Hamileyim, hissizim

Annelik iç güdüsüyle iyi anne olmayacak mıyım diye ağlamışsınız aslında şimdi bile annesiniz.. umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza, his dediğim nedir ki bakmışsınız bi anda gelir, bi anda gider çok takılmayın

Cok guzel bir ifade tarzi ve Turkce ile, cok guzel aciklamissiniz.

Tadını çıkar diyenleri ben de anlamıyorum açıkçası bebek iki ay içinde doğacak daha 1 gününü bile sevemedim hamileliğin en başından beri zor geçiyor fiziksel zorlukları bir yana zihinsel zorlukları daha fena. En başından sonuna hep kaygı.
Bilmiyorum insanlar mı kolay hamilelik yaşıyor bize mi denk geldi zor hamilelik ya da herkes yaşıyor zorlukları ama dile mi getirmiyor
Annelik hamilelik çok mu romantize ediliyor toplumda

Henüz doğmadı ama şimdiden ona bir şey olursa diye aklım çıkıyor hareketlerini hissetmek onun için hazırlanmak hoşuma gidiyor buraya kadar tamam ama hamileliği o kadar sevmedim ki ikinci bir çocuk fikri bile beni dehşete düşürüyor resmen

Offf doguma kadar dediniz gozum korktu. Ben hayatimda hic boyle bir mide bulantisi yasamadim, 1 haftadir daha iyiyim diye seviniyordum.

Sizin muhtemelen geçiyordur. Normal de 12. Hafta itibariyle azalıp 14.te bitiyormuş. Benim ki başka bir boyuttaydı. Ben ilk anından itibaren hep serumla beslendim

Bebeğimi hissedene kadar ben de öyleydim. Ancak onu içinizde hissettiğinizde duygularınız da değişmeye başlayacak merak etmeyin.

Hiperemezis yaşayan bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben sonrasında gebelik zehirlenmesi sebebiyle yoğun bakıma yatırıldım. Ve bebegimiz 1 ay erken doğdu.

Doğana kadar ben de hiç-bir sey hissetmemiştim. Ne zaman gördüm o zaman sevdim. Ne zaman baktım, emek verdim o zaman çok sevdim.

Merhamet ve sevgi zamanla gelecek. Sakin olun bunlar normal. Hepsi düzelecek ve iyiki diyeceksiniz.

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bir insanın hayatı ve geleceği üzerine oyun oynamışsınız, bu bana korkunç geldi.
Umarım iyi anne olursunuz, sırf gelen insanın iyiliği için diyorum bunu.

biz 11 yıldan sonra türlü denemelere rağmen bebek olmadı sonra kendılıgınden hamıle kaldım suan 6. ayı doldurduk.. inanır mısın hiç bir zaman çok çocuk diye tutuşmadım.. millet o kadar beklediniz ayy şimdi havalara uçuyorsundur diye düşünüyordu ama ben neredeyse sevinemiyordum.. üstelik bende çok kusuyordum gebelik depresyonuna girmiştim 2 ayda 9 kg verdim ok adar bulantı ve kusma yaşıyordum serumlar kar etmiyordu.. taaa ki 12/13 haftalık olana kadar ilk ultrasonda hareket ettiğini gördüm ilk sıcaklık geldi.. sonra ilk hareketini hissedince tam manasıyla analık yüklendi.. merak etme istesen de istemesen de o bağ oluşacak

2 kızım var çok şükür
sizin bahsettiğiniz his bende de oldu
kıpırdamaya başlayınca biraz bişeyler hissettim

herkese hamile kalır kalmaz gelmiyor yani o hisler endişe etmeyin
şimdi
kızlarım bir yana dünya bir yana o dereceyim
Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnanın ben de öyleydim. Ne hamilelik, ne emzirme hiç birini sevemedim. Oğlumu tamamen sütten kestiğim gün, dışarı çıkıp, insanlara sarılıp, biliyor musunuz ben emzirmeyi bıraktım diyesim gelmişti

Cogu kisinin anlattıkları kadar bayıldığıni sanmiyorum ben de. Duygularin da gösterişi yapiliyor artik

Henüz bebeğinizi hissetme aşamasında değilsiniz. Ben bebek çok istediğim halde ilk aylar zorluğundan dolayı bende de aynı düşünceler oldu. Bebeğinizi hissetmeye başladığınızda onu kucağınıza almak için sabırsızlanacaksınız. Hele ki bebek alışverişine bir çıkın ondan sonra gün saymaya başlayacaksınız.

Cogu kisinin anlattıkları kadar bayıldığıni sanmiyorum ben de. Duygularin da gösterişi yapiliyor artik
Aynen öyle. Örnek vereyim ilk kalp atışını duyduğumda ben hiç bir şey hissetmemiştim. Ama sosyal medyaya falan bakıyorum nasıl ağlıyorlar. Acaba bende mi sorun var diye düşünüyordum.

Cok guzel aciklamassiniz ve tahminlerinizin hepsi dogru. Cok tesekkur ederim okuyunca daha iyi hissettim kendimi. Hayatimda birkac seyi cok istedim ve elde ettim (doktora yapmak, kariyerimde ekip lideri olmak, kopek edinmek). Onlardaki gibi kalbim kipir kipir olmadigindan karsilastirma yapiyorum ister istemez. Tabii planlarimizi artik dogumdan once/sonra diye yapiyoruz ama sanki bu kadar sistematik dusunmemeliymisim, biraz daha duygusal bakmaliyim gibi geliyor.

Oyy oyyy. Yatili bakicimiz olacak calistigim icin ama onun disinda aileden tamamen uzaktayiz. Destegimiz olmayacak yani.

Aynen öyle. Örnek vereyim ilk kalp atışını duyduğumda ben hiç bir şey hissetmemiştim. Ama sosyal medyaya falan bakıyorum nasıl ağlıyorlar. Acaba bende mi sorun var diye düşünüyordum.

Ben de ayni sekilde. Kalp atislarini duydugumuzda aklimdan gecen ve doktora sordugum tek sey yani kalbi atiyor, yani artik kesin gebelik diyebiliriz dimi oldu Bizde romantik romantik ekrana bakan esim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…