- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam ay sancım var diye bağırır sadece uzanırdım. Banane misafirden. Böyle eziyet olamaz. Lütfen kendinize bu eziyeti reva görmeyin yazık.Esim tam anlamiyla anne babaci bisey diyemiyor guldurmeye calisiyor iste beni masaj falan yapiyor kendince durumu kurtariyor ama ben koşturmaktan hamileligimin farkina varamadim henuz
Sırf eşimin hatrına zaten herşey yoksa banane dediginiz gibimAllah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam ay sancım var diye bağırır sadece uzanırdım. Banane misafirden. Böyle eziyet olamaz. Lütfen kendinize bu eziyeti reva görmeyin yazık.
Kayınvalidem beni arayamıyor ki birde cesaret edip laf etsin. Ben ilk bebeğimi kaybedince kürtajdan sonra ziyarete gelen olmadı diye set çektim. Benim diyen babayiğit sınırımı geçemez. Eşimde bilir kendi gidiyor arada yeter sonuçta benim ailem değillerBen aserdigim seyi soylemiyorum bile kv basliyo 8 tane dogurdum birinde canim bisey istemedi. Bi yerim ağrısa evimin işinide gordum cocuklarada baktım ağrı felan bilmedim diyor.e ben öliyim o zaman ne kadar nazlıyım aman Allahım
iyi geceler kızlar
Şu an çok tadirginim yaklaşık 15 dk önce çok yakın değil ama uzakta olmayan eşimin akrabaları telefon etti yarın öğleden sonra bize geleceklerini söylediler 3 4 aile yaklaşık 8 10 kişi evde olup olmadığını sordular eşimde evdeyim buyurun gelin dedi .
Evleneli 5 ay oldu bu süreçte gelen olmadı birinci derece haricinde yani evimize ilk defa gelecekler .
Ben 2 aylık hamileyim sürekli bulantım var kusuyorum ve elimi kaldıracak halim yokGünlerdir evimi doğru düzgün temizlemedim
Yarın pazar ve hiç böyle hayal etmemiştim .
Evde yemek hazırlayamıyorum akşama kadar aç bekliyorum eşim gelsin bişeyler hazırlasın diye
Bu haldeyken nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum eşim ayıp olur bişey diyemedim dedi.
Eltim var üst katımda ama öyle çok yardımcı olcak biri değil başkada yardımcı olcak kimsem yok şu anda annem Kv şehir dışında .
Bu insanlar ilk kez geliyorlar evime güzel ağırlamak istiyorum halımda cay lekeleri var evim çok temiz degil temizlıgı halletsem mutfak için ne yapmam gerek nasıl yapcam bilmiyorum ?
eşimin aılesınde gelen mısafıre mutlaka sofra kurulur nasıl hakedeceğim bi yol gösterin lütfen
gece gece haber vermelerinden bahsetmıyorum bile Tecrübeli ablalarım bi yol gösterin lütfen çok taktım kafama ya
canim cok uzuldum hamile halinle bu kadar hizmet edip bulaşık filan yıkamana, eşin hiç anlayış göstermiyor mu. 9.aya gelince çok ağırlasip zorlanacaksin bari eşine biraz duygu sömürüsü yap bulaşık makinesi alın taksitle, en basit modelinden bile alsan işini görür. yorma kendini azıcık naz yap , kv ye de soyle artık yapamıyorum belim ağrıyor sancim var filan de yoksa anlayacagi yok..Kendimi gordum kv kp bendeler 7 aylik hamileyim ayagimi uzatip yatmis insan degilim dunde akrabalari geldi yatiya kaldilar bulasik makinam bile yok benim elimde yikiyorum ve bugun baska misafir cagirdilar ve misafir bile sen otur dedigi halde kv o alışkın diyor.
Allah kolaylık versin sanada.
Maddi sıkıntısı yok eşimin biz nişanlıyken kaynanam aldırmamış eşime ben sormamıştım tabi o zaman eşya pek umrumda degildi ama duyunca zoruma gitmisti baskalarinin yaninda ben aldirmadim demesi falan.canim cok uzuldum hamile halinle bu kadar hizmet edip bulaşık filan yıkamana, eşin hiç anlayış göstermiyor mu. 9.aya gelince çok ağırlasip zorlanacaksin bari eşine biraz duygu sömürüsü yap bulaşık makinesi alın taksitle, en basit modelinden bile alsan işini görür. yorma kendini azıcık naz yap , kv ye de soyle artık yapamıyorum belim ağrıyor sancim var filan de yoksa anlayacagi yok..
sizin ev düzeninizden kv ye ne canim, siz istiyorsanız alınmalı hem maddi durum da müsaitmis. eşinizde de merhamet yok sanirim, siz bu durumu kabul ediyorsanız bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesefMaddi sıkıntısı yok eşimin biz nişanlıyken kaynanam aldırmamış eşime ben sormamıştım tabi o zaman eşya pek umrumda degildi ama duyunca zoruma gitmisti baskalarinin yaninda ben aldirmadim demesi falan.
Neden hep kadinlar eş hatırıni düşünmek zorunda ki? Esiniz sizin hatirinizi düsünüyor mu,yazik degil mi size, herkesin hamileligi bir sanki. Sizin yerinizde olsam doktorumla anlasip sancim var diye hastahaneye kacarimSırf eşimin hatrına zaten herşey yoksa banane dediginiz gibim
Ben yerinde olsam kanamam var deyip hastaneye gider sonra da kv gidene kadar yatardım. Misafire de ne yaparsa yapsın artık :)Söylemez olur muyum söylüyorum ama kimin umrundaki
gercekten mi? nasil uyguluyorsunuz bunu peki?Halidaki lekeler icin bulasik makinesine kullandigimiz parlatici ile silmeyi deneyin. Super leke cikariyor. Ozellikle ne kadar beklerse beklesin çay lekesini %100 cikariyor.
parlaticiyi haliya/koltuga dokup bezle siliyorum. Krem rengi koltuga 1 bardak cayi boca etti esimin kuzeni, hemen cikariyor. Buarada kayinvalidemin halisinda uzun zamandir bekliyordu lekeler, onlar da cikti. Buarada marka da fark etmez. Ben şok marketten mintaks aliyorum ucuz diye =))gercekten mi? nasil uyguluyorsunuz bunu peki?
Ne modaymış makarna salatasıbim den hazır böreklerden al evde yapılmış gibi ,
makarana salatası yap ,
pastaneden kuru pasta ,
ve yaş pasta,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?