- Konu Sahibi Selinbocek
-
Adetin kac gun sürüyor ?Canım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Adetin bittigi gunden itibaren 2 gün bos 3. 4. 5. Gunler orta gebelik sansi yumurtlama düşük 6. Gun gebelik sansi yuksek 7. Gun sanırım yunurtlamaa günü 8. Gunde gebelik sansi düşük yaziyordu. Hatirladigima gore takvimi hamileye çevirdiği m icin eski halini gostermiyor yoksa foto gonderirdim sana.kisacasi benim takvime göre adetten yaklasik 1 hafta sonra gebelik sansi yuksek oluyoCanım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Amin canım benim bu ay bir mucize olması gerek[/QUOTE
Olur inşallah. İki tarafta da tıbbi yönden sıkıntı yoksa
Kaç günde bir adet oluyorsun 14 u çıkaracaksın mesala 30 günde bir oluyorsan 16.gün yumurtlama günü oluyorCanım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Kaç günde bir adet oluyorsunuz onu bilmen lazim. 28 günde ise 28-14=14 . günün yumurtlama gunundur . reglin bittikten sonra gün asiri birlikte olursan 18.güne kadar hamile kalma olasiligin artiyor canm .ama bazi kadınlarda bu farklı oluyor bunu da yumurtlama gününde akintilarinla anliyorsun.regli bitiminde kuru günlerin oluyor daha sonra 11. 12. Günler hafif islaklik hissedebilirsiniz yumurtlama olduğunda şeffaf yumurta beyazi gibi akintin oluyor.bazilari o akinti geldikten birkaç gün sonra yumurtlama olduğunu söylüyor.bazilarida öğün yumurtladigini. Yapman gereken reglin bittikten 11.günü ilişkiye baslaman gerek gün asiri devam etmen gerek.Canım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Merhaba. Adetime 5 gün var. Belimde,kasıklarımda ve bacaklarımda çok ağrım var. Yatınca ayakta durunca daha da artıyor. 6 aylık evliyim. 6 aydır uğraşıyoruz ama olmadı. böyle ağrılarım da ilk defa bu ay oldu. Sizce hamile miyimdir ?
Kızlar yardımcı olun lütfen.Her ay düzenli adet olan biriyim bu ay 10 gün gecikti ve karnımda adet sancısı oluyor 10 gündür wcye gidiyorum sürekli ama gelen birşey yok normal de adet günumde göğüsum şişer ve agrir bu ay ne agri var ne sişlik test yaptım iki defa negatif sizce durumum nedir.
Yarın gdecem İnsaallah geçen ay gitmiştim yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti gebelik düşündüğüm için göstermek istemiştim Sancı sürekli olmuyor arada bir oluyor.Herşeyin hayırlısı bakalımYumurta catlamadiginda kiste dönüşebiliyor canim doğal olarak reglin gecikebiliyor.en iyisi doktora gorunmen
üzülme di cem olmuyor biliyorum dua et canım bol bol ben bütün herkes için ediyorumArkadaslar bnm evde yaptığım test negatifti bugunde kan verdim beta hcg için ama hiç umudum yok..Ayrıca bugün doktor muayene etti rahim biraz içe dönük dedi çok üzüldüm her ay gittiğimde biraz daha yikiliyorum
Ben çok araştırdım okudum tabi örnekler bulmaya çalıştım ama. Vücudumuzu psikolojinin yönetiyor biz kadınların. Psikolojil de olabilir , hilelik de olabilir ,dogum yapana kadar adet gordum diyen insanlarla tanistim ben.Benimde 15 gün geçti adetim birsuru test yaptım ve hala inanıyorum hamile olduguma. Allah yardımcımiz olsun. Yarın kan testi yaptircam. Bi aksilik olmazsa. Cuma gününe belli olucak yazarım bende. Sende kan testi yaptır bil ki ona gore plan yaparsın günler biİm için çok önemli hesap yapıp yeni döneme hazirlanmamuz gerekiyor eğer yoksa. Allaha emanet ol. Olacak inşallah Allah bukadar isteyen annelerin kucağını boş bırakmaz inşallah. :)) pozitif olucaz ve emzirme duygusunu Allahın izniyle bizde yasicaz inşallah.Ama sen siskinlik var. 26 şubatta oldum.ve şimdi bitti ve karnim da şişkinlik var bel.ağrısı var
Yanlız var yaaaa.!!! Sakin olcaz bilmem ne diyorum saat kaç olmuş bir gram uyku yok gözümde sitede birsuru yazı okuyorum. Stresin alası bende su an da farkında bile değil. :))Ben çok araştırdım okudum tabi örnekler bulmaya çalıştım ama. Vücudumuzu psikolojinin yönetiyor biz kadınların. Psikolojil de olabilir , hilelik de olabilir ,dogum yapana kadar adet gordum diyen insanlarla tanistim ben.Benimde 15 gün geçti adetim birsuru test yaptım ve hala inanıyorum hamile olduguma. Allah yardımcımiz olsun. Yarın kan testi yaptircam. Bi aksilik olmazsa. Cuma gününe belli olucak yazarım bende. Sende kan testi yaptır bil ki ona gore plan yaparsın günler biİm için çok önemli hesap yapıp yeni döneme hazirlanmamuz gerekiyor eğer yoksa. Allaha emanet ol. Olacak inşallah Allah bukadar isteyen annelerin kucağını boş bırakmaz inşallah. :)) pozitif olucaz ve emzirme duygusunu Allahın izniyle bizde yasicaz inşallah.
Benim içimden sonuç pozitif olacak diye geliyor nedense. Kan sonucunu yazmadin nezaman çıkacak. Yada ciktimiArkadaslar bnm evde yaptığım test negatifti bugunde kan verdim beta hcg için ama hiç umudum yok..Ayrıca bugün doktor muayene etti rahim biraz içe dönük dedi çok üzüldüm her ay gittiğimde biraz daha yikiliyorum
Benim adet günüm dundu ama hamile oldugumu salı günü ogrendim yani birgün once simdi bu agrilar normal mi yaniBenimde normalde sali gunu hasta olmam gerekiyodu . Ve benimde senin gibi agrilarim da vardi adetimin gecmesini beklemeden idrar testi yaptim cikti .ve hemen acilde kan testidr yaptim oda cikti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?