hamileyim, kızım doğmak üzere ve boşanıyorum...

zeysannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
119
0
96
İstanbul
selam, uzun zamandır herkese iyi görünmekten, kendi kendime konuşmaktan yoruldum, o yüzden kimse tavsiyede bulunmasa bile yazmaya karar verdim.
ben 1,5 senelik evliyim. eşimin babası vefat etmiş, bana annem hasta bırakamam, beraber oturalım dedi. bende ilerde kendi anneme bişey olsa bakmayacak mıyım düşüncesiyle kabul ettim. ama kaynanamın yanında birde kaynım çıktı. öyle saçma sapan bir hal aldı ki, artık tahammülüm kalmadı. kocamla gezmeye gitsek, annesinden abisinden izin alıyoruz. bi yere gidip geldiğimizde suratlar asılıyor, benle konuşmuyolar. ben tek başıma hiç bir yere gidemiyorum. eşimin çalıştığı yere bile onlar izin vermezse gidemiyorum. daha önce dayanamayıp, baba evine döndüm. aradılar, eşim ayrı eve çıkıcaz dedi yeminler etti, ailesi tehditler savurdu. ben nasıl olsa ayrı eve çıkıcaz diye geri döndüm. meğer yalanmış. eşim ben geri döneyim diye yalan söylemiş.
evde hiç huzur yok, kaynanam sürekli senden utanıyorum, ben zaten seni istememiştim ki, ben oğluma demiştim zaten, bu kız iki günlük, bundan karı olmaz gibi şeyler söylüyo bana. ben bunları kolay kolay eşime yansıtmadığım halde, eşim senin yüzünden eve gelmek istemiyorum, sürekli dırdır yapıosun diyo.
annesine abisine çok düşkün. mesela akşam işten gelir, ben kapıda karşılamazsam, eğer odamdaysam, yatana kadar annesi abisiyle oturur, gelipte yanıma öldümmü kaldımmı hastamıyım bakmaz. ben sorun çıkarmadığım sürece çok iyidir, ama suratım asılsa hemen kaçar.
neyse çok uzun oldu. en son tartışmamızı anlatayım. 6 aylık hamileydim. annesi ve abisi saçma sapan şeylere bana bağırıp duruyolardı. eşime anlatmaya kalkınca hemen onları savunuyordu. bende birgün beni ailemin yanına yolla, biraz kafamı toplayayım, yoksa evliliğimiz bitecek dedim. sen annenin yanına gitmek için bahaneler uyduruyosun dedi. bende ogün annemle konuştum, annemi çağırdım yanıma. annem eşimle konuştu, gelsin biraz bizde kalsın, kafasını toplasın, bak hamile, bebek için iyi değil bu kadar stres dedi. bu sefer annemi suçlamaya başladı. annem beni arayıp sorduğu için ben alışamamışım evliliğe!!!! annemle ben farklı şehirlerde oturuyoduk, o yüzden annem beni hergün arardı, o gözüne batmış beyfendinin.
annemin geldiği akşam, artık ben olanlara dayanamadım, sinir krizi geçirmiş bayılmışım.kendime geldiğimde ben yerdeydim, abisi ş.refsiz diye bağırarak üstüme yürüyordu. kaynanam deseniz "komşulara hem kendini hem bizi rezil ettin" diyodu. annem beni savununca annemin üstüne yürüdü abisi falan. eşime baktım, ağzını bıçak açmıo. bizi ayırıyo sadece. o an hepsinden nefret ettim. duvarları tekmeledim, ondan olan çocuk olmaz olsun diye, düşürmeye çalıştım kızımı o sinirle. sonra sabah annemle kimse uyanmadan çıktık o evden.
sonuç olarak 3 aydır baba evindeyim. kızım gelmek için gün sayıyo. eşim derseniz, bu 3 ay içinde bi kere annemi aradı, sen kızının arkasında durduğun için buralara alışamadı gitti dedi. bi kere de beni aradı, sözde kızını sormak için aradı, ama beni suçlayıp durdu. annesinin abisinin hatalarını söyleyince susup kalıyo cevap veremiyo. sadece beni suçluyo. bazen nette karşılaşıyoruz. hiç kızımızı sorduğu yok, ailesi zaten hiç aramadı.
biliyorum kızım doğduğunda baba kesilecek, şimdi benim kafamı kurcalayan şu: beyfendi ve sevgili annesi kızım doğduğunda gelip görmeye hakları varmı sizce? kör şeytan gösterme diyo, zaten bu zamana kadar arayıpta sormamışlar. şimdi niye merak edip gelsinler? kafam çok karışık. kızım için en iisini yapmak istiyorum. onu herkesten korumak istiyorum, çakma babasından bile...mafoldumben

valla işin çok zor allah yardım etsin ne diyeceğimi bilemedim.ama çocuk olunca belki değişirler eşinde değişebilir.bakarsnız ayrı eve çıkarsınız çocuk olunca bence çocuğu göster ama sen yumuşak davranma onlara çocuğu görüp gitsnler önemli olan eşin bu durumda eşin nasıl tepki verecek sen onu izle ondan sonra kararını ver

canım ya anlattıklarına çok üzüldüm. sanırım en iyi kararı vermişsin ailenin her durumda yanında olmaları çok güzel. bence bu durumda burnunun sürtülmesi şart evet dediğin gibi bebeğin doğunca baba kesilecek ve tekrar eve dönmen için elinden geleni yapacaktır.

