Hamileyim sizce

Aynen öyle. Güzel gelişmeler bekliyorum hayırlı geceler

Arkadaşlar ilişkiye gireli 14 gün oldu.bugünde adet olma günüm ama olmadım .kan testi negatif çıktı.hamileliğin belirtileride var.sizce kan testini erken mi yaptım

Kızlar dün gece hiç yaşamadığım birşey yaşadım rahmimin sağ tarafında 4 kere batma oldu cimdikler gibi sonra bir ateş bastı ellerim ayaklarım yandı resmen. Tuvalete taşındım hep bütün gece uyuyamadım sağ gogsum ağrımaya başladı birde özel bölgemde batmalar oldu sonrasında öyle bir halsizlik çöktü ki bütün bu belirtiler yerleşme belirtisi olabilir mı diye dusundurdu beni ve ilk kez kesin hamileyim dedim kasiklarim da sis. Şimdi de sol göğsümde bir sizi var minigim benimle olabilir mi sizce de?

Arkadaşlar bugün tekrar beta hcg testi yapıldı ve deger 313,9 ama bugun idrar testi yaptım tek cizgi yaaa noluyo anşamadım ya.

313 se kan testi garanti.hamilesin 2 günde bir kan ver artıs olursa dra git 1000 üstü olunca kese gözükürmüş hayırlı olsun

Öncelikle herkese Merhaba. Allahım evlatsteyen herkese nasip etsin banada inşallah. Benimde kasıklarımda ara ara sancılar oluyor karnım şiş ve göğüslerimde ağrılarım oluyor. 4 aylık evliyim ve bu zamana kadar hep istedim olmadı bu sefer acaba tekrar hayal kırıklığı olurmu ilk defa bu belirtiler var ve 4 gün adetim gecikti test yapmaya korkuyorum

Merhaba canım amin insallah erken gebelik testi var ondan yapabilirsin fortel isimli varsa gebelik cikar

Merhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana

Canım anlamadım en son 22 şubatta mi oldu Ovulasyon günün

Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim. Bende yarım rahim anomalisi var. Bu ay Rahim filmi çekildi sağ tüpüm açık ve Benimde bu ay yumurtlama günümden bu yana kasığımda ara ara batma ve karnımda ağrı var. Ağzımda tat değişikliği ve susuzluk gibi. Geceleri bile uyanıp lavaboya gidiyorum sık sık. Arada ateş basıyo. Göğüslerimde ağrı, özellikle sağ göğsüm daha hassas ve sağ kasığımda ağrı var (zaten sol tarafım rudimentar horn yani kör boynuz var). Reglim en geç 11 ya da 12 şubatta olmalı bekliyorum. İlk defa bu kadar değişik hissediyorum kendimi. Ümitlenmek istemiyorum ama bu sefer iyi haberi almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…