hamileyim, kızım doğmak üzere ve boşanıyorum...

şuan hamileyim ve çok etkilendimm( ne hakla sana ve bebeğine bunları yaşatırlarrr ...

Hiç anlamam neden 2 kişi evlenemiyo zamanla eşten çok aileyle evli olunuyoo ..en güzeli uzak olmak hatta 2 tarafada uzak olmak..

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar... boşanma davası açıp açmadığımı sormuşsunuz. avukatla görüştüm ama henüz davayı açmadım. çünkü ailesi işlerini tehditlerle yürütmeyi seven insanlar. bana bişey yapacaklarından değil, ama doktorum doğum öncesi böyle bi stres yaşama dedi. bende dava için doğumu bekliyorum. zaten bi kaç hafta kaldı.
kızım için bile olsa dönmeyi düşünmüyorum. ayrı evde olmaz artık. çünkü sevgili eşimin vicdanı ailesini bırakmaya el vermiyomuş. bana resmen ben ailemi bırakamam, çok gitmek istiyosan yolun açık olsun demişti. şanslıyım ki ailem sonuna kadar yanımda.
bi yandan babası görsün çocuğunu diyorum. ama bi yandan da aylardır kızının durumunu sormadı, kızını kullanan bi baba. kızım nasıl deyip sen şunu yaptın sen bunu yaptın diyo. sırf beni aramaya sebep olsun die kızını kullanıo. hepsini allaha havale ediyorum...

şuan hamileyim ve çok etkilendimm( ne hakla sana ve bebeğine bunları yaşatırlarrr ...

Hiç anlamam neden 2 kişi evlenemiyo zamanla eşten çok aileyle evli olunuyoo ..en güzeli uzak olmak hatta 2 tarafada uzak olmak..

walla bende anlamıorum, beni şaşırtan 3 sene boyunca annesini abisi görmedi. eşim beni yaşadığım şehirde, annesi ve abisi başka şehirdeydi. biz evlendik ailesi kıymete bindi.

aslında kaynana işte, kaynanalığını yapıo. eşlerin arada dengeyi kurması gerekiyo.

okudukça nefret ediyorum bu tarz insanlara yaa...kocan kayınvaliden ve kocanın abisi...
kocan madem olayın bu hal üzre olcaını biliodu niye evlendi senle ayrı eve çıkmadan...
annesi ve abisine gelince bu insanlar hamile bi kadına bu şekilde davranılmayacağını bilmiyolarmı?Allah yardımcın olsun...inşallah bişekilde kocanla barışır mutlu mesut yaşarsınız artık.

ya benim ailemde ve gördüğüm herkeste bi bebek ailenin gözbebeğidir. artık bütün herşey bebeğe göre ayarlanır. ama onlarda öyle değil. hayatlarını bildikleri gibi yaşarlar, bebekte işte var mı var...
eşimle barışmayı düşünmüyorum. dualarınız sadece kızım ve benim için olsun nolur... kızım mutlu olsun, huzurlu büyüsün başka bişey istemiyorum...

canım çok şanslısın ki ailen arkanda. ne iğrenç insanlar var ya. bence bebeğini olabildiğince bu hasta ruhlu insanlardan uzak tut

kızımı düşürmeye çalıştım yazmışsın ya inan çok üzüldüm kızında eminim senin yaşadığın stresleri anlayıp üzülmüştür. bence bebeğin olacağı için şanslısın dünyanın en güzel varlığı. babası olsun olmasın bir çocuk için anne yeter umarım sağlıkla lırsın kucağına

Ben de aynı durumdayım galiba. boşan ben boşanmadım hala acı çekiyorum. Ailenize sığının zararın neresinden dönseniz kar. Boşansam şu an kaynanam beni dövmeye kalkamazdı. Çocuğumla karakollarda sürünmezdim. kes at kangrenleri hayatından kardeşim.zaman geçiyor hayat kısa.Hiçbir mahkeme ayırmaz kızını senden.Şiddet görüyorsan uzaklaştırma emri çıkarırsın göstermezsin.Kaynananı görmesini istemiyorsan çocuğun psikolojisi ve gelişimi açısından zararlı olduğuna ikna etmelisin hakimi.

