Hamileyim kocam yardım etmiyor

Bilmek icin sordum zaten..pardon yoksa daha once yazdiniz da ben mi kacirdim?
Halsizimki böyle bir anlaşma yapmak zorunda kaldım değilmi bunu düşünebilmenizi beklerdm ancak siz prenses olmakla yargıladınız beni pardon benmi prenses olmak istiyorum diye birsey söledm?

Çok abartmissiniz bu güzel zamanlari tartışarak geçirmeyin güzelce uyarsaniz tekrar yaptığında dikkat ederdi. Bilmiyorum bazen ufacık şeyleri çok büyütüyoruz varsın silinmesin sinirlenecek takılacak bir şey yok. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Siz de eşinize kaynanalik mi yapmaya karar verdiniz? O kadının tavrı yanlış neden bir yanlış da siz eşinize o şekilde davranarak yapıyorsunuz?
Ben olsam sınırımi esimden alana kadar kaynanamla konuşurdum. Siz kendi evinizin mutfağına da karışmasına müsaade ediyorsanız ileride nelere nelere karışır bebekle ilgili. Hiç meydan vermemek gerek bence

Halsizimki böyle bir anlaşma yapmak zorunda kaldım değilmi bunu düşünebilmenizi beklerdm ancak siz prenses olmakla yargıladınız beni pardon benmi prenses olmak istiyorum diye birsey söledm?
Normalde normal bir hamilelik sureci gecirdigi halde sürekli hicbir is yapamiyorum cunku hamileyim diyen kadinlar bana gore prenses modunda takilmayi seviyor..konu iceriginde seker hastalığınizdan bahsetmeyip insanlar sorunca yazmaniz benim degil sizin hataniz..
Herkesin dusunmesini beklememek yerine acikca yazinda millet ona göre yorum yapsin dimi?

Kaldı ki şeker hastası olup 37. haftaya kadar çalışan veya evde cam kapı balkon silen kadınlar var. Tezgah silmedi diye kocaya çatmak bana biraz ekstrem geldi. Duyarsızlıkla suçlanacaksam da baştan kabul etmiyorum.

Kv sana yaptığını sende kocana yapıyorsun ,hamileliğin zor anlıyorum ama kocanı kendinden uzaklaştırma .

Aynen oyle..kisiden kisiye degissede bazen guclu durmak zorundayiz.Aksi halde kendimizede kotuluk etmis oluruz.Birseylerle mesgul olmak uretmek insani tazeler.Hic halin yoktur cidden ayakta duramazsın anlarim ama yinedd alt tarafi bir tezgah silinmedi diye yaygara koparmak sacma..

Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez

Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi

Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
Sevgili arkadaşım sağol inşallah benim başıma gelmez hayır duan için teşekkür ederim.

Hamilelik zor tabi. Kocam yardım etmiyor yazmışsın ama kocan yardım ediyor. Sadece tezgahı silmemiş. Benim evimi de benden iyi kimse temizleyemez. Kimse evin hanımı gibi temizlik yapamaz yani iki artı iki dört. Adama fazla yüklenme. Temizlik işini de kafaya fazla takma. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. Şimdi oldu mu?

Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi
Aranizda bir anlasma varsa o zaman su dediginizi yaparak ona anlatmaya çalışin.Daginik birakin madem.

Insanlik hali unutur, cani istemez vs..
Bu kadar kati olmak neden ki?
Silmesin, aksam siler nolcak?
Bu stresle dogumdan sonra cocuk ve evle nasil basedeceksiniz?
Adami simdiden biktirirsaniz cikmaza sokarsiniz herseyi, bebek dogduktan sonra elini inadina biseye surmez.
Boyle bi konu icin adama msj atmak sadece insani komik duruma dusurur, alinmayin gucenmeyin.

düşük riskim varmış
bana kalırsa bişeyim yok ama eşim hiçbir işe el sürdürmüyor bu aralar
tezgah falan hak getire lavabo ağzına kadar bulaşık dolu
benim de pek umurumda değil
çekin mutfağın kapısını görmeyin
gelince dersiniz hayatım tezgahı da siliver diye. neden bu kadar huzursuz ettiniz ki kendinizi de eşinizi de bu konuda?

Ben şeyi anlayamadım. Siz bütüüüüün gün evdesiniz, adam çalışıyor, mutfak ona ait, tezgahı silmedi diye laf mı söylüyorsunuz? Çalışan insan da en az sizin kadar halsizdir eminim ki. Maksimum 5 dakika daha fazla iş çıkar mutfakta size, onu yaptınız diye de bebeğe hiçbir şey olmaz.

ayyy burada hamile diye elektrik süpürgesi çalıştırmayanları okuduk.

Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada

torunun yüzünden yapamıyorum öncesinde yapıyordum oğluna söyle de
laf edecekse oğluna yapsın sende böyle densiz düşüncesiz kadını takma
bu dönemlerde zaten fazla abartarak yaşaman duyguları normal ama bunun seni ele geçirmesine izin verme takılmamaya çalış cevap ver içinde kalıp seni sarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…