hamileyim, kızım doğmak üzere ve boşanıyorum...

Allah yardımcın olsun ne zor bir durum ya. eşin sana sahip çıkıp benim eşime böyle davranamazsınız sen annemsin o eşim diyebilseydi ve en en önemlisi ayrı eve çıksaydınız belkide bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. Rabbim yardımcın olsun. inşallah bebeğin sana şans getirir.

tabiki göstermeeee senin arkanda kimse yokmuki sana bunları yapabiliyolarrr aynı zamanda abisi annenin ve senin üzerine yürürken neden polise haber vermedinkii.yine son karar senin ama bana bunları yaşatan bi adamı bundan sonra ne kendime koca nede çocuguma baba yaparımm olmaz zatenn

Allah yardımcın olsn canım okurken ürperdim resmen,
Senin kaynanana ve eşinin abisine diyecek söz bulamıyorum hadi onlar edepsiz eşine ne oluyo ya?
insan eşini hiç sevmese bile bu kadar vicdansızlık olurmu hamile kadına. Hiç merhamet yokmuş yazık, babalığı kesinlikle haketmiyor. Eşinle barışmamakta sana hak veriyorum ama çocuk olduktan sonra sanmıyorum ama, olurda aklı başına gelir, ayrı ev tutalım filan der o zaman dönebilirsn belki yinede senin kararın hiç dönmesende sonuna kdr hakkın var. Ben senn yerinde olsam çocuğumu babasının görmesine izin verirdim ama kaynana hiç ama hiç gösterme derim.. Anlamaz belki ama sana onun yaptıklarından sonra sende onu torununun yüzüne, kokusuna hasret bırakarak cezalandır.. İçinde biraz insanlık varsa zaten ona en büyük ceza budur bence.

bebek doğduğunda vicdanı varsa belki gelip görür,yine biraz vicdanı varsa babasız büyümesini istemez ayrı ev açabilir diyeceğim ama anladığım kadarıyla eşiniz çok pasif birisi kararlar anne ve abiden çıkıyıor..
bence babası gelip görmek isterse gelsin görsün,ama annesi ve abisine asla müsade etmeyin gerekirse polis çağırın ama göstermeyin ..zaten mahkeme size verecektir.çatır çatır nafaka talep edin..hayırlı doğumlar..

Dua edicekseniz kızım ve benim için edin yazmışsın canım,
eşini artık istemiyorsun belli.

Doğumdan sonra, kızını gördükten sonra
belki eşin değişir diyeceğim ama zor gibi görünüyor, sen de istemiyor gibisin.
Keşke eşin aklını başına alsa da ayrı eve çıksa,
seni de kendini de ailem dediği insanlıksızlardan kurtarsa.
Ya eşinin resmen kalbi de gözleri de mühürlü.
Kendi yuvasını yıkan dağıtan anneye ve abiye hala ailem diyebiliyorsa;
helal olsun o eşine de.
Bir anne ve abi, nasıl olur da kendi öz evladının, kardeşinin yuvasını yıkar ki,
üstelik gelin de hamile...

Sana bu durumu yaşatanların senden özür dilemeden önce
bebeğini görmeye de hakları yok bence.
Babalık sadece sperm vermekle olmaz,
herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli...

Ben bir zamanlar bu foruma "hamileyim çocuk istemiyorum" yazdığımda topa tutulmuştum. şimdi aynı kişiler bana da neye güvendin de çocuk yaptın diyor.bazen kazara da oluyor.herkesin başına gelebilecek bir olay bu.Aldırayım mı dese şimdi hayr derdini yine siz.Ama şimdi çocuk belki de babasız büyümek zorunda.Ve kadın da birçok zorluk çekecek onu yetiştirirken.Yani ezbere örnek insan kesilipte aldırma haram demek basiretsizse evlenme demek kolay. Hangimiz kocamızı evlenmeden önce tanıyabildik? evlenmeden ilişki yaşayanlara da kötü kadın muamelesi yapar bunlar.İlla yatak olayı değil bir ilişki.Ama gel de anlat yani.şimdi evliliklerin yüzde 98 i boşanmayla sonuçlanıyor. Neden? toplum baskısı insanları olmadık işler yapmaya zorluyor da ondan!!!!klava:

eşinnin kişiği oturmamış tıpkı bir çocuk gibi onu yöndermişler.
en güzeli en başta ayrıldığınızda gelmeyecektiniz tabi kandırmış ikna etmiş o onun günahı
karnınızdaki meleğe gelince
babasının kişiliği yüzünden ayrı büyüyecek belki babasını bile tam olarak tanımyacak
ben olsm telefonlarına bile cvp vermem
int. ha konuşmuş ha konuşmamış eğer onun için ikinizde değerli olsaydınız ailesi dur derdi.

üzüldüm canım yaa, allahtan bende şiddet falan yoktu. allah yardımcın olsunnn

Zaten bu sizin istemenizle ya da istememenizle olacak bir şey değil. Kanun var ortada kapı gibi.
Boşanma davasında, hakim belirli günler ve saatler tayin edecektir babanın çocuğunu görmesi için, o süreler dahilinde eğer baba da isterse görür. Göstermeme gibi bir durumda sizi şikayete ve bebeği gerekirse polis zoruyla gelip görmeye hakkı var. Bunları hiç yaşatmayın kendinize.

