- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Arkadaşlar aman dikkat. Eğer şüpheleniyorsanız sakın ilaç, bitki çayı, agır sporlar dan kaçının. 18 ocakta regl oldum en son. Defalarca test yaptım. Hiç çıkmadı en son 3 martta verdiğim kanda hcg değeri 85,15 çıktı. Saglıkocagındaki dr ve ebe hemen kadındoğumcuya git dediler. Gittim kese görünmüyor. gazdan görünmüyor dedi dr. Sonra tekrar kan verdim acilde 5 martta hcg değerim 313,9 çıktı. Hala emin değiliz ne yazıkki ama ben hissediyorum artık hayırlısı tabi. O yızden adet söktürücü falan içmeyin aman dikkat. Rgl 16 gün gecikmişti hala idrar testlerinde görünmüyordu. 17. Gün silik cizgi gördüm. Deger 313 ken bile belli beliraiz çizgi görünüyor. Bu işin bir standardı olmadığına inanıyorum artık ben kesinlikle. O yuzden temkini elden bırakmayalım. Her an hamile olabilirsiniz. Şüpheleniyorsanız dikkat
Canimm idrar testi yap evde adet gunun gelsin bi kac markanin ilk idrarinla yap uzerinde yaxan dakikalarda bekle bi bakalimBeklemeye çalışmak gerçekten zormuş.En son 23 O cak ta regl oldum.Bu aya kadar ömrümde gecikme yaşamadım.Hatta gecikme yaşamadığım için kaç günde bir regl olduğuma bile dikkat etmemiştim.23 günde bir herhalde diye dusundum 20 şubat ta olmam lazımdı o zaman deyip önce idrar tesleri yaptım 2 tane.Negatif cıktı.Dr a gittim kan testi <0.100 negatif.Regl olayım diye ilaç verdi nolur nolmaz diye içmedim.2 hafta sol kasıgımda fazla olmak kaydıyla kasıgımda ınceden bır sızı,göbek cevremde acı hissi,arada bir sızlama oldu.İki gundur yok.Göğüslerim şişti ve çok hassaslar.Öyle ki arkadasımla vedalaşırken sarıldık agrıdan aglayacaktım.Şimdi de regl olacakmışım gibi hissediyorum.Kasıklarımda regl oncesi yaşadıgım hafif rahatsızlık var ama hala bir şey yok.Idrara sık cıkıyorum.En son 2 gün önce idrar testı yaptım negatifti.Ne yapsam bilemiyorum.Aslında umursamam öbür ayı beklerimde hamileyken ilaç vs almak gerekiyormus veya belki kimyasal bir durum vardır sağlığım söz konusudur diye takip edeyim gideyim bir kan testi daha yaptırayım diyorum ama damarım zor bulunuyor kan vermek işkence boş vereyım diyorum.Çocuk falan beklemiyodum,nisandan sonra çalışmalara başlamayı dusunuyordum.Bilinçaltı bir durum da olamaz benimkisi.Şubatın sonunda anaaaa ben bu ay adet olmadım ki deyiverdim yani öylesine uzagım bu hesap işlerinden ama hamileymişim gibi bir his var içimde.His midir yoksa hamileysem diye olayı benimsedigimden midir bilmiyorum.Eğer 25.Şubat ta olacaktıysam reglimi bugun tam 10.günü gecikmenin.Kan testini 4.gün yaptırmısım o zaman.Fakat milletin daha gecikmeye 4 gün kala vs kan testinde pozitif cıkmıs olması ikinci bir kan testi yaptırma konusunda geride durmama sebep oluyor.Ne yapsam bilemedim.Sabah bir idrar testi yapacağım ama.
Canimm 23 gunde adet cok erken bekle bence ara ara idrar testi yap yinedeBeklemeye çalışmak gerçekten zormuş.En son 23 O cak ta regl oldum.Bu aya kadar ömrümde gecikme yaşamadım.Hatta gecikme yaşamadığım için kaç günde bir regl olduğuma bile dikkat etmemiştim.23 günde bir herhalde diye dusundum 20 şubat ta olmam lazımdı o zaman deyip önce idrar tesleri yaptım 2 tane.Negatif cıktı.Dr a gittim kan testi <0.100 negatif.Regl olayım diye ilaç verdi nolur nolmaz diye içmedim.2 hafta sol kasıgımda fazla olmak kaydıyla kasıgımda ınceden bır sızı,göbek cevremde acı hissi,arada bir sızlama oldu.İki gundur yok.Göğüslerim şişti ve çok hassaslar.Öyle ki arkadasımla vedalaşırken sarıldık agrıdan aglayacaktım.Şimdi de regl olacakmışım gibi hissediyorum.Kasıklarımda regl oncesi yaşadıgım hafif rahatsızlık var ama hala bir şey yok.Idrara sık cıkıyorum.En son 2 gün önce idrar testı yaptım negatifti.Ne yapsam bilemiyorum.Aslında umursamam öbür ayı beklerimde hamileyken ilaç vs almak gerekiyormus veya belki kimyasal bir durum vardır sağlığım söz konusudur diye takip edeyim gideyim bir kan testi daha yaptırayım diyorum ama damarım zor bulunuyor kan vermek işkence boş vereyım diyorum.Çocuk falan beklemiyodum,nisandan sonra çalışmalara başlamayı dusunuyordum.Bilinçaltı bir durum da olamaz benimkisi.Şubatın sonunda anaaaa ben bu ay adet olmadım ki deyiverdim yani öylesine uzagım bu hesap işlerinden ama hamileymişim gibi bir his var içimde.His midir yoksa hamileysem diye olayı benimsedigimden midir bilmiyorum.Eğer 25.Şubat ta olacaktıysam reglimi bugun tam 10.günü gecikmenin.Kan testini 4.gün yaptırmısım o zaman.Fakat milletin daha gecikmeye 4 gün kala vs kan testinde pozitif cıkmıs olması ikinci bir kan testi yaptırma konusunda geride durmama sebep oluyor.Ne yapsam bilemedim.Sabah bir idrar testi yapacağım ama.
