursa olur olmazsa olmaz” diye bir hayat getirilir mi sizce dünyaya? Kocaman insanlarsınız, yurtdışına gidebildiğinize göre ve cümle yapılarınızdan da anladığım kadarıyla eğitimlisiniz. Sizce bu koca bir saçmalık değil mi?
Duygularınız geçer ama çocuk yapma motivasyonunuza şaştım kaldım gerçekten.

Evet ya.hamileliğin tadini çıkar nedir yaa mide bulantısı, korkunç bir karın ağrısı, betin benzin atıyor, baygınlık geçirecek gibi dolanıyorusun ortalarda.

Senin yumurtlama güne bi denk gelse görürsün o zaman zar atıyorsun farkında mısın? Çocuğum olmuyor diye düşünmüyorsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…