nefret ediyorum erkeklrden ya bi işe yaramıyolar neden yaratılmışlar ya tövbe tövbe

gösterme yavrunu, herkes önce insanlığını görevni yapsın sonra ben babayım ben babaneyim demeye hakkı olsun.

allah yardımcın olsun canım,kaynanı veşini de bildiği gibi yapsın inşallah

bu ne yaaa nefret ediyorum böyle insanlardan:mymeka:
sanki gelinler stress topu gelen vuruyo giden vuruyo
bide kaynanalar yetmiyormus gibi 2 gündür kayinlarda olaya dahil oldu:mymeka:

allah yardimcin olsun:teselli:

ilk isin o adamdan bosanmak olsun .. sakin ihmal etme bir kere hata yapip o eve geri donmussun kizin olmus ikinci bi hata daha yapmamak icin hemen dilekceni ver ..
bebegin dogduktan sonrada bakarsin gorusturup gorusturmeyecegine .. sonucta sen annesisin oda malesef ki babasi ..

alllah yardımcın olsun canım cocuk var arada cocugun olmazsa bir daha arama sorma sende ayaklarına kapansada geriye dönme derdim cünkü öyle adamdan koca olmaz sana cocugun yokken ayrıl kurtul derdim fakat ortada bir kız cocugu var şimdi kendinizden cok onun için en saglıklı kararı almanız gerekiyor hakkında hayırlısı olsun kimsenın yaptıgınıda rabbim kimseede bırakmaz burunlarından fitil fitil getirir rabbim

oofff canım ya gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun.

yazdıklarından yola çıkarak kendimi senin yerine koyduğumda kesinlikle o adamla bir daha barışmazdım ama sonuçta onunda kızı olucak istediği zaman gelip görür daha fazlası asla olmaz.

bence de geri dönme.o evde çocuğunun psikolojisi de bozulur.eğer gerçekten kaynanandan çok uzak bir yerde ev tutarsa barış.sonuçta evlat.babasız büyümesi onun için zor.beni görümcemde babasının evinde.2 çocuğu var.ikisi de kız.biri 12 biri 2 yaşında.eşinden ayrı yaşıyor.çocuklar babalarına çk düşkün.

eğer seninle konuşmayı denerse çocuğun olduktan sonra şartlarını sür.kabul ederse barış,etmezse boşanma davasın aç.ama mutlaka en ince detayına göre konuşun boşanma davasını açmadan önce.

Allah böyle kaynana,kaynata,kayın,görümce ve eltileri ıslah eylesin.

Allah yar ve yardımcın olsun...

Böyle adamlar niye evleniyor bir anlasam.
Ne güzel otur abinle annenle işte, eşe mi ihtiyacın var senin.
Çekilmezmiş gerçekten.
Ama babasının çocuğunu görmeye hakkı var bence.
Dengesiz biri olmadığı sürece görmeye hakkı var,
ama sorumluluğunuda aldığı sürece tabi ki.
Hiç arayıp sormuyorsa, destek çıkmıyorsa,
o zaman da görmese de olur zaten.
Allah yardımcınız olsun, inş bugünlerde geçecek,
yavrunuzla güzel günler göstersin Rabbim.

Son düzenleme:
geri dönmeye nıyetın varsa ev ayrılmadan kesınlıkle donme..allah yardımcın olsun..

inan çok üzüldüm senin ve bebeğin için kaynananın yarattığı erkek eseri bence değişmez sanki halen bekar erkek hareketlerinde işin çok zor

Cok üzüldüm canım ya kayınvaliden kendini ne sanıyor ne demek izin almak ya. Hele esine ne demeli !! Ben olsam geri dönmezdim pek degisecege benzemiyor esin, ya insan karısını ortalık ta görmez de merak etmez mi hic? Cok saskınım dogrusu.

Allah yardımcın olsun. :Saruboceq:

eğer geri dönmeye niyetin varsa eşin evini ayırmadan sakın gitme.lmaz:
aynı eve dönersen herşey daha kötü olur
allah eşine akıl fikir versin diyorum sana da sabır

Canim seni uc ayda sormayan adam
gelip kizinimi gorsun istiyorsun?
Arti ne munasebetle ve ne icin hamile bir kadinin uzerine yururler?
******** derler?
Ve siz bosandinizmi, mahkemedemisiniz?
tazminat ve nafaka konusunu hatirlatmakta yarar var diye dusunuyorum!
guclu ol annenle rahatin yerindeyse gerisi bos bu saaten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…