inşallah dogrudur ben de dün yaptim biraz silikti bugün kan verdim 4 gibi belli olacakKızlar şimdi test yaptım iki çizgi çıktı biri biraz silik ama
İnşallah cnm Allahım herkese nasip etsininşallah dogrudur ben de dün yaptim biraz silikti bugün kan verdim 4 gibi belli olacak
Bugün doktora gittim.Bu sefer dahiliye'ye gittim ve dedim ki: Regl gecikmesine neden olabilecek her şeye bakmanızı istiyorum.O da dedi ki:Zaten kadın doğumcu bakmış.Regl olmamanızın üç sebebi olabilir.Biri stres ve bahar ayı üçüncüsü ise gebelik.Daha sabah idrar testi yaptım negatifti ama tabiki kan testini yinelemek isterim dedim.Yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar.Regl olacakmışım gibi bel,kasık ağrısı çekiyorum,göğüslerim sızlıyor ama hala regl ortada yok delirecem yaCanimm 23 gunde adet cok erken bekle bence ara ara idrar testi yap yinede
inşallah dogrudur ben de dün yaptim biraz silikti bugün kan verdim 4 gibi belli olacak
Ihtimal guzelmis :))) Canim ins hamilesindir degilsen en kisa surede kalirsin :)))Bugün doktora gittim.Bu sefer dahiliye'ye gittim ve dedim ki: Regl gecikmesine neden olabilecek her şeye bakmanızı istiyorum.O da dedi ki:Zaten kadın doğumcu bakmış.Regl olmamanızın üç sebebi olabilir.Biri stres ve bahar ayı üçüncüsü ise gebelik.Daha sabah idrar testi yaptım negatifti ama tabiki kan testini yinelemek isterim dedim.Yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar.Regl olacakmışım gibi bel,kasık ağrısı çekiyorum,göğüslerim sızlıyor ama hala regl ortada yok delirecem yaAllah regl düzensizliği yaşayan herkese yardım etsin.Çok zor bir şeymiş Halam kirpiklerimin top top olduğunu %90 hamile olduğumu iddia edip duruyor ama 4 idrar testi ve bir kan testinde hiçbir şey çıkmadığı için ihtimal vermiyorum ben.Oyle bunaldım ki belirsizlikten hamileysem çocugun adını ihtimal koyacam o denli yani
Ben gecikmemin 4.günü kan testi yaptırdım.Bir de 9.gününde.Benim sonuclarim negatif ama reglsi gecikir gecikmez test yaptıranlar var.Olması gereken nedir bilmiyorum.Madem gecikti ve hamilelik riski var düşünüp düşünüp bunalacaginiza hemen kan testi yaptırın derim.Ya bisey sormk istiyorum size bnm de adetim 4subarti ve bn 4gun geciktim sizce test yapmalimiyim sz kcgun geciktiniz?
Yap Canim varsa cikar ben adete 1 gun gece yapmistim ciktiYa bisey sormk istiyorum size bnm de adetim 4subarti ve bn 4gun geciktim sizce test yapmalimiyim sz kcgun geciktiniz?
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Kızlar hamileyim hemde 5 haftalık olmuşşşdarısıııııı hepinizin başına dualarım sizinle
İnşallah benim de gecikir de hamile oldugumu söylerim karnım ve belim agriyor regl olacak gibi korkuyorum kırmızıları gormekten. Kasiklarimda ağrı var bakalım dua ediyorum.Kızlar hamileyim hemde 5 haftalık olmuşşşdarısıııııı hepinizin başına dualarım sizinle
Bu şekilde bi ultrasyon kağıdı verdi elime bebek görünmüyor dedi kan testi yaptirmami istedi yaptırdım onuda 3200 çıktı yani 4 5 haftalık sizce neden görünmedi bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?