- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Aynen öyle. Güzel gelişmeler bekliyorum hayırlı gecelerDikkat edicem teşekkür ederim zararlı diye duymuştum bende.. Aklıma geldikçe daha çok su icicem o zaman. hayırlı geceler kesinleştiği zaman burda kesin yazarım zaten.. İnsan böyle durumları paylaşmalı ki aynı şeyleri yaşayanlara da destek olsun ...
Hayırlısı bakalım. Ama ben girdim moda vallaDeğerin düşükmus canım oyüzden öyle demiştir ama endiselenme geç döllenme falansa belkide
Günün gecmediyse tek çizgi çıkabilir ama kan testi daha güvenilir benceArkadaşlar bugün tekrar beta hcg testi yapıldı ve deger 313,9 ama bugun idrar testi yaptım tek cizgi yaaa noluyo anşamadım ya.
Merhaba canım amin insallah erken gebelik testi var ondan yapabilirsin fortel isimli varsa gebelik cikar
Amin canım İnşallah benimde belirtiler var ama adet gününe çok var daha bekliycemÇok teşekkür ederim canım umarım banada isteyen herkese de Allahım en yakın zamanda nasip eder
Canım anlamadım en son 22 şubatta mi oldu Ovulasyon gününMerhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana
Canım anlamadım en son 22 şubatta mi oldu Ovulasyon günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?