- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Hiç böyle dÜşümemiştim evet belkıde ondan dolayı geç haber verdıler aksamda degıl ozellıkte öğleden sonra demısler buda yemek hazırlama oluyor sanırım . Yok dugunumuze geldıler üstelik kendilerini parçaladılar her konuda yardımcı oldular . İnşallah hayırlısı ıle atlatırımevet çok haklısınız ozellıkle evımde huzurlu olmalılar sıcak bi ortam güler yüzlü olmak kusurlarında kapatır sanırım
iyi geceler kızlar
Şu an çok tadirginim yaklaşık 15 dk önce çok yakın değil ama uzakta olmayan eşimin akrabaları telefon etti yarın öğleden sonra bize geleceklerini söylediler 3 4 aile yaklaşık 8 10 kişi evde olup olmadığını sordular eşimde evdeyim buyurun gelin dedi .
Evleneli 5 ay oldu bu süreçte gelen olmadı birinci derece haricinde yani evimize ilk defa gelecekler .
Ben 2 aylık hamileyim sürekli bulantım var kusuyorum ve elimi kaldıracak halim yokGünlerdir evimi doğru düzgün temizlemedim
Yarın pazar ve hiç böyle hayal etmemiştim .
Evde yemek hazırlayamıyorum akşama kadar aç bekliyorum eşim gelsin bişeyler hazırlasın diye
Bu haldeyken nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum eşim ayıp olur bişey diyemedim dedi.
Eltim var üst katımda ama öyle çok yardımcı olcak biri değil başkada yardımcı olcak kimsem yok şu anda annem Kv şehir dışında .
Bu insanlar ilk kez geliyorlar evime güzel ağırlamak istiyorum halımda cay lekeleri var evim çok temiz degil temizlıgı halletsem mutfak için ne yapmam gerek nasıl yapcam bilmiyorum ?
eşimin aılesınde gelen mısafıre mutlaka sofra kurulur nasıl hakedeceğim bi yol gösterin lütfen
gece gece haber vermelerinden bahsetmıyorum bile Tecrübeli ablalarım bi yol gösterin lütfen çok taktım kafama ya
İnternetten bak lahmacun içi hazirla firına ver...eşinde tatli alsin olsun bitsin..iyi geceler kızlar
Şu an çok tadirginim yaklaşık 15 dk önce çok yakın değil ama uzakta olmayan eşimin akrabaları telefon etti yarın öğleden sonra bize geleceklerini söylediler 3 4 aile yaklaşık 8 10 kişi evde olup olmadığını sordular eşimde evdeyim buyurun gelin dedi .
Evleneli 5 ay oldu bu süreçte gelen olmadı birinci derece haricinde yani evimize ilk defa gelecekler .
Ben 2 aylık hamileyim sürekli bulantım var kusuyorum ve elimi kaldıracak halim yokGünlerdir evimi doğru düzgün temizlemedim
Yarın pazar ve hiç böyle hayal etmemiştim .
Evde yemek hazırlayamıyorum akşama kadar aç bekliyorum eşim gelsin bişeyler hazırlasın diye
Bu haldeyken nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum eşim ayıp olur bişey diyemedim dedi.
Eltim var üst katımda ama öyle çok yardımcı olcak biri değil başkada yardımcı olcak kimsem yok şu anda annem Kv şehir dışında .
Bu insanlar ilk kez geliyorlar evime güzel ağırlamak istiyorum halımda cay lekeleri var evim çok temiz degil temizlıgı halletsem mutfak için ne yapmam gerek nasıl yapcam bilmiyorum ?
eşimin aılesınde gelen mısafıre mutlaka sofra kurulur nasıl hakedeceğim bi yol gösterin lütfen
gece gece haber vermelerinden bahsetmıyorum bile Tecrübeli ablalarım bi yol gösterin lütfen çok taktım kafama ya
E yuh artık. Siz neden sesinizi çıkarmıyorsunuz acaba? Ben sizin yerinizde olsam hemen lafı çarpardım, alışkın değilim mecburum ne yapayım diye. Ay neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ya?Kendimi gordum kv kp bendeler 7 aylik hamileyim ayagimi uzatip yatmis insan degilim dunde akrabalari geldi yatiya kaldilar bulasik makinam bile yok benim elimde yikiyorum ve bugun baska misafir cagirdilar ve misafir bile sen otur dedigi halde kv o alışkın diyor.
Allah kolaylık versin sanada.
Aynen ya robot sanki.E yuh artık. Siz neden sesinizi çıkarmıyorsunuz acaba? Ben sizin yerinizde olsam hemen lafı çarpardım, alışkın değilim mecburum ne yapayım diye. Ay neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ya?
Kaynananıza aşırı sinir oldum. Benimki rahatsız olmayayım diye bana gelmiyor.
Söylemez olur muyum söylüyorum ama kimin umrundakiE yuh artık. Siz neden sesinizi çıkarmıyorsunuz acaba? Ben sizin yerinizde olsam hemen lafı çarpardım, alışkın değilim mecburum ne yapayım diye. Ay neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ya?
Kaynananıza aşırı sinir oldum. Benimki rahatsız olmayayım diye bana gelmiyor.
Ciddi misin sen? Yardım da mı etmiyo çağırdığı misafirler için. Kuaura bakma senin iyiliğin için eleştiri asla değil ama yorulduğunu söylesen yani olmaz ki ama. Allah sana da kolaylık versinKendimi gordum kv kp bendeler 7 aylik hamileyim ayagimi uzatip yatmis insan degilim dunde akrabalari geldi yatiya kaldilar bulasik makinam bile yok benim elimde yikiyorum ve bugun baska misafir cagirdilar ve misafir bile sen otur dedigi halde kv o alışkın diyor.
Allah kolaylık versin sanada.
Eşiniz ne yapıyor bu durumda? Ben cinnet geçirirdim.Söylemez olur muyum söylüyorum ama kimin umrundaki
Yaşlı olduklarından kalplerini kırmak istemiyorum susuyorum bazen cok bunaliyorum soyluyorum ama eski kafali insanlar anlamiyorlar.Ciddi misin sen? Yardım da mı etmiyo çağırdığı misafirler için. Kuaura bakma senin iyiliğin için eleştiri asla değil ama yorulduğunu söylesen yani olmaz ki ama. Allah sana da kolaylık versin
Esim tam anlamiyla anne babaci bisey diyemiyor guldurmeye calisiyor iste beni masaj falan yapiyor kendince durumu kurtariyor ama ben koşturmaktan hamileligimin farkina varamadim henuzEşiniz ne yapıyor bu durumda? Ben cinnet geçirirdim.
Ben aserdigim seyi soylemiyorum bile kv basliyo 8 tane dogurdum birinde canim bisey istemedi. Bi yerim ağrısa evimin işinide gordum cocuklarada baktım ağrı felan bilmedim diyor.4.5 aylık hamileyim. Şimdi ki hamileler kendini prenses sanıyor bizde hamile kaldık diyen hatun tayfasına aşırı gıcığım. Herkesin hamileliği bebeği kendine kimene der geçerim. Tedavi surecini de ele alırsak yaklasık 1 yıldır elimi ise sürmedim. Kayınvalide görümce vb. kişiler de dahil olmak üzere tek bir kişiyi ağırlamam, zerre umrumda olmaz. Eve misafir çağırmayı bilen eşine söyle temizliği de ikramıda halletsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?