- Konu Sahibi Selinbocek
-
Ben bir rahatsizlik gecirdim birde dusuk yaptim ins canim bekliyoruz bakalim uzun zamandr seninde ins sagliklica kucagina almayi nasip eder Allahim verecegin her mucizeye ihtiyacimiz var oldu diye istedgimiz seylerin sevincini yasat hepimizeüzme kendini her ay bizim canım bu ay olmaz öbür ay olur inşallah canım allah sabır versin bnde bir senedir istidum yeni oldu
Canım sende ne belirtiler vardı mesela?Bak bende aynı durumdaydim bir sürü test aldım negatif benim adetten 6 gün sonra ben öğrendim sende her zamankinden farklı durumlar varsa umut vardur
Canım kaç gün arayla kan testini yaptin4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3
Cok seviniyorum bir okadar da korkuyorum bu tur durumları duyunca, düsünsenize test yapıp hamile oşmadıgını düşünen biri ilaç kullansa Allah korusun ya. Öte yandan da bende 4 test ve 1 kan testi sonucu hala negatif ama regl 15 gün gecince umudumu hala kaybetmiyorum belki çıkmamıştır. Sizinki gibi olmuş mudur acaba diye. Benim için dua edin lütfen yarın kan testi sonucumu alıcam öğleden sonra.4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3
Teşekkür ederim canım sağolHahaha bütün yorumları okımadım cnm hyrlı bi seklde kavssn
Hayırlı olsun canım allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin insaallahÇıktı hamileyim
Canım ben inanıyorum hiçbir zaman kaybetme umudunu rabbime dua et sadece allah bebek isteyen herkese inşallah verir ve o bebeği sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız inşallahCanım kaç gün arayla kan testini yaptin
Umarim hamilesin dir canim allah isteyen herkese versin isteyip te olmaması çok kötü biseymisCok seviniyorum bir okadar da korkuyorum bu tur durumları duyunca, düsünsenize test yapıp hamile oşmadıgını düşünen biri ilaç kullansa Allah korusun ya. Öte yandan da bende 4 test ve 1 kan testi sonucu hala negatif ama regl 15 gün gecince umudumu hala kaybetmiyorum belki çıkmamıştır. Sizinki gibi olmuş mudur acaba diye. Benim için dua edin lütfen yarın kan testi sonucumu alıcam öğleden sonra.
belim 10 gündür feci sekilde ağrıyor kasitla kasılma sancı ve bazen batmalar oldu göğüs hassasiyeti oldu idrar sarı hiç öyle olmamıştı ordan anladım çünkü bu tur durumlar hiç olmamıştı bende...Canım sende ne belirtiler vardı mesela?
Bende hiçbiri yokbelim 10 gündür feci sekilde ağrıyor kasitla kasılma sancı ve bazen batmalar oldu göğüs hassasiyeti oldu idrar sarı hiç öyle olmamıştı ordan anladım çünkü bu tur durumlar hiç olmamıştı bende...
Canım hadi gebelik testleri yanıltıyo onu geçmişte hcg nasıl 1.20 çıkıp sonra 135.3 olmuş onu çözemedim ki4 gebelik testi negatif ti Ilk kan testi 1.20 ikincisi 135.3
Ilk kan testini 24 ocakta yaptım1.20 en son kan resti ise 3 şubatta 135.3 cikti yani 9 gün fark varCanım hadi gebelik testleri yanıltıyo onu geçmişte hcg nasıl 1.20 çıkıp sonra 135.3 olmuş onu çözemedim ki
Çift çizgi silik tr olsa çifttt :)))Umarim
Umarim hamilesin dir canim allah isteyen herkese versin isteyip te olmaması çok kötü biseymis
Kaç gün geçmişti senin adetindenÇift çizgi silik tr olsa çifttt :)))
16 gün geçtiKaç gün geçmişti senin adetinden
Ama 16 gün geçti ve hcg 85,15 çıktı yani dış gebelik olabilir dedi doktorKaç gün geçmişti senin adetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?