- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi nymphedoraa
-
Halsizimki böyle bir anlaşma yapmak zorunda kaldım değilmi bunu düşünebilmenizi beklerdm ancak siz prenses olmakla yargıladınız beni pardon benmi prenses olmak istiyorum diye birsey söledm?Bilmek icin sordum zaten..pardon yoksa daha once yazdiniz da ben mi kacirdim?
Siz de eşinize kaynanalik mi yapmaya karar verdiniz? O kadının tavrı yanlış neden bir yanlış da siz eşinize o şekilde davranarak yapıyorsunuz?Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Normalde normal bir hamilelik sureci gecirdigi halde sürekli hicbir is yapamiyorum cunku hamileyim diyen kadinlar bana gore prenses modunda takilmayi seviyor..konu iceriginde seker hastalığınizdan bahsetmeyip insanlar sorunca yazmaniz benim degil sizin hataniz..Halsizimki böyle bir anlaşma yapmak zorunda kaldım değilmi bunu düşünebilmenizi beklerdm ancak siz prenses olmakla yargıladınız beni pardon benmi prenses olmak istiyorum diye birsey söledm?
Kaldı ki şeker hastası olup 37. haftaya kadar çalışan veya evde cam kapı balkon silen kadınlar var. Tezgah silmedi diye kocaya çatmak bana biraz ekstrem geldi. Duyarsızlıkla suçlanacaksam da baştan kabul etmiyorum.Normalde normal bir hamilelik sureci gecirdigi halde sürekli hicbir is yapamiyorum cunku hamileyim diyen kadinlar bana gore prenses modunda takilmayi seviyor..konu iceriginde seker hastalığınizdan bahsetmeyip insanlar sorunca yazmaniz benim degil sizin hataniz..
Herkesin dusunmesini beklememek yerine acikca yazinda millet ona göre yorum yapsin dimi?
Aynen oyle..kisiden kisiye degissede bazen guclu durmak zorundayiz.Aksi halde kendimizede kotuluk etmis oluruz.Birseylerle mesgul olmak uretmek insani tazeler.Hic halin yoktur cidden ayakta duramazsın anlarim ama yinedd alt tarafi bir tezgah silinmedi diye yaygara koparmak sacma..Kaldı ki şeker hastası olup 37. haftaya kadar çalışan veya evde cam kapı balkon silen kadınlar var. Tezgah silmedi diye kocaya çatmak bana biraz ekstrem geldi. Duyarsızlıkla suçlanacaksam da baştan kabul etmiyorum.
Kaldı ki şeker hastası olup 37. haftaya kadar çalışan veya evde cam kapı balkon silen kadınlar var. Tezgah silmedi diye kocaya çatmak bana biraz ekstrem geldi. Duyarsızlıkla suçlanacaksam da baştan kabul etmiyorum.
Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdiAynen oyle..kisiden kisiye degissede bazen guclu durmak zorundayiz.Aksi halde kendimizede kotuluk etmis oluruz.Birseylerle mesgul olmak uretmek insani tazeler.Hic halin yoktur cidden ayakta duramazsın anlarim ama yinedd alt tarafi bir tezgah silinmedi diye yaygara koparmak sacma..
Sevgili arkadaşım sağol inşallah benim başıma gelmez hayır duan için teşekkür ederim.Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
Aranizda bir anlasma varsa o zaman su dediginizi yaparak ona anlatmaya çalışin.Daginik birakin madem.Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi
Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi
Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?