- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 103
- 36
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Sağol canım beta hcg degerim çok düşük çıktı yukselebilirde düşebilir de adet olmadığın hergün için sevin dediler küçük bir ihtimal de olsa umutlandimüzülme di cem olmuyor biliyorum dua et canım bol bol ben bütün herkes için ediyorum
Ben bir haftadır göğüs ağrısı yaşıyorum nerdeyse kasiklarim kopacak ama testlerde birşey yok olsa çıkardı değil miCanm bazen stres hep gecieye hem de erken olmaya neden oluyo teste yaptin cikmadiysa bi doktora gitmekte fayda var bence .. ben kendimde en belirgin ozelligi gossumun asiri agrisi ve sismesinden anladim yani
Bence deqilsin tatlım adet önce belirtiler havalar değişio o yüzden yorgunluk hissediyor olabilirsinve muhtemelen üşütmüşsün kasıklarına o yüzden batmalar oluyor bence maydanozu kaynat kullnmayacagın yogut helkesi olur üstüne otur battaniyedi cek üstüne hemen olursun ve içinde ne kadar iltihap akıntı varsa hepsini helkede göreceksin rahatlıyacaksınKasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim
O nun hamileliği kesinleşti canimBence deqilsin tatlım adet önce belirtiler havalar değişio o yüzden yorgunluk hissediyor olabilirsinve muhtemelen üşütmüşsün kasıklarına o yüzden batmalar oluyor bence maydanozu kaynat kullnmayacagın yogut helkesi olur üstüne otur battaniyedi cek üstüne hemen olursun ve içinde ne kadar iltihap akıntı varsa hepsini helkede göreceksin rahatlıyacaksın
Hahaha bütün yorumları okımadım cnm hyrlı bi seklde kavssnO nun hamileliği kesinleşti canim
Benim adetim 6 gün geçti fakat testlerde çıkmadı ben de çok merak içindeyim bir kaç gün geçtikten sonra hamile oldugunu öğrenen var miarkadaslar merhaba, benim de adetim 4 gun gecikti ve idrar ve kan testinde cikmadi, dr ultrasinla bakti rahmin normale gore kalinlasmi gorunuyor ama kese gorunmuyor dedi. bir hafta daha bekle olmazsan adet gormen icin ilac veririm dedi, bu sekilde olup da sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda?
Canim 6 gun gecip hamile olup testte cikmamasi biraz zor ihtimal kanda kesin cikiyo diye biliyorum eger istiyosan bebek seni uzmek istemem ama yanlis anlama sakin beni benim ki adetime 1 gun kala idrarda da kandada cikti.umarim herseg gönlünce olur.Benim adetim 6 gün geçti fakat testlerde çıkmadı ben de çok merak içindeyim bir kaç gün geçtikten sonra hamile oldugunu öğrenen var mi
Canım aynı sıkıntı bende de var bugün doktora gittim ultrasonla bakti kese gorunmedi test yaptı testte de çıkmadı hiç adet gecikmesi olmadı bende bu kadar 10 gün oluyor bugün. Çok üzüldum sonucu görünce. Bizimle aynı olup hamilelgni daha sonra dan öğrenen arkadaşlar var mi acaba bize bir yol gösterinBenim adetim 6 gün geçti fakat testlerde çıkmadı ben de çok merak içindeyim bir kaç gün geçtikten sonra hamile oldugunu öğrenen var mi
Hic bilmiyorum ne yapacagimi bugun dr gidecegim tekrar kan tahlili yaptirdim bakalim degisiklik olacak mi isin garip tarafi bende hic gecikme olmaz 10 gundur kasik ve bel agrisi cektim hâlâ da devam ediyorCanım aynı
Canım aynı sıkıntı bende de var bugün doktora gittim ultrasonla bakti kese gorunmedi test yaptı testte de çıkmadı hiç adet gecikmesi olmadı bende bu kadar 10 gün oluyor bugün. Çok üzüldum sonucu görünce. Bizimle aynı olup hamilelgni daha sonra dan öğrenen arkadaşlar var mi acaba bize bir yol gösterin
cocugum olmasini cok istiyorum daha once hic gecikme yasamamistim Meraktan öleceğim sordum daha uzun süre geciken bayanlar var onlarda sonradan öğrenmişler ama ben umutlanmak istemiyorumCanim 6 gun gecip hamile olup testte cikmamasi biraz zor ihtimal kanda kesin cikiyo diye biliyorum eger istiyosan bebek seni uzmek istemem ama yanlis anlama sakin beni benim ki adetime 1 gun kala idrarda da kandada cikti.umarim herseg gönlünce olur.
Insallah istediğin gibi olur canim dedigin gibi testte negatif cikip sonradan ogrenen varmi ben bilmiyorum. Ama benim bi onceki testimde 3 gun gecmisti idrar testinde kan testinde de nagtif cikmisti hatta cok umutlanmistim.kotu bi durum umarim sevindirici haber verirsin bizecocugum olmasini cok istiyorum daha once hic gecikme yasamamistim Meraktan öleceğim sordum daha uzun süre geciken bayanlar var onlarda sonradan öğrenmişler ama ben umutlanmak istemiyorum
Insallah canim bu belirsizlik beni çok uzuyor gelecekse gelsin yada varsa çıksın diye ama her testte yok adet te hamilelik belirtisi var kasik bel ve göğüs ağrısı ama adet te de vardı sadece bu kadar etklili bir ağrı değildi ve bel agrisi yoktu idrar bu kadar sarı değildi kaşıntı batma yoktu offff durum vahim yaniiiInsallah istediğin gibi olur canim dedigin gibi testte negatif cikip sonradan ogrenen varmi ben bilmiyorum. Ama benim bi onceki testimde 3 gun gecmisti idrar testinde kan testinde de nagtif cikmisti hatta cok umutlanmistim.kotu bi durum umarim sevindirici haber verirsin bize
Hakkımızda hayırlısı olsun canım yaHic bilmiyorum ne yapacagimi bugun dr gidecegim tekrar kan tahlili yaptirdim bakalim degisiklik olacak mi isin garip tarafi bende hic gecikme olmaz 10 gundur kasik ve bel agrisi cektim hâlâ da devam ediyor
Sonucu almaya gidiyorum inşallah vardır birseylerHakkımızda hayırlısı olsun canım ya
Ciktimi canim sonucun ?Sonucu almaya gidiyorum inşallah vardır birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?