Hamileyim sizce

üzme kendini her ay bizim canım bu ay olmaz öbür ay olur inşallah canım allah sabır versin bnde bir senedir istidum yeni oldu
Ben bir rahatsizlik gecirdim birde dusuk yaptim ins canim bekliyoruz bakalim uzun zamandr seninde ins sagliklica kucagina almayi nasip eder Allahim verecegin her mucizeye ihtiyacimiz var oldu diye istedgimiz seylerin sevincini yasat hepimize

4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3
Cok seviniyorum bir okadar da korkuyorum bu tur durumları duyunca, düsünsenize test yapıp hamile oşmadıgını düşünen biri ilaç kullansa Allah korusun ya. Öte yandan da bende 4 test ve 1 kan testi sonucu hala negatif ama regl 15 gün gecince umudumu hala kaybetmiyorum belki çıkmamıştır. Sizinki gibi olmuş mudur acaba diye. Benim için dua edin lütfen yarın kan testi sonucumu alıcam öğleden sonra.

İnşallah canım amin umudum u asla yitirmiyorum kimse umudunu kaybetme sin tip çok ilerledi artık gerekirse hastanelerden çıkmicaz ki ben suan öyleyim

Umarim
Umarim hamilesin dir canim allah isteyen herkese versin isteyip te olmaması çok kötü biseymis

Canım sende ne belirtiler vardı mesela?
belim 10 gündür feci sekilde ağrıyor kasitla kasılma sancı ve bazen batmalar oldu göğüs hassasiyeti oldu idrar sarı hiç öyle olmamıştı ordan anladım çünkü bu tur durumlar hiç olmamıştı bende...

Bayanlar beta değerin 135 .3 tü adetim 4 gün geçmişti ilk yaptığımda sizce normal değer mi bir de kadınların çok ağrıyor hamilelikte oluyor mu biyle

Arkadaşlar değerim 85,15 cıktı. Saglık ocagı hemen bi kadın doğumcuya git dediler. Mor gebelik yada dış gebelik olabilir 15-16 gün geöe bu değer çok düşük dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…