Hamileyim sizce

Eşinde de sende de sorun yoksa Allah nasip ederse olur heyecanlanman çok normal ama stres yapma kendine strese bağlı da hamile kalinamayabiliyor

Doktora gorunmedik . ilk defa düşünmeye basladik.kist felan yok çok şükür.inş.doktora gerek kalmaz ve olur biranonce canm
İnşallah Allah bütün isteyenlere nasip etsin ben 1 aylık evliydim hamile kaldığımda korunma yönteminin de etkisi olabilir kontrol hapıyla korunuyorsan eğer 8 9 ayı da bulabilir gebe kalman hemen endişeye düşme

Arkadaslar ben bugun beta hcg ye batırdım 0.27 çıktı yani ne hamileyim nede hamile değilim eğer değerler yükselişe geçerse ve adet olmazsam iyiye işaret neolur bana dua edin ve benim gibi olup ta sonu mutlu biten hikayeler duymaya çok ihtiyacım var

inşallah yükselir ve hamilesindir ilişkiden ne kadar süre sonra baktırdın canım en az 1 hafta geçmeli diye biliyorum ben.

Canım ben 15 subatta çatlatma ignesi oldum ve 1 hafta gün aşırı ilişki oldu catlamadan sonra ama bugün doktor ilişki bugünden itibaren yasak diyene kadar yine gün aşırı birlikteliği devam ettiriyorduk.benim anladigim yada anlamak istediğim geç döllenme olmuş olabilir ve doktor adet gününü iyi hesaplayamamissindir dedi

olabilir tabiki insan böyle durumlarda sabredemeyebiliyor zor bir durum. biraz dakendini gözlemlemen lazım mesala ıslaklık olabilir vajinal akıntıda artış olabilir bunları da göz ardı etme. dediğin gibi geç döllenme de olabilir ümitsizliğe düşme. Herşeyin hayırlısını dilemek istemek lazım ve bolca dua... :)

Merhaba. Adetime 5 gün var. Belimde,kasıklarımda ve bacaklarımda çok ağrım var. Yatınca ayakta durunca daha da artıyor. 6 aylık evliyim. 6 aydır uğraşıyoruz ama olmadı. böyle ağrılarım da ilk defa bu ay oldu. Sizce hamile miyimdir ?

inşallah hamilesindir ama bence biraz daha bekle derim ben... ama dayanamazsan erken gebelik testi yada kanda bta hcg ye baktır 1-2 gün kala canım.

inşallah hamilesindir ama bence biraz daha bekle derim ben... ama dayanamazsan erken gebelik testi yada kanda bta hcg ye baktır 1-2 gün kala canım.
Bekliyorum. Önceki aylar heveslenip erken yaptım moralim çok bozuldu. Sabredicem. Günler bi türlü geçmiyo. :)

Bekliyorum. Önceki aylar heveslenip erken yaptım moralim çok bozuldu. Sabredicem. Günler bi türlü geçmiyo. :)
bende öyle yaptım ve moralim bozuldu benimde beklemek zor ama en iyisi. bir meşguliyet bulup kafa dağıtmak lazım yoksa geçmiyor günler dediğin gibi :)

Amin inşallah hepimizin isteyen herkesin sonucu pozitif olsun ve tutunmasını nasip etsin.

Hayirli olsun canim çok sevindim
Hamilelik belirtilerinden bahseder misin
Hayirvardısun canim çok sevindim
Hamilelik belirtilerinden bahseder misin
Test yaptirana kadar bas donmesi oluodu b3nde siklikla ama zaten rahatsizligim var o konuda ben gebelige hic yormamistim.herzamanki gibi donuyo dedim :) goguslerimde asiri hassasiyet vardi.bide her zaman kasiklarim agrirken bu sefer karnimda gobegimin oralarda agri vardi.ama 2 3 gundur ciddi derecede migde bulantisi yasiyorum saatlerce gecmiyo diyebilirim.onun disinda fark ettigim bisey yok :)

Ben iliskiden yaklasik 10 gun sonra hissetmeye basladim bunlari.adetim.bittikten 5 gun sonra birlikte oldum yumurtlama donemi gebelik yuksek yaziyordu.takvime gore.nasipya tutmus oda :) allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…