- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına canımÇıktı hamileyim
Beta hcg değerin kaç çıktı canım benimde seninki ne benzer bi durumdayım doktor bekle dediarkadaslar merhaba, benim de adetim 4 gun gecikti ve idrar ve kan testinde cikmadi, dr ultrasinla bakti rahmin normale gore kalinlasmi gorunuyor ama kese gorunmuyor dedi. bir hafta daha bekle olmazsan adet gormen icin ilac veririm dedi, bu sekilde olup da sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda?
Canım nasıl kesinleşti hamile olduğun hadi gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin hayirlisiylaBen bir haftadır göğüs ağrısı yaşıyorum nerdeyse kasiklarim kopacak ama testlerde birşey yok olsa çıkardı değil mi
Allahım hepimizi nazardan korusun herkese nasip etsin hamilelikten süpheleniosaniz hamilelik istiosanz hemen folik asit baslayin cok faydasi varmis geç kalmayın Rabbim herkese yavrusunun yüzünü göstersin inşallah bizlerede dua edin
Canim farkli farkli gebeluk testi aldim hiç çıkmadı kan tahlilinde çıktıCanım nasıl kesinleşti hamile olduğun hadi gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin hayirlisiyla
Bak bende aynı durumdaydim bir sürü test aldım negatif benim adetten 6 gün sonra ben öğrendim sende her zamankinden farklı durumlar varsa umut vardurKızlar bende bir gün geciktim ama test negatifsevineyim mi üzüleyim mi anlamadım ya
Anladım canım ilk mesajında testlerde çıkmıyor yazmışsın sanırım buna kan testi de dahildi. Oyüzden merak ettim ilk kan testinde değerin kactiCanim farkli farkli gebeluk testi aldim hiç çıkmadı kan tahlilinde çıktı
Canım ben geçen ay resmen hani o yalancı gebelik dedikleri şeyi yaşamıştım.ve ilkkez okadar yikilmistimBenimde 3 gun gunum gecti bugun hastalandim cok umutlandim hic gecikmiyordu hatta 2 yada 3 gun erken oluyordum psikoljk olarak vucudumu taniyamadim hep hamilelik belirtileriydi nese hayirlisi artik tum isteyenlerede banada saglikli sihhtli bebekler nasip etsin Rabbim
4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3Anladım canım ilk mesajında testlerde çıkmıyor yazmışsın sanırım buna kan testi de dahildi. Oyüzden merak ettim ilk kan testinde değerin kacti
gözün aydın canım allah kucamıza almayıda nasip etsin bütün anişlere dikkat et kandineBak bende aynı durumdaydim bir sürü test aldım negatif benim adetten 6 gün sonra ben öğrendim sende her zamankinden farklı durumlar varsa umut vardur
Vay be resmen başarı hikayesi canım ben olsam bırakırdim ama sen anlamışsın hamile oldugunu4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3
Allah herkese bu güzel duyguyu tattirsin kendime de çok dikkat edeceğim işi bile bırakmayı düşünüyorumgözün aydın canım allah kucamıza almayıda nasip etsin bütün anişlere dikkat et kandine
bende 7 haftalığım geçen hafta gttim doktora bibiş gözükmüyor dedi pazartesi tekrar gitcem inşallah gözükür miniğim böle olan varmı acabagözün aydın canım allah kucamıza almayıda nasip etsin bütün anişlere dikkat et kandine
Anladım çünkü benim adetim hiç gecikmedi belim beni yatirmayacak kadar çok ağrıdı idrar rengi sarı hiç öyle bir değişiklik olmadı bence kendini bilen herkez azda olsa farkederVay be resmen başarı hikayesi canım ben olsam bırakırdim ama sen anlamışsın hamile oldugunu
Canim İnan bende yikildimda bir umutla baska bir bahara baska bi gune ins sanada hayirlisiyla versin AllahimCanım ben geçen ay resmen hani o yalancı gebelik dedikleri şeyi yaşamıştım.ve ilkkez okadar yikilmistim
üzme kendini her ay bizim canım bu ay olmaz öbür ay olur inşallah canım allah sabır versin bnde bir senedir istidum yeni olduCanim İnan bende yikildimda bir umutla baska bir bahara baska bi gune ins sanada hayirlisiyla versin Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?