Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

Esim tam anlamiyla anne babaci bisey diyemiyor guldurmeye calisiyor iste beni masaj falan yapiyor kendince durumu kurtariyor ama ben koşturmaktan hamileligimin farkina varamadim henuz
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam ay sancım var diye bağırır sadece uzanırdım. Banane misafirden. Böyle eziyet olamaz. Lütfen kendinize bu eziyeti reva görmeyin yazık.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Sizin yerinizde olsam ay sancım var diye bağırır sadece uzanırdım. Banane misafirden. Böyle eziyet olamaz. Lütfen kendinize bu eziyeti reva görmeyin yazık.
Sırf eşimin hatrına zaten herşey yoksa banane dediginiz gibim

Kayınvalidem beni arayamıyor ki birde cesaret edip laf etsin. Ben ilk bebeğimi kaybedince kürtajdan sonra ziyarete gelen olmadı diye set çektim. Benim diyen babayiğit sınırımı geçemez. Eşimde bilir kendi gidiyor arada yeter sonuçta benim ailem değiller

Son Durum ne???

Bi temizlikci bayan arayiver. Ev yapimi pasta borek yapan kadinlar var onlarada siparis veriver oldu bu iss :)))

Anlamıyorum ben vallahi bu insanları.50 yıl önceki hamilelikle bu günü kıyaslıyolar. Ve şu kayınvalide laf sokma sanatını anlayamıyorum iki günlük gelin, hamile dinlemeden yardır ohh ne güzel.

eltine evi süpürttür sende full sil.. Sen dua et akşam yemeğine kalmasınlar curcuna o zmn başlar.
kıymalı pide söyle yanına ayran yap .. uğraşma elinde..

canim cok uzuldum hamile halinle bu kadar hizmet edip bulaşık filan yıkamana, eşin hiç anlayış göstermiyor mu. 9.aya gelince çok ağırlasip zorlanacaksin bari eşine biraz duygu sömürüsü yap bulaşık makinesi alın taksitle, en basit modelinden bile alsan işini görür. yorma kendini azıcık naz yap , kv ye de soyle artık yapamıyorum belim ağrıyor sancim var filan de yoksa anlayacagi yok..

Maddi sıkıntısı yok eşimin biz nişanlıyken kaynanam aldırmamış eşime ben sormamıştım tabi o zaman eşya pek umrumda degildi ama duyunca zoruma gitmisti baskalarinin yaninda ben aldirmadim demesi falan.

Maddi sıkıntısı yok eşimin biz nişanlıyken kaynanam aldırmamış eşime ben sormamıştım tabi o zaman eşya pek umrumda degildi ama duyunca zoruma gitmisti baskalarinin yaninda ben aldirmadim demesi falan.
sizin ev düzeninizden kv ye ne canim, siz istiyorsanız alınmalı hem maddi durum da müsaitmis. eşinizde de merhamet yok sanirim, siz bu durumu kabul ediyorsanız bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesef

Sırf eşimin hatrına zaten herşey yoksa banane dediginiz gibim
Neden hep kadinlar eş hatırıni düşünmek zorunda ki? Esiniz sizin hatirinizi düsünüyor mu,yazik degil mi size, herkesin hamileligi bir sanki. Sizin yerinizde olsam doktorumla anlasip sancim var diye hastahaneye kacarim

Halidaki lekeler icin bulasik makinesine kullandigimiz parlatici ile silmeyi deneyin. Super leke cikariyor. Ozellikle ne kadar beklerse beklesin çay lekesini %100 cikariyor.

gercekten mi? nasil uyguluyorsunuz bunu peki?
parlaticiyi haliya/koltuga dokup bezle siliyorum. Krem rengi koltuga 1 bardak cayi boca etti esimin kuzeni, hemen cikariyor. Buarada kayinvalidemin halisinda uzun zamandir bekliyordu lekeler, onlar da cikti. Buarada marka da fark etmez. Ben şok marketten mintaks aliyorum ucuz diye =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…