Hamileyim sizce

2gündür belim ağrıyor bacağım çekiyor istahim arttı birde. Adetime daha çok var beklemem lazım biliyorum ama ağrılar giriyor karnıma. Acaba mi diyorum. Dua ediyorum inşallah vardır bu sefer.. Böyle belirtiler yaşayanlar var mi bu kadar erken.

Ben adetime 2 hafta vardı seninle aynı belirtileri yasadim canım ve bu hafta başı hamile olduğumu öğrendim allah isteyen herkese kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah

Ben bi şey sormak istiyorum.
İdrar da renk değisimi hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Tam olarak ne kadar var adetinize

10 gun 1 martta yumurtlama günümdü o gün ve öncesi ilişkiye girdik eşimle bu kadar erken belirti olmaz bende Adetime bir kaç gün kala olur genelde ne oluyor böyle anlayamadım.

Ben adetime 2 hafta vardı seninle aynı belirtileri yasadim canım ve bu hafta başı hamile olduğumu öğrendim allah isteyen herkese kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Ay inşallah vardır bende de ama çok erken birde şişkinlik oluyor hep su ictigimde özellikle patlayacak gibi oluyorum.

10 gun 1 martta yumurtlama günümdü o gün ve öncesi ilişkiye girdik eşimle bu kadar erken belirti olmaz bende Adetime bir kaç gün kala olur genelde ne oluyor böyle anlayamadım.
10 gün çok bi süre değil ki yani adette olsanız hamile de olsanız hemen hemen o sıralar başlıyo ağrılar sancılar 2 ay önce düşük yapmıştım ordan biliyorum yani. İnşallah hamilesinizdir ama 1 hafta sonra daha bi belirginleşir ne olduğu

Avuclarimin içleri de yaniyor inşallah vardır bebis. Dua ediyorum hep kendim için ve isteyen herkes için.

Amin insallah. Geçmiş olsun size de çok zor bir durum Ama herşey Allahtan. Allah isterse tutunur sağlıkla doğar ama istemezse cok dikkat etseniz de olmaz. Hayırlısını dilemek istemek lazım.

H

Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek bol bol dua edin sadece ve bi o kadar da dikkat edin
Zaten sürekli su içiyorum ve turşu yeme isteği var içinde zararlı olabilir diye korkuyorum da ama tutamıyorum da kendimi. Hayırlısı bakalım.

Amin insallah. Geçmiş olsun size de çok zor bir durum Ama herşey Allahtan. Allah isterse tutunur sağlıkla doğar ama istemezse cok dikkat etseniz de olmaz. Hayırlısını dilemek istemek lazım.
Aynen öyle Rabbim ne verirse hayırlısını verir tabiki ama su anda da cok istiyorum tekrar hamile kalmayı tabi günümün dolmasına koooskoca günler var daha inşallah hamile olurum rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin

Amin . İsteyen herkese nasip etsin rabbim kucaklarini kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah.

Çok eksi şeyler yemeğin hamileyseniz düşük yapma ihtimaliniz yükselir
Dikkat edicem teşekkür ederim zararlı diye duymuştum bende.. Aklıma geldikçe daha çok su icicem o zaman. hayırlı geceler kesinleştiği zaman burda kesin yazarım zaten.. İnsan böyle durumları paylaşmalı ki aynı şeyleri yaşayanlara da destek olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…