- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi nymphedoraa
-
Şansınızı zorlamayın, yavaş yavaş yaptırın işleri. Birde üstüne gelirseniz bu sefer hiçbir iş yapmadığı gibi daha da çok soğurArkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Peki eşinize hiçbir şey olmamış gibi iyi davranabiliyor musunuz??? Ben Doğumda ya da başka zamanlarda yaşadıklarımıza baktığımda eşime karşı hınçla doluyorum. Ne değerler sistemine, ne kafasındaki muhakemeye güvenim var...Olur insanlık hali.Gecmiste yapmasıyla alışması zaman alır. Aksam " canım şurayı tekrar siler misin ,eve geldiğim de her yeri temiz görünce huzurluca dinlenebiliyorum" dersiniz.Bozmayin boşuna sinirinizi.Ben hamileliklerim de çok bulantı ve kusma yasardım.Mutfagin onunden zor gecerdim yemek yemek hak getireEsimin o dönem ki triplerini,hıncını görseniz "acaba bebek başkasından mi" derdiniz
Sen bu kafayla bu adama hiç bir iş yaptıramazsın. Canım sevgilim eline sağlık zart zurt yağdıracaksın, benim eşim şeker koymayı unuttuğum tatlıyı bile kırk saat övüyor ki musluk kısılmasın, kafayı çalıştırırsan adamı bu dönemde alıştırır, ömür boyu çalıştırırsın
belki bilmiyordur neyi nasıl yapacağını zamanla öğrenecek ama böyle yaparsan olan hevesi de kaçar gider yani silse ne silmese ne yani sonuçta sizin eviniz akşam silinir yazın silinir bazı kadınlar bazı şeyleri gerçekten abartıyor yaArkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
düşük riskim varmış
bana kalırsa bişeyim yok ama eşim hiçbir işe el sürdürmüyor bu aralar
tezgah falan hak getire lavabo ağzına kadar bulaşık dolu
benim de pek umurumda değil
çekin mutfağın kapısını görmeyin
gelince dersiniz hayatım tezgahı da siliver diye. neden bu kadar huzursuz ettiniz ki kendinizi de eşinizi de bu konuda?
Peki eşinize hiçbir şey olmamış gibi iyi davranabiliyor musunuz??? Ben Doğumda ya da başka zamanlarda yaşadıklarımıza baktığımda eşime karşı hınçla doluyorum. Ne değerler sistemine, ne kafasındaki muhakemeye güvenim var...
Evliyken görüşmüş değilim hanımefendi, değerler sistemimde sıkıntı yok.Eşiyle sevgiliyken belki daha iyisini bulurum diye diğer erkeklerle görüşen bir kadın eşinin değerler sistemini beğenmiyor :) Komik, yazmadan geçemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?