işin çok zormuş allah yardımcın olsun. eşin dengeyi kuramaması ve eşini ailesine ezdirmesi kaldırılacak şey değil. ben de aynı sorunu yaşadım ve boşandım ama 9 yıl çektim. şimdi bakıyorum da hiiiiç değmezmiş mücadele etmeye evliliğimi kurtarmak için kendimi yıpratmaya.

içinden ne geliyorsa onu yap. eşini seviyorsan gerçekten bir daha dene. nefret dolu isen boşuna da kendini yıpratma derim ben

gerçekten zor bi durum benimde bi evladım ve şuan hamileyim,Allah sakınsın ben olsam napardım diye düşünüyorum , geri dönmeyi düşünüyorsan evini ayırmadan dönme.ama bu adam çok vurdumduymaz belli ve uzağa bile taşınsan bu kadın tleefonla bile sizi rahat bırakmaz ,oğlunu sürekli kışkırtır gibi geliyor bana..ayrıca annenin üstüne yürümeleri filn affedilemez..hamile olmanı hiç dile bile getiremiyorum bu ne biçim aile diyecem aile değil insanlık dışı yaratık resmen bunlar..kızını gösterip göstermemk sana kalmış..rabbim yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum kendimi yeine koymaya dahi korkuyorum
okurken çok etkilendim
yazık ne babalar var dnyada senevladına ve karına sahip çıkamadıktan sonra bakalım abinle ananan sana nasıl yarenlik yapacaklar
hatalarını görürler inş.da sen ve kızın bu sıkıntıdan kurulursunuz

nasil bir adammis bu yaa...
Allah yardimcin olsun canim...
ben olsam kayinvalideme kaynima cocugumun sacinin telini bile gostermezdim, beni sevmiyorlar benim yuvami yikmislar cocugumu da gormesinler o zaman...
ama esin bebegi gormek isterse goster.
belki bebegini gorup pisman olur yaptiklarindan...
ama ne kadar pisman olursa olsun asla esinle barisma.
ondan hayir gelmez bu cok acik yani.
insallah bebegini saglikla kucagina alirsin sonra da esine tekmeyi basip ondan kurtulursun canim

Kaynin senin ustune yuruyecek ve esin seni savunmayacak .. Her ne olursa olsun . haksiz , sucluda olsan . kayninin bu sekilde davranmasina esin musade etmemeliydi .. ben boyle adama cocuk falan gostermem.. Hamile bir bayana bunlar yapilirmi ? Ben de hamileyim neler yasadigini duygularini dusunmek dahi istemiyorum.. Allah yardimcin olsun guzelim , annenin evinde olman en iyisi ....

Büyük geçmi$ olsun... üzüldüm senin adina.

Senin gibi eminim bir çok bayan vardir Türkiye 'de. $imdi bir de hamilesin duygusal açidan yanli$ kararlar verebilirsin. O yüzden hamilelikten sonra emin kararlar ver. Avukata gitmi$sin bilgi alsaydin. Örnegin e$inin hamilelik süresi boyunca seni hiç sormadigini felan. Sorumsuz oldugunu, seninle ilgilenmedigini,... felan.

Dogum yaparken haber etceksin herhalde. Ailen dikkatli olsun resmi olarak babasi alip gitmesinler sonra. O kayinvalide den beklenilir yani... Baksana oglunu parmaginda dönderiyor, kalkip e$inin yanina git getir felan demiyor da.. Kim bilir arkandan ne oyunlar çeviriyordur.

Bunlari bir $ekilde rapor halinde tutabilirsen ilerde bo$anma davasinda kullanabilirsin. TR de nasil yapilir bu i$ler bilmiyorum ama sen gittigin avukata tekrar gidip bi de bunlari sor. Sonra senin gelirin yok diye çocugu babasina felan vermeye kalkmasinlar. Normalde annede olur emzirmesi felan var felan filan ama... bilmiyorum emin adimlar atmak lazim.

