Hamileyim kocam yardım etmiyor

Kaynanana kızma bi değişik versiyonu sensin çünkü :)
Bi tezgah silmek kaç saniye alır yahu en fazla 1 dk silseydin yormazdı. Anlaşma yaptınız da imza falan attırdın mı bari eğer sözleşme varsa dava aç.

Yardım et dersen pff der demek ki bu işler benin görevim değil ne uğraşacağım salla ya... Ki demis de. Yapacaksın bu iş senin diyeceksin bitti

bende ev işi yapamıyorum. kocam yardım ettim sanıyor.bizimkine hoşaf anlatmak güç ev dağınık yada kırliliğine mana buluyor ama umrumda değil.çok istiyorsa kendi yapsın millette ona bi tarafı ile gülüyor.8 aylık karısına abuk subuk davrandığı için.

Vay konu sahibine laflar hazırlayıp gelmiş bazıları. Yok erkekmis o kadar becerirmis,yok kendileri hamileyken her işi yapmış nazli olamamis,yok şöyle yok böyle:)))) sizler her işe hazır ol,kit a dur şeklinde koşturuyor bundan da büyük keyif alıyor olabilirsiniz ama bazı kadınların bunlarla derdi yok ya ortak ya ortak yanı. Ona kalan vakitte de kitap okur kursa gider spor yapar güzellik salonuna gider arkadaşıyla çıkar....hem çalışıp hem işleri yaparsa kendine nasıl zaman ayıracak. Cahil mi kalsin?

Gorumcem de evliyken boyle memnuniyetsiz-di

tezgah silmek nedir ki.. 5 saniyelik bir iş..
bunun için kocanıza mesaj atmak bile daha uzun sürer herhalde..
kalp kırmaya değmez yani..

Yani yardım etse güzel olur tabi ama dışarda çalısan bir insana bu kadar yüklenmek doğru mu?
Yaptığı şeyi övseniz belki motive olup daha iyisini yapacak ama siz böyle davranmaya devam ederseniz korkarım yapmak istemeyecek ne de olsa memnun olmuyorsun diyerek.
Akşam gelince söylerdiniz silerdi,sinirlenip mesaj atmak olmamış kusura bakmayın.

Şansınızı zorlamayın, yavaş yavaş yaptırın işleri. Birde üstüne gelirseniz bu sefer hiçbir iş yapmadığı gibi daha da çok soğur

her şeyin senin istediğin gibi tam yapılmasını bekleme. benim eşim bir çamaşır asar çamaşırlar ağlar öyle. ama gıkımı çıkarmam. asan adama ne biçim asıyorsun dersen bir daha hiç yapmaz. sen de mutfağı toplamış adama bir şeyi eksik diye laf söylersen onu da bulamazsın.

Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada

ayrıca kaynanana afedersin de b.k yemek düşer. öyle dediğinde çok yardımcı olmak istiyorsan gel sen yap anne veya oğlun bu kadar becerebiliyor daha iyisini öğretseydin keşke de keser sesini.

Sayın konu sahibi eşiniz elinden geleni yapmış teşekkür edeceğine üstüne bir de laf mi ediyorsun demek bu kadar biliyor bunu bulamayanlar var hiç üstüne gitme

Peki eşinize hiçbir şey olmamış gibi iyi davranabiliyor musunuz??? Ben Doğumda ya da başka zamanlarda yaşadıklarımıza baktığımda eşime karşı hınçla doluyorum. Ne değerler sistemine, ne kafasındaki muhakemeye güvenim var...

Sen bu kafayla bu adama hiç bir iş yaptıramazsın. Canım sevgilim eline sağlık zart zurt yağdıracaksın, benim eşim şeker koymayı unuttuğum tatlıyı bile kırk saat övüyor ki musluk kısılmasın, kafayı çalıştırırsan adamı bu dönemde alıştırır, ömür boyu çalıştırırsın

belki bilmiyordur neyi nasıl yapacağını zamanla öğrenecek ama böyle yaparsan olan hevesi de kaçar gider yani silse ne silmese ne yani sonuçta sizin eviniz akşam silinir yazın silinir bazı kadınlar bazı şeyleri gerçekten abartıyor ya

Dr a gittiniz mi tekrar merak ettim .

Eşiyle sevgiliyken belki daha iyisini bulurum diye diğer erkeklerle görüşen bir kadın eşinin değerler sistemini beğenmiyor :) Komik, yazmadan geçemedim.

Eşiyle sevgiliyken belki daha iyisini bulurum diye diğer erkeklerle görüşen bir kadın eşinin değerler sistemini beğenmiyor :) Komik, yazmadan geçemedim.
Evliyken görüşmüş değilim hanımefendi, değerler sistemimde sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…