Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

Allah Allah! hangi akila hizmet beyaz (!!!!) hali almisim bilmiyorum, cok korumuyoruzda, iki uc cay lekesi var. hemmmmen deniicem!

Allah Allah! hangi akila hizmet beyaz (!!!!) hali almisim bilmiyorum, cok korumuyoruzda, iki uc cay lekesi var. hemmmmen deniicem!
olsun canim, benim salonum komple krem tonlari. Acik renk iyidir, insanin ici aciliyor. Ne yapalim annelerimiz gibi koyu kahve mi alalim her seyi =)) dene bence memnun kalacaksin

sizin ev düzeninizden kv ye ne canim, siz istiyorsanız alınmalı hem maddi durum da müsaitmis. eşinizde de merhamet yok sanirim, siz bu durumu kabul ediyorsanız bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesef
Anne ve babasi yanimizda suan gidince onlar alcaz yeni evede cikicaz onu bekliyoruz bende sıkıldım yoksa
Neden hep kadinlar eş hatırıni düşünmek zorunda ki? Esiniz sizin hatirinizi düsünüyor mu,yazik degil mi size, herkesin hamileligi bir sanki. Sizin yerinizde olsam doktorumla anlasip sancim var diye hastahaneye kacarim
Aklima gelmedi degil ama doktorada yalniz gitmiyorum ki yanimda kaynanam hep hatta benden once soruyor bebegin durumunu falan

olsun canim, benim salonum komple krem tonlari. Acik renk iyidir, insanin ici aciliyor. Ne yapalim annelerimiz gibi koyu kahve mi alalim her seyi =)) dene bence memnun kalacaksin
ayy benim evimde diger mobilyalarda koyu kahve cok ama haha! tesekkur ederim bu fikir icin, konu sahibide kusura bakmayiversin!

Ben yerinde olsam kanamam var deyip hastaneye gider sonra da kv gidene kadar yatardım. Misafire de ne yaparsa yapsın artık :)
Doktoru ayarlamak sıkıntı dibimden hiç ayrılmazki beni konusturmak istemiyor nerdeyse benden haric 4 gelin daha var hepsinin agzi var dili yok ilkokul ter hepsi bisey bilmediginden hepsine mudahele etmis banada oyle yapmaya karisiyor

kv hamileliğimi öğrendiginden su bile istemedi benden (lafın gelişi)
bi kere bi tabak alıp mutfaga götüreym dedim yolda elimden aldı..
yazıktır günahtır insanın yeri geliyo kolunu kaldırmaya hali olmuyo
o kadar misafir cagırılır mı. bide alışkın demiş küfür gibi..

Anne ve babasi yanimizda suan gidince onlar alcaz yeni evede cikicaz onu bekliyoruz bende sıkıldım yoksa

Aklima gelmedi degil ama doktorada yalniz gitmiyorum ki yanimda kaynanam hep hatta benden once soruyor bebegin durumunu falan
Allah sabir versin ne denirki baska :

Kızlar uzun uzun yazarım diye yazmadım hastanedeydım sıra beklerken girmiştim bi iki kez hakkınızı helal edın

Hepınıze fıkırlenız ve yorumlarınız ıcın çok teşekkür ederim önecelikle güzel ve yardım sever ve ilgiyle yazdığınız yorumlarınız için hepınızı yanaklarınızdan sevgıyle öpüyorum :)

Dün benim için çok kötü ve zor bi gündü çok erken kalktım eşim Kalkana kadar ortalığı topladım o kalkınca saolsun evi süpürdü parlatıcı almaya gidemedik evde kosla vardı onunla halıları sildi bende o ara balkon camlarını oturma odasının camını tozları felan aldım çok telaş yaptım elitimin haberci vardı gelıyo naptın demeyınce yardımda rica edemedim gittik bi kaç hazır biley aldık pide yaptıracaktık eltim geldi çorba yapabılırmı düye rıca ettım kendisine pide yapılana kadar cay sonra pide sonra tekrar cay yorucu olur dedi kolay hemen 1saatte yemek hazırladı bende yardım ettim cam pencere açık :) bu arada misfırlerıkız aksama kadar bekletti bizi bu surede bizim evde kaynımgıl biz ayrı bi sofra telaşımız daha oldu misafırlerımız akşam geldiler üstelikte yemeğe

hiçte hatta suçlanmadılar hamıle kadın felan diye

öyle çok yoruldum ki erkeklere ayrı bayanlara ayrı sofra kurduk sonra cay onun yanına aparatif bişeyler sonra meyve derken en son yuruyemıyordum uğramadılarsa baya oturdular 15kısıydık 6 7 tanede çocuk evin içi curcunaydı onlar çıkınca çok agrım oldu benım incitmişim koşturmaktan çok canım yandı ilaç içmek zorunda kaldım eşim ovaladı felan ama kemıklerim sızlıyordu yorgunluktan akşama kadar bişeyde yiyemedim sonra aç aç uyumuş kalmışım rüyamda bile Allah korusun kanamam olduğunu görüyordum

Çok yordum bebeğimi annem benım beni en çok üzen o bu ilk ve sondu bir daha hamileyken misafir görmek bile istemiyorum

gelip 2 cümle yazmak zor olmamalı. siteye hiç girmese anlarım ama. benim böyle bi konum olsa, başka konularda gezmek yerine önce gelir kendi konuma cevap yazarım.
hakaten yaa misafirler agırlandı gönderildi iş bitti gibi olmuş,, iyiymiş..
forumda başka konulara bakıp, kendi konuna bişey yazmamk nedenki. bu kadar merak eden insan varken. K KumkatNedir

neden hastanedesin dünkü yorulman yüzündenmi yoksa genel kontrolmü. çok düşüncesizlermiş yardım eden olmadımı hiç elti dışında

İnsanlar genelde hayal kırıklığıdır bende.. ne diyeyim geçmiş olsun...

neden hastanedesin dünkü yorulman yüzündenmi yoksa genel kontrolmü. çok düşüncesizlermiş yardım eden olmadımı hiç elti dışında

Yok tatlım hamilelik için doktorum bi kaç tahlil istedi hastanede onları vermeye gittik eltim ve bi kız vardı yardım eden ama ne kdr yardım edilirse işin büyük bölümü hep bendeydı ben servıs yaptım mesela bu bıle bana bı ezıyetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…