Tekrar büyük geçmi$ olsun.

bazi erkekleri gercekten anlamiyorum.evlisin be adam karin var,ne güzel allah size birde yavru vermis..e$in hamile yakinda doguracak allahin izniyle daha ne istesin ki $u hayattan.annesiymi$,abisiymi$..bir insan iki taraf arasinda nasil olurda kendi e$ini hic sayar anlamiyorun, anlamakta istemiyorum.annenle,abin bir evde otursun.siz ailenle bir evde oturun.neyin mücadelesi ki ayni evde oturmak,hemde kimse birbiriyle anla$amazken..erkek dedigin iki tarafida bir sekilde ho$ tutmali.ama öncelik herzaman kendi cekirdek ailesinde olmali!!$u kaynanalarda tabiki bazilari sanki bayiliyo cocuklarini hanimlarindan bo$andirmaya..sanki ba$ka bir tane alinca daha iyisini bulacaklar saniyolar.ama gelen gideni aratir lafi bo$una söylenmemi$ olsa gerek.Allah kolaylik versin sana arkada$im cok sinir oldum $u e$in ve ailesine.bir nefeste kurtul insallah..:Saruboceq:

Babalık duygusunu tadan insanlar bile evlatlarını bırakıp gidebiliyorken henüz,babalıktan bir haber bir adamın bebek doğunca babalık taslama isteği size olan inat ve hırsın göstergesi olmaktan öteye gitmeyecektir diye düşünüyorum.
Bunu bilmek bir çocuğu babasından mahrum büyütme hakkına sahip olmak anlamınada gelmiyor ne yazık ki..GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUM..
Aileniz size destek olursa evliliğinizi yürütmenizin anlamı yok...
İnsanlar elinde sonunda özlerine dönüyor maalesef şans vermek sadece bizlerden götürüyor..
Allah yardımcınız olsun!

zeyşancım bırbucuk senedur evlısınız .Başından beri evlılıgınızde sorunlarınız var neye guvenerek cocuk yaptın hayatım kocanamı?Kocan baştada melek değilmişki ben bunu bunu ıstıyorum demıs kabul etmıssınız.Durumdan memnunmussunuzkı dogum kontrol hapıyla falan korunmadanda hamıle kalmıssınız kendınıze gore sebeplerdende bu hamılelıgı sürdürmüşsün.Şimdi buraya kadar yazdıklarımda sen hatalısın bence olaylar bagıra bagıra gelmıs sen bide tüy kondurmuşsun.Onların yaptıkları kara cahillerin bile yapmaycagı seyler annesı senı hiç istememiştir dogru.kım kendınden daha edepli birini isterki?devamlı onun ne kadar kalıtesız oldugunu hıssettırıyorsundur ona terbıyenle..Ben olsam gösterırdım cocugumu cunku seve seve gostermezsem zorla gorurler,mahkeme aracılıgıyla vs ispatlayabılıcegın bır psıkopatlıgı yok cunku adamın darp raporu gıbı.Sımdı senın yerınde olsam hıcbısekılde ıletısım kurmam catlatırım meraktan dogdugu gunde haber vermem kendı sınırımı bozmamak adına (hıc degılse o gün)daha sonra kımden duyarsa o gun gelır kucagında gorur bebegı annenın evınde sonra ceker gıder.Bir mısafır gıbı..Artık durması gerektıgı yerı bilsin ve anasına abısınede bildirsin.Bu kadar basiretsizse evllenmeyecekti hiç...

ha bu arada baya oldu bu forumda bı yerlerde konusmustuk bır avukatla avukat kız yada erkek cocuk farketmeden annenın maddı durumu olsun olmasın (baba nafaka verıyo)9 yasına kadar mahkeme mutlaka anneye verıyor sartsız kosulsuz demıstı hanı bır ahlaksızlık yoksa ısın ıcınde.

sakın gösterme.. o nasıl erkek sen orada bayılmışsın sadece ortamı ayırıyormuş.. haklıyı haksızı ayırt edemeyen bir adamlaa hiç muhatap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…