Hamileyim kocam yardım etmiyor

Bu gözler daha neler okucak acaba... bende hamileligimde şeker hastalıgı geçirdim... halsizligi dibine kadar yaşadım.. ama kocama sende şu işi yap demedim.. egerki deseydim inadına yapmazdı.. ben onu pohpohladıkça oda beni pohpohladı.. karşılıklı bu işler adama emir verir gibi söylersen yapmaz..

Not: dogumu sezaryan ile yaptım. Bir önceden cam sildim evimi temizledim ertesi gün doguma gittim

Eşimin bu stresli dönemlerde benden daha fazla stres yaşadığını ama sonra gerçekten bakıma ve yardıma ihtiyacım olduğunda da birden herşeyi üstlendiğini gördüm.Mesela 2.dogumumda hastanede refakatçi olarak sadece eşim kaldı.Hem bebegimize hem de bana eşim baktı.Sonrasinda da evde ilk 20 gün bebegimize gece/gündüz dönüşümlü baktı.Buyuk kizimin kahvaltisina kadar yaptirip okuluna gönderdi. Toparlandıgim ve süreci kendi başıma yurutebilir hale gelince bir baktım herşey eski haline dönmüş.

Ben bazen kendi ablamin yaptigi isi bile begenmeyip ustunden geciyorum. Ki cogu erkek maalesef bunlari yapmadan buyuyor. Kendince belki tamamdi ama size gore degil. Hic yardim etmemiste degil acikcasi, sizin yaptiginiz-istediginiz gibi yapmamis sadece.

Gebelik sürecinde yaşadıklarınızı önceden bilemezsiniz buna okey de
Diğer zamanlarda yaşadıklarımız yüzünden diye tabir ettiğiniz hıncınız dolu adamdan neden çocuk yaptınız ?
Sevişirken hıncınız geçiyor muydu ?
Saçmalık .

Ben konuyu anlamadım aldatma vs ne oluyor biri anlatabilirmi?

Ben konuyu anlamadım aldatma vs ne oluyor biri anlatabilirmi?
Canım arkadaş başka bir arkadaşa birşeyler yazmış
Dogum zamanı ve ondan öncesı yasadıkları ıcın esine kin doluymuş
Diger arkadasada kendince bunları nadıl yok sayıyorsun demiş
Bende kin doluyken nasıl cocuk yaptıgını sevıstıgını sordum
Aldatma vs orasını hiç bilmiyorum
Baskasjnın namus ve şerefi beni ilgikendşrmez cunku bunu haddım olarak yazamam dahi

Ben vazgeçtim küsmüyorm eşime valla temizlemesin artk sadece söz verip öyle baştan savmasına sinir olmustum ama elinden o kadar gelmiş

Ben vazgeçtim küsmüyorm eşime valla temizlemesin artk sadece söz verip öyle baştan savmasına sinir olmustum ama elinden o kadar gelmiş
Bende hamileyim eşim evi süpürür toparlar yıkayabildiğini yıkar asar vs
Evet bir kadın kadar özenli değil ama elinden gelen bu kadar
Karısını doğuma kadar tarlada çalıştıran akşamda evde hizmet bekleyen hödükler varken
Allah razı olsun diyorum şahsen

Cevap normal yoruma veririm. Böyle haddini aşan saçmalıklar için açıklama yapacak değilim

Ay tezgahi da siz siliverseydiniz, elinize mı yapışırdı? Belki unuttu, belki gözünden kaçtı, belki acelesi vardı, bu nedir ya, birine tezgah için iş yerinden mesaj gönderip söylenmek... Ne geçimsizsiniz, hamilelik kimseye kalp kırma, sorun çıkarma hakkı vermez. Oldu olacak intikam için kendi payınıza düşen işi siz de yarım yapın, hey allahım.

iki hamileligimin ikisinde de süründüm. Aylar sürdü bulantim. su bile icemedim serumy edim. Evim les gibiydi. Mutfaga zaten giremezdim.
Evet kaynanam laf ederdi esime esim de sakin tek bir söz söyleme demisti en son.
Ben nasil bazi seyleri yapamiyorsam o da yapamiyor.
Herkes dört dörlük degil Siz olsaniz tezgahi birakmazdiniz evet ama esiniz birakmis.
Bardagin dolu tarafini görün. O tezgah elbet temizlenecek zaten.
Cocuk dogdu bütün isler yarim kaldi zaten.
Esim mesela hicbirseyi beceremez. Ama elinden geldigi gibi toplardi ben de böyle mi toplanir ya diye kizardim. Aslinda elinden gelen bu sadece biz mükemmelliyetciyiz.
Büyütmemek lazim.
Ben byüttüm de ne oldu zamaninda. Esimin kalbi kirildi. Sonra da affettirme isi düsüyor basa ki bu en zoru.

Erkekler böyle büyütüldüğünde için ne yazık ki mutfagı yarım yamalak toplayınca bile "bak ben ne iyi kocayım" moduna giriyorlar.ama yine de söylemeseniz iyi olurmuş.yoksa o kadarını da yapmaz.benim eşimde aynı.eğer yaptığını beğenmezsem bi daha yapmıyor.iyisi mi yaptığını at yan cebine.

Toparladigina sukret onu bulamayanlar da var
Annem de tum mutfagi topla ama ocagi silmeyi unut hic bi is yapilmamis sayardi
Kardeşim saatlerdir karşımda ders çalışıyor olmasa acaba o mu derdim. Resmen benim annem.

Konu sahibi, eğer yeni yeni yapıyorsa tam düzene alışması zaman alır.Biraz daha sabredin laf edenler de gelip silsin madem çeneleri değil elleri çalişsin.

Evin denetleme müdürüsünüz sanırım.
Mutfak onun sorumlugunda , bırakın da dilediği gibi yapsın.
Böyle yaparsanız hiç yapmamaya başlar.
O size yaptığınız iş hakkında bu şekilde yorum yapsa ne hissedersiniz ?

Ben işteyken böyle bir mesaj gelse bir daha asla bi iş yapmazdım. Siz bütün işleri kusursuz yapıyosunuz diye adamda öyle yapabilecek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…