- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi nymphedoraa
-
eşine göre yarım değidlri o iş:)Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
ne diyorKaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Hamile halinizle bide laf mı ediyor laf edecekse yardım etsin sinir oluyorum benim kayınvalidem de geldi bulantı halsizlik hat safhada yardım bile etmedi ypk böyle merhametsizlik zaten normal zamanda beklenilmez ama böylr zamanda insan bekliyor.Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Ama yapıyormuş adam yardım ediyor neticede o bir erkek mükemmel temizlik beklemeyin ondan tamamen hakssızsınız bence.Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
girmişsiniz diğer kişilere cevap vermemişsinizBen yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
Eşim yardım etmiyor demişsiniz ama eşiniz size yardım etmiş . Sadece tezgahı silmeyi unutmuş. Bunu ben bile bazen okuldan işten eve gelince unutuyorum. Ayrıca hastaymışsınız geçmiş olsun ama bir arkadaşım hem şeker hem epilepsi hastasıyken 37.haftasına kadar çalıştı akşamda evde spor yapıp video çekip sosyal medyada paylaşıyordu. Siz siliverin yada eşiniz eve gelince orası silinmemiş siler misin ben silemedim dersiniz yani eşinizde çalışıyormuş moral bozmaya ne gerek var? Burda çok konu açıyolar hamileyim eşim yardım etmiyor diye ama gerçekten etmiyorlar. Siz eşinize şükredin ve değerini bilin bence. Böyle basit şeylerden kalp kırmayın ve daha az sinirli olmayı deneyin. İyi günler. Umarım hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?