Eşinizin yaptıklarıyla ilgili de çok şey söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor maalesef.

canımmm babasının kızımı almak gibi bir istediği yok zaten. hiç ağzından alıcam diye bir laf duymadım. sadece eğer bir daha evlenirsen alırım kızımı diyo. yani ben nerdeyim, onun kafası hala nerelerde...

canımm benimde doğum kontrol haplarından haberim var. son aya kadar da kullanıyordum zaten.burda herşeyi yazamadığım için isteyerek hamile kalmış gibi gözüküyorum. bebekk olduktan sonra da zaten aldırmazdım.

ya cnm benm gerçekten zor bir durumdasın.yanlış yönlendirmekte istemem ama senin o evde söz hakkın yoksa kendine eziyet edersin sadece evli kalmakla..aile girince işin içine iyice yüz göz olunmuş..eger kendine güveniyosan kendi ayakların üzerinde durabilirim diosan uzatma derim bunu sölemek çok zor bn için ama mutlu olmak için evlenir insan öle deil mi..

Eşin kendi hakkını savunamıyor senin hakkını savunamıyor bu nasıl iş...
Bence de dönme o eve bir kere döndün ki seni kandırmışlar yine aynı şeyleri yaşamayacağın ne malum...
Bundan sonra ne yapacağını düşün hakkında hayırlısı olsun...

Allah yardımcınız olsun,bebeğiniz için de en hayırlısı olsun inş..

arkadaşlardan bazıları eşin pasifmiş yazmışlar. sonuna kadar katılıyorum. ama işin komik yanı. sadece bana gelince pasif kalıyordu.. yoksa canı istediğinde annesini abisini de es geçebiliyordu.
garip bir kişiliği var ya. mesela bir yere gidecekse gider annesine söyler. ben gitme desemde ağlasam zırlasam da gider. bekarken annesi pantolonunu gömleğini bile ütüsüz giydirirmiş, bana gelince çorabına kadar ütü ister. annesi durup dururken odayı basar, ben senin hizmetçinmiyim diye bağırır, sağolsun beyfendi bugün bu evde ne oldu diye sormaz, hemen annemi üzme der.
annesi desen olurda para biriktiririz ayrı eve çıkarız diye, eşimi sürekli borç altına sokar. oğlu evdeyken kendini yataklara atar, hastayım diye. eşim işe gidince, oda arkasından gezmeye çıkar. onların lehçeleri farklıdır, ben bi kelimesini bile anlamam. otururken kendi dillerinde konuşurlar, ben sıkılıp kalkar kendi odama gidersem, al işte oğlum bütün gün böyle, yanımıza hiç gelmiyo der. biz dışarı çıkınca surat asar, eşimin her izinli gününde plan yapar oğluyla bi yerlere gitmek için, bana evde kalmamı kaynıma yemek falan hazırlamamı ima eder. ama millete de "oğlum gelinimi hiç dışarı çıkarmıyo, ben sürekli kızı alsın dışarı çıkarsın diye ısrar ediyorum, ben demesem kızı bi yere götüreceği yok" diye iyi kaynanayı oynar.
offf kendimii ceazevinden çıkmış gibi hissediyorumm mirmirmirmir

yazık bu insanlara yaa..madem böyle olucaktı niye evleniyorlar ben anlamıyorum..günah yani..başkasının evlatlarını üzmeye kimsenin hakkı yok diğer arkadaşlara seninki dertmi yaa dediklerinde alınmıştım ama hakikaten beterinde beteri varmış..senin kocanda iş yok be güzelim hiç kızma bana nolur ama..keşke çocuk yapmasaydın keşke..

merak etmeyin tekrar evlense de alamaz kızınızı...Zaten evlendiği kadın istemez başta..Bir de çocuğun üvey anneyle yaşamasının sakıncalarını mahkemede kanıtlamak çok kolay.Zaten erkekler yalnız yapamazlar.illaki bir hizmetçi olacak evde.Dertleri hayat arkadaşı olsa ona buna ezdirmezler bizleri.

çok üzüldüm inan
ya boşan yada
çocugunu dogur gösterme bi süre eninde sonunda aricaktır biraz burnunu sürt ve şart koy önce ayrı ew tut eşyayı koy we uzak olsun ailene öyle gelirim de ((eger cesaretin yoksa ayrılıga))
ama bak ailen seni yanına almış bence iyi düşün öyle karar wer.. bu arada madem kaynın warmış yani annesi tek basına değil yanında bi erkek war neden yanınıza yerleşmiş

ah ah keşke yapmasaydınız çocuğu diyeceğim ama iş işten geçmiş
hayırlısı olsun hakkında inşallah
ayrı eve çıkmayı teklif etse geri dönse bile hiç düşünme geri dönmeyi derim
bu benim fikrim tabi
öyle bir kaynana ayrı yaşasan bile gelir evinde huzur göstermez sana
umarım herşey istediğin gibi gelişir
allah hayırlı bir evlat olarak nasip eder umarım bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…