- Konu Sahibi Selinbocek
-
Anladım canım şuan gecikme var mi peki12-18 şubat görünüyordu takvime gore ovulasyon zamanım. Ben 22 şubatta öylesine yapayım dediydim. Ve iki koyu çizgi çıkmıştı.
Mrb canım hosgeldin Bende şuan senin yaşadıklarını yasiyorum. BAT 15 mart ama geciksin istiyorum hamileyimdir umarım ve bende senin gibi çok umitlenmek istemiyorum dua ediyorum sadece ve hayırlısını diliyorum allahtan yapacagin tek şey dua ve sabretmek. Bide yorma kendini başka şeylerle uğraş Düşünmemeye çalış zor olsada.Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim. Bende yarım rahim anomalisi var. Bu ay Rahim filmi çekildi sağ tüpüm açık ve Benimde bu ay yumurtlama günümden bu yana kasığımda ara ara batma ve karnımda ağrı var. Ağzımda tat değişikliği ve susuzluk gibi. Geceleri bile uyanıp lavaboya gidiyorum sık sık. Arada ateş basıyo. Göğüslerimde ağrı, özellikle sağ göğsüm daha hassas ve sağ kasığımda ağrı var (zaten sol tarafım rudimentar horn yani kör boynuz var). Reglim en geç 11 ya da 12 şubatta olmalı bekliyorum. İlk defa bu kadar değişik hissediyorum kendimi. Ümitlenmek istemiyorum ama bu sefer iyi haberi almak istiyorum.
Bu arada 11-12 şubat demissin mart diyecektin sanırım değil miMrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim. Bende yarım rahim anomalisi var. Bu ay Rahim filmi çekildi sağ tüpüm açık ve Benimde bu ay yumurtlama günümden bu yana kasığımda ara ara batma ve karnımda ağrı var. Ağzımda tat değişikliği ve susuzluk gibi. Geceleri bile uyanıp lavaboya gidiyorum sık sık. Arada ateş basıyo. Göğüslerimde ağrı, özellikle sağ göğsüm daha hassas ve sağ kasığımda ağrı var (zaten sol tarafım rudimentar horn yani kör boynuz var). Reglim en geç 11 ya da 12 şubatta olmalı bekliyorum. İlk defa bu kadar değişik hissediyorum kendimi. Ümitlenmek istemiyorum ama bu sefer iyi haberi almak istiyorum.
Evet mart yanlış yazmışım:)Bu arada 11-12 şubat demissin mart diyecektin sanırım değil mi
Canim benimde silik cizgiler vardi suan hamileyim kan testi yaptir ilac icme ne olur ne olmaxKızlar merhabalar..bana yardimci olur musunuz bugun adet olmam gerekirken olmadim 5yada6 gundur asiri bel agrisi cekiyorum ki hayatimda bel agrisi nedir bilmezdim hatta zaman zaman bobreklerime dogru agrilarim var ..sabah gebelik testi yaptim hayali bi cizgi vardi 25 30 dakika sonra bi baktim ciftcizgi anlam veremedim az once ovulasyon testiyaptim oldukca koyu iki cizgi cikti ...ama yorum yapamiyorum adet olucak gibi agrilarimda var bi haftadir ...yorumlarinizi bekliyorum ayni seyi yaşayan arkadaslar varmiacaba dayanamadim belagrisina az once parol ictim hata miyaptim bil.iyorum ama ayakta duramiyorumm
Ağrı kesici vb bir ilaç kullanmamanızda fayda var sanırım olası bir gebelik şüphesine karşın. Fakat forumda edindiğim gözlemlere göre silik çizgi daha sonrasında çoğunlukla pozitif ile sonuçlanmış. Benim belim de o kadar çok ağrıo ki sırtıma vuruyo bazen belki de üşüttüm diyorum kendime. Benim henüz adet günüm gelmedi o yüzden bekliyorum test yapmak için. Umarım olumlu sonuçlanır :)) hamile olma olasılığınız yüksek bence ikinci silik çizgiden dolayı.Kızlar merhabalar..bana yardimci olur musunuz bugun adet olmam gerekirken olmadim 5yada6 gundur asiri bel agrisi cekiyorum ki hayatimda bel agrisi nedir bilmezdim hatta zaman zaman bobreklerime dogru agrilarim var ..sabah gebelik testi yaptim hayali bi cizgi vardi 25 30 dakika sonra bi baktim ciftcizgi anlam veremedim az once ovulasyon testiyaptim oldukca koyu iki cizgi cikti ...ama yorum yapamiyorum adet olucak gibi agrilarimda var bi haftadir ...yorumlarinizi bekliyorum ayni seyi yaşayan arkadaslar varmiacaba dayanamadim belagrisina az once parol ictim hata miyaptim bil.iyorum ama ayakta duramiyorumm
