Hamileyim, hissizim

Hayatta her konuda zevklere göre hareket edemiyoruz malesef. Kazara hamile kalmayı anlarim. Ama olursa olur diye bir insandan bahsetmeyi anlamıyorum. Yoksa iki kişi ister bebekelri olur ya da istemez olmaz onda sorun yok. Birşey de hissetmeyebilir aşırı da hissedebilir bunlarda sorun yok

İstemişsiniz olmuş.
Hamilelik benim gözümdeki en zor süreçtir. Doğum yapana kadar kustum, yiyemedim. Ama doğum yaptığım andan itibaren tamamen geçti. Ve kızımın tenine dokunduğum ilk an büyüleyiciydi. Hala başka bir sevgi. 2 senedir artarak devam ediyor.
Her şey yoluna girecek. Sevgiyle büyütmenizi diliyorum.

Aynen sürekli bunlar iyi günlerin lafları . Kocaman oldum , hormonlardan psikolojim çok dengesiz , halsizim , doğum sonrası işe dönme kaygılarım var , sosyal hayatım kısıtlandı şimdiden tam olarak neresinde tadını çıkarmamız gerekiyor acaba?

Senin yumurtlama güne bi denk gelse görürsün o zaman zar atıyorsun farkında mısın? Çocuğum olmuyor diye düşünmüyorsun inş
Oluyor da bir seneden önce hayatta olmuyor.eee denk geliyor hergün yapıyordum.potansiyel yok bacım.maşallah bütün vücut sistemleri fişek gibi herkesinkinden iyi çalışıyor ama üreme sistemim fos çıktı benim de.

Ferhans bebeğim beynin zehir gibi çalışıyor tüm enerjiyi kafan çekiyor yeminle

Açıkçası mutsuzluktan geberiyorum ve benimle aynı durumda olan kişi sayısınin, olmayanlardan kat kat fazla olduğuna eminim.yapmayın etmeyin, hayat bizim etrafımızda güzel bir şey değil.kimseyi ortak etmeye çalışmayın.en azından eskisi kadar sığ yorumlar yapılmıyor.farkındalık gelişmesi güzel gerçekten.sonunca kral çıplak diyen kadıarımız çıktı.eskiden kimse toplum baskısından itiraf edemezdi anne olmayı sevmediğini falan.herkes olsun iyiki de olmuş diyorum, yoldaş oluyo şimdi, bir gülüşü yetiyor falan filan diyordu eee yetmiyormuş işte.ne konular okuduk, okuyoruz.

Offf doguma kadar dediniz gozum korktu. Ben hayatimda hic boyle bir mide bulantisi yasamadim, 1 haftadir daha iyiyim diye seviniyordum.

Ya hamilelik çok güzel bir şey diye pompalayan çok insan olduğu gibi sürekli çocuk sahibi olduğum için pişman olmamı ve bunu dile getirmemi isteyen bir kitle de var sizin gibi . Açıkçası bunlar da beni yoruyor ben hamile olduğum için pişman da değilim ama hayatın süreçleri hakkında hiç bir şeyin salt siyah veya beyaz olmadığını belirtiyorum. Ben kimseye illa hamile kal da demem aman kalma da demem. Herkesin kendi hayatı , kararı kendisi versin .

Ben 2 ay boyunca o kadar cok kustum ki iyi hissetme beklentim cok dustu. Basimi dik tuttugumda, biri yanimda konustugunda midem bulanmiyorsa, yedigim sey midemde duruyorsa oooo bugun iyi gunumdeyim diyorum

Bir kereliğine korunmayalim ne olursa olur diye risk almak biraz delice geldi açıkçası

His meselesine gelince, herkeste yoğun olmuyor zaten daha uzun zamandır ve istekli hamilelik beklense bile.
Herkesin yaşadığı süreçlere verdiği tepkiler aynı olmuyor sonuçta. Kendinizi şöyle hissetmeliyim, böyle hissetmeliyim diye sartlandirmayin.

