- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi smallmommy
-
haklısınız ama size eziyet eden bir adamlada durmaya hakkınız yok , onu size eziyet etmesie hakkı yok bence boşansanız çocugunuza hak geçmezevet cok kotu bir sey affedilemez yaptigi davranis ama bosansam bile arada cocugum var onu babadan ayri birakmaya hakkom uok
16 yasimdan beri bu adamla birlikteyim. Mukemmel bir flort donemimiz ve nisanliligimiz oldu. ben hamile kaldiktan sonra degisti birseyler. Normalde yine coK duzgun gorunuyordu hersey sinirlendigi anlar haric. 2 defa gercekten sinirli anini gordum. O da el kaldirdigi zamanlar.
22 yasındasın okul bırakman şart mıydı ya da hemen çocuk yapman şart mıydı..Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen
geriye donup degistiremeyecegim seyler icin yapabilecegim birsey yok. 30 yasinda evlensem de ayni seyleri yasayabilirdim. Hayati yasamanin yasla ilgisi yok. Evlilik de tecrube edilmeden dort dortluk yasanacak birsey degil. Cocugu da isteyerek yaptik. birkac sene erken evlendim diye hata bendeyse birsey diyemeyecegim. :)22 yasındasın okul bırakman şart mıydı ya da hemen çocuk yapman şart mıydı..
önce okulu bitirseydin..sonra evlenseydin kaçıyo muydu erkekler..2yıl bekleseydin evliliğin otursaydı bari yaşın geç olsa anlarım kusura bakma ama hata sende..
asırı duygusalsın zaten gebelikten su an sakince otur cekilmez olmamaya çalış inş.düzelir..
Canım benim emin ol 30 yasında evlensen daha iyi olurdu ayaklarının üstünde dururdun bence tabi...ailen zenginse gül gibi yaşarım boşancam yer içer gezerim çocugumu iyi yaşatırım diyosan affetme tabi hayat senin..geriye donup degistiremeyecegim seyler icin yapabilecegim birsey yok. 30 yasinda evlensem d
Yine soyluyorum zor biri oldugum zamanlar oluyor. 6 senedir hayatimda ve beni oyle alistirdi ki ilgisine sevgisine. Yaptigi guzel seyleri buralara sigdirmam mumkun degil. onun umursamaz ilgisiz haline aliskin degilim. ben her istedigimde fazla fazla ilgileniyor ama sonunda da patliyor.
Zaten isten geldiginden beri biseyin var bana patladin dedim. yok dedi var dedim yok dedi var dedim, ikimizinde sesi yukseldi.ben seninle normal konusuyorum sakin olur musun dedi. sen kendi sinirine bak sana mi sorucam nasil konusacagimi dedim. Aonra firladi yataktan yeter lan yeter diye bagirdi eve gidiyoruz cildirttin beni biktirdim dedi. Ben de firladim yataktan kus icine attiklarini dedim bagirdim. Beni cileden cikarma dedi elini kaldirdi.ben de o el kalktiysa vuracaksin dedim. Git basimdan cileden cikartma dedi hala eli havada. Ben de bi tane tokat attim viracaksin dedim. eli hala havada. bi daha vurdum vur dedim. Cikti gitti disari 5 dk sonra geldi ben esyalarimi topluyordum zaten geldiginde sakindi.
şu yazınızı okuyana kadar eşinizi daha haksız bulurken; bu yazınızdan sonra durum değişti...
belki de iş yerinde gerçekten bir sorun oldu; sonuçta siz hamilesiniz üzülmeyin diye size anlatmak istememiş olabilir... yada sadece o an bunu konuşmak istememiş olabilir....
şahsen ben yok bi şey derken, ısrarla var bi şey dese karşımdaki... deliye dönerdim. bence eşiniz oldukça sabırlı.
sonrasında dizinize yatmış uyumuş, belki de uyuyup dinlenmek istedi; ki öncesinde de sizi erken olmasına ve uykusu gelmesine rağmen duşa sokmak istemiş, siz kendiniz girmek istemişsiniz....tek başınıza...
sonrasında da sizi gerçekten duymamış olabilir... bazen insan dalar.... aynı odada karşınızda oturan kişi bile seslendiğinizde duymayabilir... bu olasıdır.....
yukarıda yazanları okuduğumda ben olsam napardım eşinizin yerinde diye düşündüm.... o el inmemişken vur vur diye tahrik etmek, üzerine tokat atmak... şiddete tek yönlü mü karşıyız???? sonuçta vuran sensin... ona değer vermiyor musun? o nu sevmiyor musun? ya yarın öbür gün çocuğunun önünde yine BABASINA şiddet uygularsan? o çocuğun psikolojisi nolur??????
ve adam çıkmış odadan sakinleşmek için....
bence eşine haksızlık etme!! eşinin yerinde olsam evet boşanalım desen karşı çıkmazdım, unutalım desen karşı çıkmazdım.... bi şeyleri çözelim desen "lütfen otur ve enine boyuna düşün, evliliğimize ne yapıyosun" derdim. hamilelik psikolojisini bilemiyorum, henüz yaşamadım. ancak sorununuzun anlayışsızlık olduğunu düşünüyorum. ilgiye sadece kadınların ihtiyacı yok, anlayışa sadece kadınların ihtiyacı yok....adam o an işteki sıkıntısını anlatmak istememiş, üstelemeyebilirdin. yatmak istemiş, yatmadan seni duşa sokayım demiş, o zaman girebilirdin.... sinirlenilmiş ve ortam yeterince gerginken bi de birbirinizin üstüne gitmişsiniz...
hem yaşınız küçük hem de yeni evlisiniz... birbirinize zaman verin. bence çözümeyecek bir sorun değil. hatta çözüm için özür dilemeyi ihmal etmeyin karşılıklı birbirinizden. siz de hatalısınız....
Samimi yorumunuz için teşekkür ederim. Tek taraflı değil evet. Herşeyin hayırlısı olsun.İcimden bosanin diyesim var boyle sacma sebeblerden bosanmaya geldiyseniz sonunuz yok zaten olan o cocuga olur ona uzuldum.. Azicik buyuyun cahil cahil is yapmayin her iki taraf icinde diyorum tabikide boyun egmiycen konuscan savscan ortada biseyde yokki abartmayin cocugu dusun.. Bosanmak en kolayi bosansan nolcak bu akilla 2. Kocayida bosarsin ister kiz ister kizma aklin basina gelsin sirkelen diye tepki veriyorum ilk donemlerde sacma sapan kavgalarimiz bizimde oldu esimde el kaldirdi vurmadi ama azicik hatayida kendinde ara bende esimi kizdiriyordum oda insan sabri tasiyor vurmaz benim esim asla ben onu ozaman anlamistim cunki sabri tasti reflexlee el kaldirdi insan bu insan biz istiozki adamlarin tepesine cikak onlar bisey dedimmi cekemem edemem bosanak.. Olmaz ! Okadarda cit kirildim olmayin sabir en guzel seydir anliyorum hamilesin bende hamileyim saglikli dusun derim hersey okadar kolay degil.. Daha yasinda kucuk ve daha yeni evlisin.. Bebegini dusun ona gore hareket et derim ..
Herkese teşekkür ederim iyi ve kotü yorumları için. Birazdan buraya gelecek annemin yanındayım. Ailesi de burada olacak ve konuşulacak. Ne konuşacağımı, hangi kelimeleri seçeceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?