Canim doktora gebe kalmak icin mi gideceksin..eger oyleyse kan tahlili ve vajinal muayene yapiliyor...korkulacak hicbir sey yok ultrason sirasinda rahat olursan daha iyi olurMerhaba arkadaslar esimle doktora gidicez ne test yapiliyo nasil yapiyolar bu konu hakkinda bi bilginiz varsa bna anlatabilirmisiniz daha once hic gitmedim ve korkuyorum
Canim karindan da bakilabiliyor ancak vajinal muayenede daha net sonuclara ulasilabiliyormus tabi birde karin ultrasonu icin oldukca sıkısik olman gerekiyo ki bobreklerim nerdeyse patliycakti benim bence daha zor oluyor..vajinal muayeneyi ilk kez yaptiracaksan doktoruna soyle korktugunu belirt zaten anlayisli davraniyorlar tabi ilkinde korkabilirsin ama diyorumyha kendini kasma rahatbirak zaten cok kisa suren bir muayene...ama doktor ters giden birseyler goruyorsa rahim filmi isteyebilir sanirim rahim filmi zor bi uygulama acikcasi bende korkuyorumEwet peki alttan mi bakiyorlar bazi sitede bi cok test falan yazmislar korktum acikcasi
Ben daha once kadin doguma gitmistim altan bakmisti makinayla kist varmi diyo hic bisey yok demisti bi kerede yumurtaliklara baktilar ultrasyonla oda normalde ne yapicam bilemedim onbir ay oldu dile kolay hic bisey olmadi ama cok uzuluyorum yaCanim karindan da bakilabiliyor ancak vajinal muayenede daha net sonuclara ulasilabiliyormus tabi birde karin ultrasonu icin oldukca sıkısik olman gerekiyo ki bobreklerim nerdeyse patliycakti benim bence daha zor oluyor..vajinal muayeneyi ilk kez yaptiracaksan doktoruna soyle korktugunu belirt zaten anlayisli davraniyorlar tabi ilkinde korkabilirsin ama diyorumyha kendini kasma rahatbirak zaten cok kisa suren bir muayene...ama doktor ters giden birseyler goruyorsa rahim filmi isteyebilir sanirim rahim filmi zor bi uygulama acikcasi bende korkuyorum
Uzulme canim herseyin hayirlisini versin yuce Allahim bu zamana kadar olmadiysa vardir bi hikmet hep boyle dusun bende senin gibiyim uzul uzul ama sonra kendime geldim hersey Allahtan bizler birer sebebiz herkesin imtihani baska hayirli zamanda hayirlievlat versin rabbim...stres olmamaya calis bende yasadim.seni cokkk iyi anliyorum ama dedim yha hayirlisi yaradan ol der ve olurr dua edelimmBen daha once kadin doguma gitmistim altan bakmisti makinayla kist varmi diyo hic bisey yok demisti bi kerede yumurtaliklara baktilar ultrasyonla oda normalde ne yapicam bilemedim onbir ay oldu dile kolay hic bisey olmadi ama cok uzuluyorum ya
Amin ins rabbim nasip eder ama ben kendim icin uzulmuyorum bunlari biliyorum ve farkindayim fakat etraftaki insanlar o kadar cok soruyorlarki esim artik uzulmeye basladi niye olmuyor diye benim uzuntum bu ben ondokuz yasindayim istanbuldan ankaraya gelin geldim e burdaki herkeste birbirini taniyor insanlar soyleyincede uzuluyorumUzulme canim herseyin hayirlisini versin yuce Allahim bu zamana kadar olmadiysa vardir bi hikmet hep boyle dusun bende senin gibiyim uzul uzul ama sonra kendime geldim hersey Allahtan bizler birer sebebiz herkesin imtihani baska hayirli zamanda hayirlievlat versin rabbim...stres olmamaya calis bende yasadim.seni cokkk iyi anliyorum ama dedim yha hayirlisi yaradan ol der ve olurr dua edelimm
Olabilir Canimm ama sabretmen lazim birazcik daha ins hanilesindir:)Bel ağrısı yasiyorum kaç gündür kızlar gebelik belirtisi olabilir mi böyle şiddetli bir ağrı? Aslında korkuyorum da regl olursam diye ama daha 9 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?