- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi nymphedoraa
-
Bu dönemde birbirinizi azcık idare etseniz.Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Böyle dersen hiç yapmazArkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onadaBu dönemde birbirinizi azcık idare etseniz.
Boşverın yarım kalsın . Canınızı sıkmaya değer mi?
Neden müsade ettiriyosun evindeki temizliğe karışmasına.Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Ne kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Ne kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..
Silmemişse silmemiş ne var adama mesaj atıp tüm gününü mahvedecek
Tamam hamilelik kolay bir süreç değil ama abartmasanız bu kadar
Kusura bakmayın ama bir anlaşma yaptık neden buna uymuyor ben dediği herşeyi söz verdiğim herşeyi tam manasıyla yapıyorumBir tezgah için adamı kırmaya değmez. Tezgah silemeyecek kadar mı halsizsiniz?
Allah başka dert vermesin... sizinn yerinizde olmak için can atan o kadar kadın var ki siz beğenmeyip burun kıvırıyorsunuz.Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Şeker hastasıyım ve zor bir hamilelik geçiriyorum bilip bilmeden konusmayın normal olsam zaten ben yaparımKonu sahibi kac aylik hamilesiniz?Ilk aylar ve surekli kusma durumları varsa yada son aylarda agri ve sanci varsa ona bisey diyemem..ama su hamileligi bu kadar abartip kendinizi hasta moduna sokmanizi anlayamıyorum..
Eskiden kadinlarimiz 9 ay boyunca hem tarlada hem evde calisiyorlarmis hemde hic sikayet etmeden..hala daha calisan birseyler uretmeye çalisan kadinlar var..Bana prenses gibi davranilsin ,beni el ustunde tutsun,hamileyim ben demek..bilemiyorum cocukca buluyorum ben..
Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Bilmek icin sordum zaten..pardon yoksa daha once yazdiniz da ben mi kacirdim?Şeker hastasıyım ve zor bir hamilelik geçiriyorum bilip bilmeden konusmayın normal olsam zaten ben yaparım
daha önce yazmadı arkadaşBilmek icin sordum zaten..pardon yoksa daha once yazdiniz da ben mi kacirdim?
Nasıl bir hamilelik geçirdiğinle ilgili detay vermeden sadece halsizim tezgah silemiyorum yazarsan insanlar sorar doğal olarak. Sinir yapmana gerek yok.Şeker hastasıyım ve zor bir hamilelik geçiriyorum bilip bilmeden konusmayın normal olsam zaten ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?