Hamileyim sizce

Canım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Adetin bittigi gunden itibaren 2 gün bos 3. 4. 5. Gunler orta gebelik sansi yumurtlama düşük 6. Gun gebelik sansi yuksek 7. Gun sanırım yunurtlamaa günü 8. Gunde gebelik sansi düşük yaziyordu. Hatirladigima gore takvimi hamileye çevirdiği m icin eski halini gostermiyor yoksa foto gonderirdim sana.kisacasi benim takvime göre adetten yaklasik 1 hafta sonra gebelik sansi yuksek oluyo

Canım ben 26 şubatta oldum.ne zaman yumurtlama dönemi olur acil yardım.edermisini
Kaç günde bir adet oluyorsunuz onu bilmen lazim. 28 günde ise 28-14=14 . günün yumurtlama gunundur . reglin bittikten sonra gün asiri birlikte olursan 18.güne kadar hamile kalma olasiligin artiyor canm .ama bazi kadınlarda bu farklı oluyor bunu da yumurtlama gününde akintilarinla anliyorsun.regli bitiminde kuru günlerin oluyor daha sonra 11. 12. Günler hafif islaklik hissedebilirsiniz yumurtlama olduğunda şeffaf yumurta beyazi gibi akintin oluyor.bazilari o akinti geldikten birkaç gün sonra yumurtlama olduğunu söylüyor.bazilarida öğün yumurtladigini. Yapman gereken reglin bittikten 11.günü ilişkiye baslaman gerek gün asiri devam etmen gerek.

Son düzenleme:

İms.hamilesimdir canim benimde bir haftam var ve hic belirtim yok. Bazi gebeliklerde erken cikabiliyor. Benim kuzenim evde idrar testi yapti 10gun önceden adetine.ve hamile olduğunu öğrendi. Sendede ilk defa bu belirtiler varsa hamile olabilirsiniz

Kızlar yardımcı olun lütfen.Her ay düzenli adet olan biriyim bu ay 10 gün gecikti ve karnımda adet sancısı oluyor 10 gündür wcye gidiyorum sürekli ama gelen birşey yok normal de adet günumde göğüsum şişer ve agrir bu ay ne agri var ne sişlik test yaptım iki defa negatif sizce durumum nedir.

Yumurta catlamadiginda kiste dönüşebiliyor canim doğal olarak reglin gecikebiliyor.en iyisi doktora gorunmen

Yumurta catlamadiginda kiste dönüşebiliyor canim doğal olarak reglin gecikebiliyor.en iyisi doktora gorunmen
Yarın gdecem İnsaallah geçen ay gitmiştim yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti gebelik düşündüğüm için göstermek istemiştim Sancı sürekli olmuyor arada bir oluyor.Herşeyin hayırlısı bakalım

üzülme di cem olmuyor biliyorum dua et canım bol bol ben bütün herkes için ediyorum

Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı

Ama sen siskinlik var. 26 şubatta oldum.ve şimdi bitti ve karnim da şişkinlik var bel.ağrısı var
Ben çok araştırdım okudum tabi örnekler bulmaya çalıştım ama. Vücudumuzu psikolojinin yönetiyor biz kadınların. Psikolojil de olabilir , hilelik de olabilir ,dogum yapana kadar adet gordum diyen insanlarla tanistim ben.Benimde 15 gün geçti adetim birsuru test yaptım ve hala inanıyorum hamile olduguma. Allah yardımcımiz olsun. Yarın kan testi yaptircam. Bi aksilik olmazsa. Cuma gününe belli olucak yazarım bende. Sende kan testi yaptır bil ki ona gore plan yaparsın günler biİm için çok önemli hesap yapıp yeni döneme hazirlanmamuz gerekiyor eğer yoksa. Allaha emanet ol. Olacak inşallah Allah bukadar isteyen annelerin kucağını boş bırakmaz inşallah. :)) pozitif olucaz ve emzirme duygusunu Allahın izniyle bizde yasicaz inşallah.

Yanlız var yaaaa.!!! Sakin olcaz bilmem ne diyorum saat kaç olmuş bir gram uyku yok gözümde sitede birsuru yazı okuyorum. Stresin alası bende su an da farkında bile değil. :))

Benim içimden sonuç pozitif olacak diye geliyor nedense. Kan sonucunu yazmadin nezaman çıkacak. Yada ciktimi

Arkadaslar bende cok taktım 8 ay hic korunmadık her ay kendimde hamile belirtileri aradim adet günüm gelmeden kac test yaptım dra gttm sorun yok takma sakin ol senin ol demenle olmaz nekdar taksanda dedi akısına bırak plan yapma dedi drdan bi ay sonra düsünmedim hic Rabbimin vardie bildigi zamani vardır dedim Rabbim sonsuz mucizelerinden bizede nasip et diye dua ettim adet günü ikigün gecti test silik pozitif cıkti gecen hafta bugun dra gtcez ilk defa size diyecegim takmayin plan yapmayin dua edin kendinizi rahar bırakın olayın akısını hissetmeye bakın hamilelik sansı ozaman yuksekmis iki tarafında hissetmesi önemliymis ben bebekte bebek kafayi yicektm bisi anlamazdm Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucagını bos bırakmasın inşallah sabredin vardir zamani deyip dua edin

Kizlar 4. Haftanin içindeyim ama ciddi derecede kasiklarim agriyo acaba normal mi ki sizdede oldumu 2 gündür gecmiyo diyebilirim adet agrisindan biraz daha hafif sanki.korkuyorum bişey olacak diye

Benimde normalde sali gunu hasta olmam gerekiyodu . Ve benimde senin gibi agrilarim da vardi adetimin gecmesini beklemeden idrar testi yaptim cikti .ve hemen acilde kan testidr yaptim oda cikti .

Benimde normalde sali gunu hasta olmam gerekiyodu . Ve benimde senin gibi agrilarim da vardi adetimin gecmesini beklemeden idrar testi yaptim cikti .ve hemen acilde kan testidr yaptim oda cikti .
Benim adet günüm dundu ama hamile oldugumu salı günü ogrendim yani birgün once simdi bu agrilar normal mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…