Geçmeyecek denilse ne olacak ,çözümü var mı sizce

Bu hissinize kaygı duyabilecek duyarlılığa sahipseniz de her şey yolundadır bence .

Eee mutsuzuz çünkü.ve genel olarak topluma baktığımızda yeni gelenlerin de mutsuz olacağını düşünüyoruz doğal olarak.hamilelik belirtileriyle ilgisi yok.sonucu güzel olacaksa birkaç ay çekilen çile tam tersi mutlu eder insanı. Ki siz şimdi bile dirençli değilsiniz bakış açınıza göre.böyle bir ülkede ve sosyal şartlarda mutlu olmanın mucize gibi birşey olduğunu düşünüyorum.kısaca sizin kadar romantik insanlara ağzım açık bakıyorum.keşke benim annem de bu kadar iyimser bakmasaydı hayata.keşke hiç doğmasaydım diyorum ve bunu diyen, demeyenlerden çok daha fazla.
Bu arada bizim gibiler açık açık propaganda yapıyor ama buna da kimse karışamaz.dünya görüşümüz bu şekilde. Aman da aman herşey geçecek, bak kucağına al nasıl da tarifsiz duygular yaşıyorsun, güle güle büyütün yavrunuzu, tarzı cici cici şeyler söylemek zorunda değiliz.daha da kötü olacak demiş zaten birkaç arkadaş daha.herkes gerçekleri konuşuyor artık.eski cici, romantik sayfaları kapattık artık.keşke yapmasaydınız diyoruz zaten açık açık.bu da bir görüştür zaten.inkar etmiyoruz ki.

Ben valla iki çocuğuma da hamileyken hiçbir şey hissetmedim.
Hatta çok pişman olmuştum
Kalp atışını dinleyince geçer, yok tekmesini hissedince geçer falan yok yani ben son ana kadar pişmandım.
Ama yüzünü görünce, kokusunu duyunca, o minicik kafası göğsüme değince bir de emince o minicik ağzıyla bittim resmen, gecelerce uyumayıp heyecandan izlemiştim, nefeslerini kontrol ederdim koklardım.
Ya evlat gerçekten çok başka onlar olmadan olmuyor, doğmadan önce bırakıp şuraya gideriz buraya gideriz diyorduk şimdi yok yani onlarsız bir anlamı yok.

Ben görüşlerinizi ifade etmeyin demedim ki . İsterseniz dernekleşebilir ve çalışmalar yapabilirsiniz de . Ben sizin fikirlerinizin de umrumda olmadığını söylüyorum sadece .

Oglumda degilde kizimda hamile oldugumu ogrendim hic bir his yoktu hatta aldircam diyordum isyemiyorum diyordum sürekli eşimle kavga cikartiyordum 9 ay boyunca eşim cok katlandi bana beni biraksa haklidir derim ama kizim tekme atmaya başladi karnima elimi koyardim elinin veya ayaginin hissediyordum ve cok hoşuma gitmeye başlamişti kizim dogdu dünyalar benim oldu iyiki dogurnuşum diyorum .. annelik duygusu bam başka birsey inşallah tadicaksin o duyguyu

Bana kalsa ben de anlamıyorum da sistem bir insan yaratmak için fazla basit çalışıyor.bunun sorumlusu insanlar değil ki.bana kalsa ben daha çabalanması gereken bir sistem kurardım.oyunun kuralları çok basitse oyunculara basit oynuyorsunuz diye kızamazsınız bence.koskoca yaratıcı bunu düşünmüyor ve tasarrufu insana bırakıyorsa bu tarz şeyler de kaçınılmaz olacaktır.

Bnde bebek dogunca ilk anneyle temas yaptiriyorlar ya o ara izledigim her videoda insanlar duygusal olarak agliyor. Bnde tik yok onu sorguluyorum boyle mi olur anne diye. Ilaclardandir deyip geciyorum. Garip bi duygu annelik allah isteyen herkese yasatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…