Hamileyim kocam yardım etmiyor

Böyle derseniz kendinizden de soğutursunuz.Yardım etsin diyorsanız tatlı dille yaptıracaksınız.Görev verir gibi degil de güzel bir şekilde söyleyin.

eşine göre yarım değidlri o iş:)
eşin ufacık bırsey yaptıgında tesekkur et , öv
böyle tepkili konusursan nasılsa begenmıyor dıye hıc yapmaz

Valla benim gebeliğim riskli, Allah korusun böyle ağır kaldırsam birden suyumun boşalma riski var. Yine de günlük işlerimi yapıyorum. Bence çok abartmışsınız. Eşiniz toplamış siz de iki dakikaya silebilirsiniz. Ayrıca şekeriniz varsa doktor diyet verir ve bu diyetle gayet güzel bir gebelik geçirirsiniz.
Birbirinize karşı temizlik için olay çıkarmak mantıksız.
Temizlik nedir ya hu?

Valla eşinize yaklaşımınız da ters adamın yapacağı varsa da yapmaz topkuyormuş adam mutfağı ki başlıkta yardım etmiyor yazmışsınız haksızlık
Bugün unutmuştur dersiniz bidahakine ara ara tezgahı da siliver hayatım dersiniz eşinize anlar zaten
Ki silmese de beş dakka iki fısfıs sil tamam bezle de iş yaptın diye ölmezsin

Erkek sonuçta nekadar dikkat edebilir ki, bende hamileyim tenceredeki yemege bile midem kalkiyor eşime yük olmamaya çalisip gunluk islerimi yapiyorum yoksa elimi ayagimi herseyden cektigmde hastalik hastasi oluyorum

Erkeklerin çalışan kadınlara yaptığı muamelenin aynısı olmuş. Adam hem çalışıyor hem ev işi yapıyor hem de beğenilmiyor. Azıcık ‘tatlı dile güler yüze doyulur mı doyulur mu’ konu sahibesi, abartmadan şirinleyerek işi koca yıkmaya devam

Keşke benimkisi de o kadar yapsaydı da bi tezgahı silmeseydi. Çocuk olunca zaten eskisi gibi dört dörtlük yapılamıyor işler. Bu kadar kendinizi kasmayın. Biraz genişlemeye çalışın.

kaynaniz laf etmeden siz deyin.
oğlun tezgahı silmeyi unutmuş sabah.çok kızdım mesaj attım diye.
oğluna üzüldugunden bal dök yala yapar kadın.bir daha da laf etmez
bu kadar abartmayın.o kadar halsizseniz esinizde unutmuş olabilir insanlık hali.

kaynanan gitsin ötede laf yapsın.. bende hamileyim kimsede gelip bu ev neden dagınık diyemez. cok gözlerine batıyosa gelmezler evime görmezler olur biter

Boyle derseniz hic yapmaz ben olsam bende yapmazdim.

Bizde yemegi kim yaparsa, bulasik diger kisiye ait oluyor. Herseyi kaldiriyor atiyorum bicagi koymayi unutuyor. Hayatim bicagi unutmussun diyorum kaldiriyor. Tezgah silinmedigi icin triplere gerek yok bence.
Ayrica benim yikanmamis bulasigim ya da silinmemis tezgahim kaynanami ilgilendirmez. Rahatsiz olan temizleyebilir

Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Hamile halinizle bide laf mı ediyor laf edecekse yardım etsin sinir oluyorum benim kayınvalidem de geldi bulantı halsizlik hat safhada yardım bile etmedi ypk böyle merhametsizlik zaten normal zamanda beklenilmez ama böylr zamanda insan bekliyor.

Canınızı sıkmayın herşey olduğu kadar sizden daha önemli değil

Ama yapıyormuş adam yardım ediyor neticede o bir erkek mükemmel temizlik beklemeyin ondan tamamen hakssızsınız bence.

Bizde hamileydik.hem yemek hem bulasij hem ev isi hemde ise gittim.biz nazlanmayi bilememisimz.yardimlasma olur ama boyle zoraki olunmaz ki.mutfak tasinida siliverecek kadar kotu degilsinz herhalde.adam kabul etmis zaten daha niye abartip sogutuyorsn isten.

Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
girmişsiniz diğer kişilere cevap vermemişsiniz
dememiz o ki;

koyvermeyin kendinizi elinizden geleni yapın
tezgah silinmedi diye adama dırdırlanmayın

Anlamıyorsunuz bir anlaşma yaptık mesela ben onun kitaplarını düzenleyeceğime söz versem ama istediği gibi değilde dağınık yapsam hoşuna gitmezdi
Eşim yardım etmiyor demişsiniz ama eşiniz size yardım etmiş . Sadece tezgahı silmeyi unutmuş. Bunu ben bile bazen okuldan işten eve gelince unutuyorum. Ayrıca hastaymışsınız geçmiş olsun ama bir arkadaşım hem şeker hem epilepsi hastasıyken 37.haftasına kadar çalıştı akşamda evde spor yapıp video çekip sosyal medyada paylaşıyordu. Siz siliverin yada eşiniz eve gelince orası silinmemiş siler misin ben silemedim dersiniz yani eşinizde çalışıyormuş moral bozmaya ne gerek var? Burda çok konu açıyolar hamileyim eşim yardım etmiyor diye ama gerçekten etmiyorlar. Siz eşinize şükredin ve değerini bilin bence. Böyle basit şeylerden kalp kırmayın ve daha az sinirli olmayı deneyin. İyi günler. Umarım hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…