- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi nymphedoraa
-
Kardeşim saatlerdir karşımda ders çalışıyor olmasa acaba o mu derdim. Resmen benim annem.
Konu sahibi, eğer yeni yeni yapıyorsa tam düzene alışması zaman alır.Biraz daha sabredin laf edenler de gelip silsin madem çeneleri değil elleri çalişsin.
Eşim hamileyken çok yardımı oldu akşam gezmelere gittiğimizde bile çömelip ayakkabımı bağlardıNe kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..
Bak şimdi hiç ihtimal kalmadı.Yorumu sabah yapmistim hala kardesin olma ihtimalim var
tabi kardesin hamileyse
Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Çok büyütmüşsünüz. Silmediyse silmemiş. Unuttu belkide. Erkekler biz kadınlar kadar pratik olmayabiliyor.Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Bende hamilym ve mutfagı eşim yapıyo aynı durumdayız. Da büyütck bişy yok adam akşama kadr çalışıyo. Bide onların bizim gibi olması zor. Benmkide bulaşk biriktrp öyle yıkıyo napym. Yardım ediyo ya o yeter. Bence biraz yetinmeyi bilmk gerek. Adam elinden geleni yapıyo işte çok takılma sendeArkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Canım ben seni anlıyorum. Öncelikle sıkma canini sen ne kadar rahat olursa bebeğinde o kadar rahat olur. Nerden anlıyorum seni çünkü bende 2.5 ay önce doğum yaptım. hamileligim bazı hastalıklarım yüzünden cok sorunlu geçti. Eşimin tüm işlerle beraber üzerine yıkımdım desem abartmış olmam. Çalışıyordum işten geldikten sonra ben ben değildim ağrılardan duramıyordum ki neredeyse 9 ay böyleydi. Doğum olunca da bambaşka sıkıntılar eklendi. Daha dün benzer bir tartışmayı biz eşimle yaşadık. Doğru mu yaptığımız değil. Özeleştiri yapmak lazım biraz. Kendimize hakim olmamiz lazım. Ben 2 kere hakim olursam diğerinde olamıyorum. Ama doğru olduğunu da savunmuyorum. Tam tersini düşünüyorum. O benim yerimde olsa ben onun yerinde olsam onun yaptıklarının ne kadarını söylenmeden yaparım inan bilmiyorum. Yani diyeceğim o ki sakin kal. Hazır bebis daha yoldayken git yat dinlen. Çünkü doğumdan sonra uykusuzluk baş gostericek kendini torpulemesezsen sana zarar..Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
gordugun eksikler varsa sen tamamla de.Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Beğenmiyorsa kendisi yapsın madem. Hamileyim benden bu kadar yetiştirdiğin de bi işe yaramıyor deseydin.Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?